Prostor X

Zpět na článek

Vojta Dyk: Jsem rád, že jsem zažil dobu, kdy jsme si mohli trochu dělat prdel. Teď se sami zavíráme do klece

11 komentářů

Pavel Maleček
@Miroslav Kašpar - opak je pravdou. Dát Dyk vědět, že tenhle repertoár znovu hraje, tak má na koncertech tuplovaně narváno. Zvlášť když jeho dnešní hudba pod brusel tlakem ztratila tehdejší bukolickou živočišnost a stala se nezáživně progres úpějící.
Pravda ne v centrech zamořených oblbováním humanitně akademickým brusel dobrotrousením. Tam by ho s tím ve jménu lepších zítřků vypískali.
Pavel Maleček
No dnešní doba není sevřenější, ale svázaná bruselským neomarx-progresivismem s jeho multikulti, gender, LGBT či eko-klima mocichtivým ohlupováním dobrem a rovností prý pro všechny, v reálu pro mocenské papalášstvo a jejich dráby - aktivisty víc.
Když to jejich páchání dobra je to samé jako řádění komoušské STB. Která jakýkoliv odklon od jediné správné ideologie tvrdě trestala. A tak se už dnes zakazuje nekorektní humor, kroutí se věda - viz klima strašení, vyřazují se ideologii rozkrývající díla - Orwellova viz Farma zvířat či 1984 a za odklon od bruselského neomarx-progresivismu se mediálně (zatím jen mediálně) likviduje i vyhazuje se z kolektivu i práce.
Když právě tohle bylo to, co Babiše a spol. k moci vrátilo. Coby kontra reakce na až fanatické fijalové tlačení na bruselskou pilu.
Uživatel_5734171
záleží jen n nás, nikdo nás nenutí... Ve volbách jsme si dobrovolně zvolili hlupáky, zloděje, podvodníky, gaunery, hochštaplery. Tak se nedivme... Hlupáci jsou naši známí, sousedé, příbuzní...
Miroslav Kašpar
@Pavel Maleček Tím "narváno" si nejsem vůbec jistej... Krom toho považuju kecy o nějakém bruselském (či jiném) tlaku na obsah kultury za totální blud. Jenom paumělec si nechá kecat do toho, co béká, Bavíme se o profesionálech, tedy o těch, kteří chodí na pódium do práce. Jejich cílem je si s co nejmenší námahou co nejvíce vydělat. Jak prosté
Jiří Bubeníček
Vojto sleduji tě od tvych začatků fakt hvězda dnes ,čtu tve nazory z minulosti ano ,stěžuješ si ,ale umiš pojmenovat proč tomu ,tak je ? Zachytil jsem i tvoji kritiku směrem k milionu chvilek to jsem zpozorněl proč? To jsou ti lide te doby o které hovoříš ano staři 80 tnik piše ,ale různoroda skladba lidi byl jsem na Letné ,žádné nadávky ,žádné zesměšňováni reálné pravdivé názory a kritika současné vlády! Bojiš se postavit zato co označuješ bylo to dobré.????
Tomáš Kosík
@Jiří Bubeníček njn tak ses akorát tupej desinformovanej ovčan bez vlastního názoru....Nemůžeš pochopit lidí co jsou ještě schopni myslet sami za sebe
Tomáš Kosík
@Uživatel_5734171 pro hlupáka každý hloupy.....co to ma spolecnyho s touhle vládou ovčane? Stojí za tím Eurofasiticka unie a lezení ji do ***e takže když už za to můžou předešlá zkorumpovaná globalistická petidemolice v čele s Fialovičem co před volbama byl strasnej rebel proti EU a nakonec zneho vylezl jejich zkorumpovanej kumpán!
Tomáš Kosík
Nasledek Eurofasisticke unie/globalisticke mafie a jejich davove manipulace/hypnózy přes zkorumpovaný média jako je například Reflux a další pres­stitu­ti..­....roz­děluj a panuj a krůček po krůčku k technokraticke totalitě
Janko Dudáš
Vojtu a jeho tvorbu mám veľmi rád a je to sympaťák. Pani redaktorka je bystrá a rozhovor sa dobre počúva popri práci a dokonca som sa stihol aj pozrieť na obraz a raz by som chcel nájsť ženu, ktorá nemusí byť tak krásna, ale sa na mňa bude pozerať ako ona na Vojtu ❤️
Pavel Maleček
S Vojtou Dykem mám humorný zážitek. Při ubytování v penzionu ve Vrbici se paní domácí pochlubila, že budeme spát v posteli, kde před pár dny ležel Dyk se svou Táňou. To potvrzeno v knize hostů. Tím omámeni jsme bez keců vymázli předem neavizovanou kauci 3000 Kč, to kdyby jsme něco poškodili. A tak nám unikla ve vchodu nahoře drobně natržené síť proti hmyzu. Evidentně způsobená vysokou postavou.
Pobyt se povedl, paní domácí byla jako med, což se však změnilo při závěrečném účtování. Šla najisto k natržené síti a nemilosrdně nám bylo z kauce strženo 300 Kč, byť se taková sít prodává za +- 50 Kč. Argumentaci, že to je po Dykovi se vysmála.
A tak mně Vojta Dyk dluží 300 Kč. Doufám, že až se na jeho koncertu ohlásím dostanu slevu na vstupném a k tomu mně staré "network" pecky zahraje.
Miroslav Kašpar
To se ovšem Vojta buď hluboce mýlí a nebo záměrně říká "jenom půlku". Samozřejmě, že všechny ty vopičárny, které dělali s Nightworkem, by mohl klidně dělat dál. Akorát by s tím dneska už nejspíš neměli takovej úspěch a z toho plynoucí "výnosy". Takže mohou, ale už si tím nevydělají. A to není otázka svobody, to je otázka Dykova (a nejen jeho) tržního působení. Tož tak