Reportáže
Zeman, Rajchl a Konečná na jednom pódiu: Odsoudili sjezd sudetských Němců a děkovali Rudé armádě
35 komentářů
Jiří Škodák
0
Když jsem procházel centrem Brna, tak se ti protestující zrovna rozcházeli s československými vlajkami. Na čele jedné bandy držela ženská rudou sovjetskou vlajku se srpem a kladivem a za ní šli Filip, Konečná,...Doprovázela je policie ČR. Proč tu babu s tou vlajkou policie nezajistila, když je propagace komunismu trestným činem?
To že děkovali Rudé armádě je základní slušnost, jen fašisté to mohou odsuzovat.
Sjezd soukmenovců v Brně mi nepálí, ale volit rudého lampasáka na post prezidenta je hrůzná věc. To jsme došli v kruhu od 17 listopadu na začátek, to co jsme tenkrát nechtěli. Dnes tady na diskuzi je mládež narozená po tomto datu plná síly, ale v reálu nepoznala co se za totáče skutečně dělo.
Nyní budou řvát, že hlásám ruské narativy.
Nyní budou řvát, že hlásám ruské narativy.
@Anton Augustin Nehlásáte ,, Ruské narativy", nebojte. Je to jen hloupost. Pan prezident byl zvolen demokraticky a ze dvou kandidátů. Nebo stbáček by byl pro vás přijatelnější?
@Anton Augustin Jj rudej estébák by byl rozhodně lepší. A jakou konkrétní chybu udělal Pavel při svém prezidentování?
Opravdu jsem si myslel, že to bude Divoký kačer.
Že takový trojlístek na jednom podiu musí být satira ...
ale není
Že takový trojlístek na jednom podiu musí být satira ...
ale není
Zeman a ti další soukmenovci jsou nejspodnější l...ůza současné české společnosti, obrací se mi žaludek...!
Jen obecně: Všímáte si, jak někteří lidé se spojují v lásce (odpuštění, naději, snaze o pokrok) a jiní v nenávisti (strachu, nihilitě, konzervativní zaprděnosti)? Neříkám, že (tady) to jednoznačně platí pro jednu nebo druhou stranu. Ale... Kam patříte Vy?
Michal Bednárek
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
@Michal Bednárek Pravda ,pravdoucí! Opilec Zeman ,šífak nočni vlk ,Rajch co organizoval povod s tenisovxým klubem,neboha soudružka co se zuby nehty drzí v EU i když ji nenavidí! Co od nich lze čekat?
Joska Oltec
@Josef Martinů Představení klaunů se vítá, grotesky není nikdy dost.
Marcel Blafka
Zeman, Rajchl a Konečná na jednom pódiu odsoudili sjezd sudetských Němců a děkovali Rudé armádě: Aspoň někdo.
svpl
Orientace v dnešním informacemi přesyceném světě je vlastně jednoduchá.
Stačí mi přečíst si výroky exponátů této akce, znegovat je a hned je jasno.
Stačí mi přečíst si výroky exponátů této akce, znegovat je a hned je jasno.
Zvláštní pohled na fakta! Takový "objektivní, demokratický a smířlivý." Prostě Reflex...🤭
Nevěděl jsem, že veřejně vystoupit lze jen s jakýmsi mandátem.
svpl
@Petr Pidrmann s mandátem posrance se konečníková a spol. posraIa.
Josef Martinů
tam se teda sesel vykvet, ta nejhorsi sebranka kolaborantu co si lze predstavit, neni nahoda, ze tam je i ten posuk Blaha...silenost
P.redaktor Brys.Slo by psát neosobne objektivně bez vaší duševniho rozpoložení.Myslim že lidi nezajímá co si konkrétně myslí a co chce nějaký redaktor pisálek.