Fotogalerie
Hanba, fašisti a šamanské bubny. Stovky odpůrců v Brně křičely proti Pouti smíření se Sudetskými Němci
6 komentářů
Lubomír Horký
2
Je vidět, pravé vlastence. Jeden looser vedle druhého.Ta paní, co má na transparentu napsáno, že Česko je vlast Slovanů, je asi z Ruska a měla by tedy urychleně vypadnout. Minimální inteligent dnes ví, že u Čechů již slovanské geny nepřevažují.Tvoří je genový mišung. Kdoví odkud tito praví vlastenci do Brna přijeli, cestu jim však spolehlivě zaplatili ti praví Slované z východu, kteří naopak Česko považují za své slovanské teritorium.
Přejít do diskuze
Jsem také velmi potěšen , že se vrací doba , kdy se Češi kamarádili i se Sudetskými Němci , kteří se nenechali Ádou vyprovokovat k vraždění Českých sousedů ani za druhé světové války a jsem rád , že jsem během té doby nepřišel o podstatnou část rodiny a tak rád vidím jejich potomky a že Brno jim připravilo takové luxusní setkání . Pevně věřím , že se k nám Sudetští přátelé časem vrátí .
Ti řvoucí čehůnští dementi hulákají na děti či vnuky bývalých protagonistů, neb ti jsou přece už dávno mrtví. Dělají ze sebe tedy šašky pokříkováním na jejich potomky, jako by ti za své rodiče či prarodiče mohli. Takoví budou vidět nácky snad i ve čtvrté či páté generaci.
Ba naopak. Jsou pozváni a křivdy jsou zahlazeny ,ale nezapomenuty. A o tom to je. Ať si to vyřeší Pitomio s AFD.