Prostor X

Zpět na článek

Kalousek: Vláda otevírá bránu dluhům dokořán. Riskujeme suverenitu státu, budeme v rukou věřitelů

12 komentářů

Aleš Čepek
Jedno je jisté, Babiš dluhy nasekané jeho vládou platit nebude a bude si užívat na svém zámečku v “kapitalistickej cudzině” (abych použil výraz z doby, kdy byl konfidentem té hodné St.
PEtr Tobes
@Aleš Čepek je to tak, zlocinec a praskac Bures to tu privede zu grunt, a sam se poradne napakuje, po nem prijde potopa a jemu uz to bude uplne u jedno
Anton Augustin
Sám Kalousek nechal vydat dluhopisy za 20 miliard, což byla velká sláva a helfl si i Babiš. Důchodci dostali dvacku k důchodu měsíčně na jednu návštěvu doktora, který chtěl uzákoněných třicet, to byl vrchol budování reálné odesácké demokracie. Vzpomínám na jednu příhodu, šel jsem na operaci paže sedíc nahý v papírové operační košili, sestřička na přípravně mi řekla, dejte mi třicet korun, jenže ta papírová košile neměla kapsy... byl jsem v šoku, asi příprava na rubáš. Dnes už to beru s humorem.
Uživatel_5734171
Většina obyvatel bere tyto dluhy jako imaginární a lidé jako Havlíček, Babiš. Schillerová nebo Nacher je v tom denně přesvědčují...
Michal Bednárek
Ať se to komu líbí nebo ne, Kalousek má pravdu.
Ještě si pamatuji, když přidal důchodcům 20 Kč, jak řvali. Ale teď už je líp. Rozhazují se tisíce, tak je to v pořádku.
eva27
@Michal Bednárek Vyřvávali jen ti, kteří nepochopili , že se valorizuje podle inflace. Hloupi a navrdeni.
Pavel Nyklicek
Teď právě hlásila Dlužena v médiích, že máme silnou a fungujicí ekonomiku.....jak pak to?
Pár týdnů po spálené zemi BRAVO, BRAVO a ještě jednou BRAVO !
BABIŠ JE BŮH !!!
To budou asi tié dluhopisé..Důchodci párejte polštáře!
zdenek2
@Pavel Nyklicek A že se tohle nevyřvávalo, když ta minulá vláda nechala po sobě víc jak tisíc miliard korun dluhu? kde byl pan Kalousek? Oni asi ti důchodci nebudou jediní, kdo bude párat polštáře. I Potom chytrém panu Kalouskovi tu kousek dluhu zůstal? Proč to nepřipomene? I díky jemu, budeme v rukách věřitelů. Nebo jste snad už na to zapomněl?
Jarda Bloudil
@zdenek2 A ne jen po Kalouskovi,po Klausovi,po křišťálově čistém a vůbec každej si pro sebe a své okolí utrl co mohl.Tak teď je společnost tak jak na tom je.
Pavel Nyklicek
@zdenek2
Máš opravdu pocit, že před těmi pár týdny byla ta naše země spálená, jak tvrdil Babiš a že současná ekonomická velmi solidní situace je jeho zásluha přes noc?
Asi ne že?
Jiří Bubeníček
@zdenek2 Rozlišujte ! A nepište nesmysle Babiše! Když minulá vlada prebirala po Babišovi kasa byla prazdná a dluhy navrch! Fialova neudělala zazrak ,ale řadu věci ano až nyni to bortí kdo! To scitanibod Klause boha mu ano tahne s vami ,ale tehd po komunistech se po chvili komunisté vzpamatovali a privatizovali! Nelze a neni prostor to odkomunikovat s e soudruhy ,nyni kapitalisty! Kalousek má pravdu!
Anton Augustin
@Jiří Bubeníček
Fialova vláda udělala zázrak, největší inflaci v Evropě hochu.
Jenom se ptej kam ty inflační peníze dostaly nožičky, to se jenom vypařily?