Komentáře
Trumpův dvojí metr: S jedním antisemitou válčí, s druhým si podává ruku na červeném koberci
7 komentářů
Josef Tyl
Je to tak. Ale málem jsi mě Kanakova zabila, tím slovním spojením "ruský mír". 😁
Přejít do diskuze
ALOIS KRYM
Pravdou je, že existence samostatného státu židů je asi důvodem, proč zemi přestalo navštěvovat UFO. Bojí a jak je vidět mají proč. A kdo nás v Česku ochrání před "pátou židovskou kolonou" ? Že by zase Sudeťáci ? No potom je nutné Brnu pogratulovat za vizionářskou politiku.😎
A co teprve Biden, ten bojoval každé ráno s tim cízím chlapem v koupelně v zrcadle, jen kolem něj neoliberální pakáž místních redaktorů chodila po špičkách 😉
Kanake je mladicky truhlik, neb jiste ani nevi, ze Israel posilal kazdorocne k vyroci konce 2.s.v.podekovani SSSR za zachranu zidu.
Ta Kanake ma osobite predstavi o antisemitismu .
Ja mam jak Israel tak i Rusko tak i USA velmi rad, stejne jako Trump.
Kanake je udes par excellence.
Ta Kanake ma osobite predstavi o antisemitismu .
Ja mam jak Israel tak i Rusko tak i USA velmi rad, stejne jako Trump.
Kanake je udes par excellence.
@Frantisek Najman hned na zacatku bombardovani Iranu smetly USA divci skolu s 200 mladymi divkami z povrchu zeme a presto mam USA velmi rad stejne jako Rusko ktere mne v r. 45 v Praze osvobodilo od nacistickych bestii.
Co se vy . Frantisek najman dovidate v Cesku ze zahranicnich medii -ja se az po sve illegalni emigraci z CSR pred 50 lety dovedel, ze Israel kazdy rok!!! k vyroci konce 2.svetove valky posilal podekovani SSSR za zachranu zidu.
Co se vy . Frantisek najman dovidate v Cesku ze zahranicnich medii -ja se az po sve illegalni emigraci z CSR pred 50 lety dovedel, ze Israel kazdy rok!!! k vyroci konce 2.svetove valky posilal podekovani SSSR za zachranu zidu.
Tato novinarka,ruska emigrantka Kanake je tolik zaslepena nenavisti ke sve rodne zemi , ze pro tuto ruskou Kanarke je Putin "nastupce Hitlera " protoze tato neskutecne usmrkana ( snutty girl) Kanake nejen ze ona , ci jeji maminka a mzna ze i babicka nacisticke bestie nezazila , na rozdil ode mne , kterehov kvetnu 45 osvobodila v Praz Ruda Armada. ale o nacistickych bestiich nema tato Kanake ani paru.
Jak si tato udesna Kanake predstavuje antisemitismus je neuveritelne.
Spolecne s touto Kanake mam jen to , ze jsem taky illegalni privandrovalec do Nemecka pred 50 lety ale moje rodna zeme CSR uz davno neeexistuje a k tomuto Cesku, ktere prejmenovalo tridu Rude Armady nechovam take zadny vrely vztah , ale tu nenavist k Cesku jako pocituje Kanake ke sve rodne zemi , ja 83 lety smradlavy dedek , ( nejsem novinar ale chirurg s 60 letou praxi necitim., lec pohrben bych v Cesku byt nechtel , ale kdekoli jinde na kterekoli kupce hnoje.
Cely svuj predlouhy zivot jsem byl velkym stoupencem multikulturelni spolecnosti vsech ras, barev kuze a nabozenstvi a nikdy jsem proti Israeli nerekl jedine neg. slovo , ackoli nesoushlasim se vsim co podnika , neb to co udelaly nacisticke bestie zidum nema v dejinach obdoby.
Jak si tato udesna Kanake predstavuje antisemitismus je neuveritelne.
Spolecne s touto Kanake mam jen to , ze jsem taky illegalni privandrovalec do Nemecka pred 50 lety ale moje rodna zeme CSR uz davno neeexistuje a k tomuto Cesku, ktere prejmenovalo tridu Rude Armady nechovam take zadny vrely vztah , ale tu nenavist k Cesku jako pocituje Kanake ke sve rodne zemi , ja 83 lety smradlavy dedek , ( nejsem novinar ale chirurg s 60 letou praxi necitim., lec pohrben bych v Cesku byt nechtel , ale kdekoli jinde na kterekoli kupce hnoje.
Cely svuj predlouhy zivot jsem byl velkym stoupencem multikulturelni spolecnosti vsech ras, barev kuze a nabozenstvi a nikdy jsem proti Israeli nerekl jedine neg. slovo , ackoli nesoushlasim se vsim co podnika , neb to co udelaly nacisticke bestie zidum nema v dejinach obdoby.