Komentáře

Zpět na článek

Díky a už konečně jděte!

14 komentářů

urvanej
11. listopadu 2011 • 18:34
vážení páni doktoři, běžte už konečně do ***e ..... všude na vás čekají a přestante vydírat společnost!
darda
11. listopadu 2011 • 08:15
Že prý sice lékařům zvýšení platů v roce 2012 slíbil, ale ne od prvního ledna r.2012. O tom, kdy bude rok 2012 rozhodne dochtor astronom Heger. Do té doby rozhodně žádný rok 2012 nebude! Kam se hrabe francouzská revoluce. Ne, nejsem lékař.:o)
negativ2011
10. listopadu 2011 • 12:44
Pominme fakt, ze kdyz bylo cele akci vycitano, ze v ni jde hlavne o prachy, a ten zubatec pak hulakal, ze to je jen zlomek pozadavku o ktere jde, tak nakonec slo jen a jen o prachy...
Ale plosne zvysovani platu? Kdy kvalitni a svedomity lekar dostane stejne pridano jako lempl, ci zacinajici ucho-medik? Proc to neudelat stejne jako v jinych oborech? Proste bude na rediteli nemocnice, jak toho ktereho lekare ohodnoti a bude na jeho zodpovednosti, jak zajisti obsazenost kvalifikovanymi lekari. Mezi nemocnicemi bude zdrava konkurence a ti kvalitni si pak polepsi vice nez o 10%. A ti "Cvachové" treba skonci a pujdou si vyzkouset, jak fajn se zije lidem v "obycejnych" profesich. Jenze to by se asi hodne "dekujicim a stale odchazejicim" nelibilo, ze?
A tak je lepsi se pomoci postkomunistickych odboru dat do jednoho siku a plne tak vyuzit vydiraci potencial, ktery tato profese bohuzel ma. Jednotlivych "diku a odchodu" by si totiz nikdo ani nevsimnul.
kolacek.s.k
9. listopadu 2011 • 22:02
Milý pane redaktore,
ve vší počestnosti a dobrotě si o Vás díky tomuto článku myslím, že jste idiot. Vzhledem k tomu, že jste nejspíše ve zdravotnictví nikdy nepracoval, tak nejspíše ani nemůžete vědět, jak to v něm chodí. To, že si občas zajdete k praktikovi pro recept neznamená, že naplno rozumíte zdravotnictví a poměrům, které v něm jsou. Jakožto zdravotní sestra a nyní student lékařské fakulty Vás mohu ujistit, že lékaři jsou pouze lidé, kteří tvrdě makali, aby vystudovali těch 6 let a také, aby se vypracovali a byli buď více či méně dobrými lěkaři. To, že za nekonečné služby a přesčasy chtějí dostávat o trochu více peněz, je myslím si oprávněné. Aby bylo více lékařů v České Republice, musí mít mladí lidé trochu více motivace, než jen samaritánství a pomáhání lidem.
pismenacislice
10. listopadu 2011 • 14:07
Jestli máte autora tohoto článku za idiota, tak bych Vám měl připomenout, že tento idiot Vám platí ze svých daní to Vaše šestileté studium, se kterým se tady chlubíte. A my - ostatní idioti - Vám ze svých příjmů budeme platit Vaši mzdu. V tomto státě je totiž celá řada takových idiotů, kteří odvádějí kvalifikovanou práci, dělají přesčasy, pracují o víkendech a svátcích - a téměř nikoho z těchto idiotů nečekal v letošním roce nárůst platu o 10% a v příštím o 6%. A jestli se Vám to nelíbí, tak zmizte do zahraničí. Vaše požadavky jsou nehorázné a trapné.
kolacek.s.k
10. listopadu 2011 • 15:52
Milý pane,
z Vašich slov usuzuji, že vysokou školu jste nejspíše nevystudoval. Každý, kdo vystudoval vysokou školu, by nemohl napsat jako argument to, že vysoká škola se studuje za státní peníze, jelikož je to všeobecně známo. Pod pojmem ostatní lidé odvádějící kvalifikovanou práci, dělající přesčasy, pracující o víkendu a o svátcích, si představím pracující dělníky na směny, prodavačky a další takovéto profe­se..­.(ne­počí­taje lékaře, zdravotnický personál a IZS), ty totiž dostávají odpovídající plat za odvedenou práci, nemají zodpovědnost za životy lidí a rozhodně se nemusí po celý zbytek svého života dále vzdělávat a učit se novým poznatkům z oblasti medicíny a péče o pacienta. Pokud nechtěli být dělníky v továrnách, prodavačkami nebo čímkoliv jiným, měli se více učit a jít také studovat vysokou školu za státní peníze. Pokud se do mne takto navážíte a píšete, že je to nehorázné a trapné, pak je mi za Vás líto, že žijete v tomto státě. Jen tak na okraj...kolik si myslíte, že dostane mladý začínající lékař, jako měsíční platové ohodnocení? 10.000 Kč hrubého!...Dle Vašich slov si myslím, že za takovýto plat, byste nepracoval...
sendyman
10. listopadu 2011 • 20:42
Koláčku, Koláčku, todle přece ani Vy nemůžete myslet vážně!
strassidlo
11. listopadu 2011 • 12:17
Koláčku, Vás to studium ale muselo utejrat, když to takhle emocionálně prožíváte a nevšiml jste si, že existují i jiné VŠ profese a že všichni se musejí celý život dovzdělávat, protože pokrok funguje ve všech oborech. A tak ono, když Vám nasypali jen desítku nástupního, to z Vás ani to 6leté martýrium moc dobrýho felčara neudělalo!
Jinak má Holec pravdu a mastičkáři ať už odtáhnou. Ve státních nemocnicích jsou stejně zalezlí nejčastěji jen ti méně schopní přizdiplížiči, co na jinou kariéru nemají.
strassidlo
11. listopadu 2011 • 12:12
zerovan
11. listopadu 2011 • 12:56
tak zase já hodnotím vaše výlevy. A vím o čem mluvím