Komentáře
Trumpův dvojí metr: S jedním antisemitou válčí, s druhým si podává ruku na červeném koberci
10 komentářů
Josef Tyl
Je to tak. Ale málem jsi mě Kanakova zabila, tím slovním spojením "ruský mír". 😁
Přejít do diskuze
ALOIS KRYM
Pravdou je, že existence samostatného státu židů je asi důvodem, proč zemi přestalo navštěvovat UFO. Bojí a jak je vidět mají proč. A kdo nás v Česku ochrání před "pátou židovskou kolonou" ? Že by zase Sudeťáci ? No potom je nutné Brnu pogratulovat za vizionářskou politiku.😎
Bonisek
A co teprve Biden, ten bojoval každé ráno s tim cízím chlapem v koupelně v zrcadle, jen kolem něj neoliberální pakáž místních redaktorů chodila po špičkách 😉
@Frantisek Najman A kolik těch útoků bylo z ruské strany. Počítejt pište. Rád si přečtu Vaší statistiku.
@Thomas Cerny MUDr Dožijte svůj předlouhý život v klidu a pokoji. Můj děd těžil pro rusy uranovou rudu. Zemřel na rakovinu. No, nestačil hrdinsky utéct. To osvobození se nějak zvrtlo.....
Kanake je mladicky truhlik, neb jiste ani nevi, ze Israel posilal kazdorocne k vyroci konce 2.s.v.podekovani SSSR za zachranu zidu.
Ta Kanake ma osobite predstavi o antisemitismu .
Ja mam jak Israel tak i Rusko tak i USA velmi rad, stejne jako Trump.
Kanake je udes par excellence.
Ta Kanake ma osobite predstavi o antisemitismu .
Ja mam jak Israel tak i Rusko tak i USA velmi rad, stejne jako Trump.
Kanake je udes par excellence.
@Frantisek Najman hned na zacatku bombardovani Iranu smetly USA divci skolu s 200 mladymi divkami z povrchu zeme a presto mam USA velmi rad stejne jako Rusko ktere mne v r. 45 v Praze osvobodilo od nacistickych bestii.
Co se vy . Frantisek najman dovidate v Cesku ze zahranicnich medii -ja se az po sve illegalni emigraci z CSR pred 50 lety dovedel, ze Israel kazdy rok!!! k vyroci konce 2.svetove valky posilal podekovani SSSR za zachranu zidu.
Co se vy . Frantisek najman dovidate v Cesku ze zahranicnich medii -ja se az po sve illegalni emigraci z CSR pred 50 lety dovedel, ze Israel kazdy rok!!! k vyroci konce 2.svetove valky posilal podekovani SSSR za zachranu zidu.
Tato novinarka,ruska emigrantka Kanake je tolik zaslepena nenavisti ke sve rodne zemi , ze pro tuto ruskou Kanarke je Putin "nastupce Hitlera " protoze tato neskutecne usmrkana ( snutty girl) Kanake nejen ze ona , ci jeji maminka a mzna ze i babicka nacisticke bestie nezazila , na rozdil ode mne , kterehov kvetnu 45 osvobodila v Praz Ruda Armada. ale o nacistickych bestiich nema tato Kanake ani paru.
Jak si tato udesna Kanake predstavuje antisemitismus je neuveritelne.
Spolecne s touto Kanake mam jen to , ze jsem taky illegalni privandrovalec do Nemecka pred 50 lety ale moje rodna zeme CSR uz davno neeexistuje a k tomuto Cesku, ktere prejmenovalo tridu Rude Armady nechovam take zadny vrely vztah , ale tu nenavist k Cesku jako pocituje Kanake ke sve rodne zemi , ja 83 lety smradlavy dedek , ( nejsem novinar ale chirurg s 60 letou praxi necitim., lec pohrben bych v Cesku byt nechtel , ale kdekoli jinde na kterekoli kupce hnoje.
Cely svuj predlouhy zivot jsem byl velkym stoupencem multikulturelni spolecnosti vsech ras, barev kuze a nabozenstvi a nikdy jsem proti Israeli nerekl jedine neg. slovo , ackoli nesoushlasim se vsim co podnika , neb to co udelaly nacisticke bestie zidum nema v dejinach obdoby.
Jak si tato udesna Kanake predstavuje antisemitismus je neuveritelne.
Spolecne s touto Kanake mam jen to , ze jsem taky illegalni privandrovalec do Nemecka pred 50 lety ale moje rodna zeme CSR uz davno neeexistuje a k tomuto Cesku, ktere prejmenovalo tridu Rude Armady nechovam take zadny vrely vztah , ale tu nenavist k Cesku jako pocituje Kanake ke sve rodne zemi , ja 83 lety smradlavy dedek , ( nejsem novinar ale chirurg s 60 letou praxi necitim., lec pohrben bych v Cesku byt nechtel , ale kdekoli jinde na kterekoli kupce hnoje.
Cely svuj predlouhy zivot jsem byl velkym stoupencem multikulturelni spolecnosti vsech ras, barev kuze a nabozenstvi a nikdy jsem proti Israeli nerekl jedine neg. slovo , ackoli nesoushlasim se vsim co podnika , neb to co udelaly nacisticke bestie zidum nema v dejinach obdoby.