Prostor X

Zpět na článek

Vojta Dyk: Jsem rád, že jsem zažil dobu, kdy jsme si mohli trochu dělat prdel. Teď se sami zavíráme do klece

3 komentáře

Miroslav Kašpar
To se ovšem Vojta buď hluboce mýlí a nebo záměrně říká "jenom půlku". Samozřejmě, že všechny ty vopičárny, které dělali s Nightworkem, by mohl klidně dělat dál. Akorát by s tím dneska už nejspíš neměli takovej úspěch a z toho plynoucí "výnosy". Takže mohou, ale už si tím nevydělají. A to není otázka svobody, to je otázka Dykova (a nejen jeho) tržního působení. Tož tak
Uživatel_5734171
záleží jen n nás, nikdo nás nenutí... Ve volbách jsme si dobrovolně zvolili hlupáky, zloděje, podvodníky, gaunery, hochštaplery. Tak se nedivme... Hlupáci jsou naši známí, sousedé, příbuzní...
Jiří Bubeníček
Vojto sleduji tě od tvych začatků fakt hvězda dnes ,čtu tve nazory z minulosti ano ,stěžuješ si ,ale umiš pojmenovat proč tomu ,tak je ? Zachytil jsem i tvoji kritiku směrem k milionu chvilek to jsem zpozorněl proč? To jsou ti lide te doby o které hovoříš ano staři 80 tnik piše ,ale různoroda skladba lidi byl jsem na Letné ,žádné nadávky ,žádné zesměšňováni reálné pravdivé názory a kritika současné vlády! Bojiš se postavit zato co označuješ bylo to dobré.????