Komentáře

Zpět na článek

Putinova přehlídka: Vojáci z KLDR a veteráni, kteří mládnou. Jako důkaz stabilního Ruska to není nic moc

22 komentářů

Alois Žilka
Ovšem nutno podotknout, že rusáci na Donbase jsou také pěkní šizuňkové, žili roky spokojeně v rámci Ukrajiny než jim putinovci nakukali, že jsou vlastně utlačovaní. Takoví ukrajinští sudeťáci, konec bojů pro ně bude mít tvrdý dopad.
ALOIS KRYM
@ALOIS KRYM ...ještě bych doplnil, že to ale neomlouvá, že Ukrajinci od roku 2014 odstřelovali ruskojazyčný Dombas. A nerad přiznávám, že tak Rusko vyprovokovali
ALOIS KRYM
Jsem rád, že moje kopie dokáže napsat i pravdu. 😎
PEtr Tobes
@ALOIS KRYM ostrelovali malo, zradce z Donbasu a ruske muziky na dovolene, kteri tam uz byli putlerem predem vyslani, meli komplet vylikvidovat a meli by treba ted klid a ne okupantske hordy na svem uzemi
ALOIS KRYM
Smát se Rusku může jenom hloupatý člověk. Rusko již čtyři roky úspěšně chrání území obývané ruskojazyčným obyvatelstvem proti Ukrajině podporované skoro celým "západem". A pokud bychom se měli něčemu smát, tak jedině tomu jak "funguje" vedení EU v Bruselu. Ovšem potom bychom se smály asi společně s Putinem😎
Asatin
Ono muze nastat doba,kdy putin prejde po rudem namesti v podlivackach.Nekdy je osud svina.
ALOIS KRYM
@Asatin ...a místo něho přijde někdo jiný, mladý komunista, a ten se už nezakecá jako Putin, ten ne...🤨
Alois Žilka
@ALOIS KRYM Respektive, ten mladý komunista by stejně jako Putin lačnil po západním luxusu, ale bez mezinárodní izolace. Šel by nejspíš koupit.
ALOIS KRYM
@ALOIS KRYM ..ještě bych doplnil, že možná než koupit by šel loupit
josef Panda
Zelenský povolil rusákům ořehlídku, aby mohli ukázat jestli jim ještě nějaká vojenská technika zbyla. To, že nemají naftu, protože jim ukáčka rozstřílela rafinerie a zásobníky, nevadí, váleční invalidé, co nemohou být na frontě, mohli tanky na Rudé náměstí přitlačit.
Richard Šebesta
Ekatěrina Kanaková je jako náš politik 19.století F. Palacký. Co řekl Palacký ? Kdyby nebylo Rakouska musíme ho vytvořit. U Ekatěriny to je stejné. Kdyby nebylo Ruska musela by ho vytvořit. Proč ? Ona totiž o ničem jiném psát neumí.
Marek Gonda
@Richard Šebesta napsala něco co není pravda? Nebo bude psát ,jen to, co jí velkomožný pan Šebesta dovolí a schválí. A taky si prečti, co psal K. H. Borovský o Rusku j,ak po návratu varoval před ,, Panslavismem".
Josef Tyl
@Marek Gonda talovýmto lidem, je to takzvané házení perel svin .ím. 🐂🏅
Richard Šebesta
@Marek Gonda Já taky píšu pravdu ty moulo, Palacký to řekl a Kanaková neumí psát o ničem jiném než o Rusku a dějiny a historii znám určitě lépe než ty. Zajímám se o to přes 50 let a troufnu si tvrdit,že jsem objektivnější než ty !
Jiří Hybeš
Šebesto, ty jsi vážně jouda... Třeba píše o ruSSku právě proto, že je to Ruska, téma je jí tudíž blízké, "něco málo" o ruSSku ví, a její poznámky jsou relevantní..??? To je "objev", co..???
Joska Oltec
Jen 45 minut? Na buzeráku s pouze českými vojenskými gumami trval rutinní nástup kolikrát déle..Rusáci si svou zelenou extravaganzu moc neužili. 😎😎
Jaroslav Kuba
Mně překvapilo, že na fotografiích není žádný Ruský voják s evropskými rysy.
Josef Tyl
Síla těchto (Putin atd.) spočívá v tom že, mohou nechat lidi zavírat na spoustu let, anebo je nechat zavraždit!
PEtr Tobes
@Josef Tyl je to tak, co jineho taky krvavym diktatorum zbyva...melo by byt ale jen otazka casu, kdy uz tam dojde trpelivost i casti silovych slozek s tim silencem, nejen plebs a oligarchove, to je zatim malo, ale az se to stane, tak je s nim amen, cim drive tim lepe!!
Joska Oltec
@PEtr Tobes Jenže právě ten plebs nejvíc udává a způsobuje nesmírné utrpení svých bližních, do Stalinismu a jeho hrůz byla namočená taky spousta obyčejných lidí. Ne pouze Stalin, NKVD či jeho stranická a soudní mašinérie.
Josef Tyl
@PEtr Tobes - někdy se to prý praktikuje tak, že jsou udání nevinní lidé, kteří údajně chtěli atentát spáchat (snad prý i Hitler). Ti jsou pak popraveni, jako výstraha pro ty, kteří by to snad chtěli zkusit doopravdy. 🤔😕
Uživatel_5354308
@Josef Tyl Taky to bylo tak, že pokud udám souseda dřív než on mě, tak půjde do gulagu on a ne já. A koneckonců je známo, že Stalin podepisoval prázdné archy, kde se měly doplnit jména naprostou většinou naprosto nevinných lidí, některé popravit a ostatní poslat do gulagů, protože bylo zapotřebí spousta lidí na práci. A takový "dětský trest" byl 10 let ostatní daleko více. Stejně jich většina zemřela hlady a udřením. Naprostý hnus, co se dělo a lidi se strašně báli. I ve škole naváděli děti, aby udávaly své rodiče.