Divoký kačer
Filip Turek poprvé promluvil ve Sněmovně. Macinka plakal dojetím, některé poslankyně otěhotněly
26 komentářů
Uživatel_5700640
30
@rammstein.1.rammstein Vydávám vám zákaz číst Divokého kačera z důvodu vašeho nízkého IQ
Přejít do diskuze
On je to vtip? Já myslel, že se to doopravdy stalo. Ta autentyčnost je neuvěřitelnà.
Z dočasně vlády si nelze již dělat nic jiného, než legraci.
Slovy klasika Járy Cimrmana, je tato vláda sopkou,. která zasypala sama sebe.....
Slovy klasika Járy Cimrmana, je tato vláda sopkou,. která zasypala sama sebe.....
Blbečkové a *** co se pod svůj názor neodváží ani podepsat,to je úroveň.Mně se to líbí,je to vtipný a v podstatě satira jak řemen...
@rammstein.1.rammstein
ty je zřejmě čteš.
jsi tedy nepříčetnej ?? s nadlimitním IQ ?
Aby bylo jasno, limit 50 je maximální rychlost v obci v km/h, ne limit IQ..............................
ty je zřejmě čteš.
jsi tedy nepříčetnej ?? s nadlimitním IQ ?
Aby bylo jasno, limit 50 je maximální rychlost v obci v km/h, ne limit IQ..............................
Aniž bych chtěla rozporovat obsah článku Divokého kačera Landsmana, musím podotknout, že posl.Turek je v tomto směru na druhém místě. Znám lepšího! Z moci úřední je i Nejvyšší! Jakmile se objeví, čas se zastaví. Jakmile se chopí slova, příroda ztichne. Bez ohledu na téma mu k argumentaci stačí deset vět. Pokud je mu vesmír mimořádně nakloněn, stihnou mu jeho Bratři v triku nenápadně podsunout moták s ujištěním ' To zvládneš>věř si!' A když je po všem a zatleská i jeho drahá polovička/někdy je to muž, někdy žena/, národ si oddechne a se sluncem v duši se vrací ke svým záhonům. Omlouvám se...ON není lepší než posl.Turek, ON je nejlepší! 😍
Blbost je dělat kauzu z (ne)vystoupení poslance. Blbost je počítat Turkovi účast, když šéfové opozičních klubů, kteří nemají jiné funkce, mají horší účast. A trapnost je rozmazávat to tady.
@rammstein.1.rammstein Pane, prosím navštivte psychologa, je toho tady na vás moc.
Tak takovouhle ubohost může vyplodit doopravdu jenom bulvární plátek jako je Reflex.
Vy jste nepochopený génius, škoda Vás pro čtenáře divokého kačera, neb oni nikdy nepochopí, že je to blbost a ztráta času.
@Uživatel_5700640 Moje IQ je slušně nadlimitní, děkuju za optání. Tohle svinstvo nikdo příčetnej nečte. Jen se sem čas od času zajdu kouknout, jestli je to furt takovej debil.
Vlastenec ane zaprodanci ! ČT neodvísilala hymnu kterou zpíval Nohavica !Okamžitě bych je po tomto zrušil !!!To to je neomluvitelné pohrdáni Českou hymnou a Českými občany vlastence co nechtějí aby bylo Česko v nějaké Evropské federaci bezvýznamné nic s Eurem a bez vlastního názoru !To je pravá chvíle říci pohár trpělivosti přetekl !Od 1,07,2026 jsou poplatky na dobrovolnosti ! Až si to ti co říkají že to je jejich televize milion chvilek, pěti koalice a její voliči ! Dále Prezident , odboráři co podporuji Středulu když mají na něj tak můžou platit poplatky jednou tolik !
Ahoj. Prosím, buďte moudří a nedělejte stejnou chybu, jakou jsem udělal já v minulosti. Stal jsem se obětí bitcoinového podvodu. Viděl jsem okouzlující recenzi plnou chvály a marketingu investiční firmy. Kontaktoval jsem je ohledně jejich smluv a investoval jsem 28 000 eur, což mi slíbili jako první 15% zisk za několik týdnů. Až přijde čas na zisk, zjistil jsem, že společnost je falešná. Stále mě žádali, abych investoval více, a došla mi trpělivost. Požádal jsem o vrácení peněz. Odmítli mi odpovědět ani vrátit peníze, dokud mě kamarád nespojil s NVIDIA TECH HACKERS. Kontaktoval jsem je a po podání stížnosti rychle jednali a do 36 hodin jsem dostal své peníze zpět s náležitým ziskem. Nemohl jsem potlačit radost. Naléhavě vás žádám, abyste kontaktovali NVIDIA TECH HACKERS na jejich e-mailu: (nvidiatechhackers@gmail .com)
Zasáhlo to i ten nejzapadlejší venkov. Nám se třeba na několik hodin zvýšil průtok na ČOV skoro na dvojnásobek oproti normálu.