Prostor X
Foltýn: Macinka a Turek? Používají terminologii Třetí říše. Nemám jiné zdůvodnění než nácíčkovství
22 komentářů
Tomáš Kosík
Neuvěřitelný totalitní čistokrevní Nácek a zkorumpovaná gumo si bere někoho do huby......společnost potřebuje deratizovat od takových křivých potkanů a psychopatů
ALOIS KRYM
Rozhodně není správné používat směrem k opozici terminologii našich Německých přátel z doby, kdy v Evropě bestiálně vraždili své odpůrce. Ale přiznejme, že opozice si za to trochu může svým protivládním chováním. Měla by se spíše snažit s vládou spolupracovat ve prospěch většinové části slušných lidí Česka a vytvořit tak možnost, že bude zpět přijata mezi lidskou rasu.😎
V prvé řadě je nutné společnost deratizovat od lidí jako je Foltýn!
Pane Foltýne , díky za vaši analýzu !
Při mých omezených zdrojích - jsem v podstatě odkázaný na media a internet -
mě uklidňuje , že někdo, kdo má zdroje jiné a běžně nedostupné, má na naší zem a svět kolem podobný názor jako já.
Při mých omezených zdrojích - jsem v podstatě odkázaný na media a internet -
mě uklidňuje , že někdo, kdo má zdroje jiné a běžně nedostupné, má na naší zem a svět kolem podobný názor jako já.
To říká ten pravý, kde chlapec byl, když stejný slovník ba i horší měli papaláši ODS? Dnes už pamětníci pamatují "Es kommt der Tag" nebo "Nacht der langen Messer."
Turka nazývat hnědým? Proboha za co? Za zvednutou ruku v autě co stínila oči od Slunce a blesky fotoaparátů?
Poturčenec horší Turka, na koho to sedí lépe, Foltýna či Turka?
Turka nazývat hnědým? Proboha za co? Za zvednutou ruku v autě co stínila oči od Slunce a blesky fotoaparátů?
Poturčenec horší Turka, na koho to sedí lépe, Foltýna či Turka?
Pane Foltýne, já nechápu, že pořád strašíte s nějakým nacismem, fašismem nebo třetí říší ! To je přeci už všechno pryč, passé a zapomenuté. Vždyť i v Brně se může klidně a bez problémů konat sjezd henleinovců, protože 81 let po válce jsou už všechny křivdy zahlazeny, rány zahojeny a my se díváme do společné budoucnosti plné lásky a spolupráce! Tak proč se k tomu stále vracet? Že?
@torstt
Foltýn se k tomu nevrací z důvodu, že ho to baví.
To o čem mluví je dokola opakovaný narativ právě zmiňovaných kluků z plakátu, kteří zřejmě netuší, jaké výrazy vlastně používají a zároveň naprosto postrádají empatii vůči lidem, kteří touto zlou dobou kdysi nedobrovolně prošli.
Foltýn se k tomu nevrací z důvodu, že ho to baví.
To o čem mluví je dokola opakovaný narativ právě zmiňovaných kluků z plakátu, kteří zřejmě netuší, jaké výrazy vlastně používají a zároveň naprosto postrádají empatii vůči lidem, kteří touto zlou dobou kdysi nedobrovolně prošli.
Po dlouhe dobe kecu a neodbornych komentu konecne neco chytreho od pana Foltyna, ze by mel noveho , inteligentniho, nemilitantniho PR poradce? Prilis tomu neverim, nebot tito lide mlati stale stejnou slamu...mohu se mylit
@Zdenek Verner
Před pár dny jsem Foltýna poslouchal v rádiovém vstupu.
Byl výbornej.
Když porovnám jeho slovní kultivovaný projev,. který byl věcný a přesný a porovnám to s doslova kecy premiéra bláboliše, kde hokynář by se nemusel stydět, tak je dobře, že máme možnost stále poslouchat lidi, co mají zájem o náš stát, což o babišovi říci nelze!
Před pár dny jsem Foltýna poslouchal v rádiovém vstupu.
Byl výbornej.
Když porovnám jeho slovní kultivovaný projev,. který byl věcný a přesný a porovnám to s doslova kecy premiéra bláboliše, kde hokynář by se nemusel stydět, tak je dobře, že máme možnost stále poslouchat lidi, co mají zájem o náš stát, což o babišovi říci nelze!
@Pavel Nyklicek P.Nyklicek vy jste Babišem úplně posedlej.To chce vyhledat odbornou psichickou pomoc
Tomáš Kosík
@Pavel Nyklicek bez se léčit.....následovat takový psychopaty prolhany ze kterých to přímo stříká může opravdu jenom jednoduchá hloupá ovce ....Kdybys měl vlastní názor na věci a jenom nenásledoval tupě tak bys chápal, že to je vytvořena kauza za kauzou globalisticke mafie aby odstranila autentický lidí co se o něco snažit a Nahradila je zase zkorumpovanýma psychopatama
Třetí říše je témto klukům z plakátu opravdu vzdálená, neb jsou opravdu ještě ucha.
Přesnější pojmenování než třetí říše je trefné pojmenování o dvě číslice více a tím je PÁTÁ kolona.
Tam to sedí.!
Přesnější pojmenování než třetí říše je trefné pojmenování o dvě číslice více a tím je PÁTÁ kolona.
Tam to sedí.!
Tomáš Kosík
@Pavel Nyklicek umíš něco jinýho ovčane než jenom následovat a opakovat ty trapný fráze co ti nadiktovali zkorumpovaní psychopati?😆🐑🐑🐑