Divoký kačer

Zpět na článek

Turek vyslal ministra Červeného hasit České Švýcarsko. Dostal kyblík s vodou a hadici, potvrdil Turek

6 komentářů

Uživatel_5700640
@ALOIS KRYM tady se ale nejedná o požár ale o neschopnosti nějakého ministra
ALOIS KRYM
Dělat si legraci z požáru ohrožujícího zdraví a životy místních občanů ukazuje hloubku žumpy fialového hnusu prýštícího z Reflexu. 🦆🦆🙈
Jaroslava Halamková
Ty stromy a skály dělají Filipovi v národním parku jenom bordel v životním prostředí. Je to tam samý zvířecí exkrement, turisti zbůhdarma chodí sem a tam... prostě to leží ladem. A dá se to zpeněžit, přilepšit tak Našimlidem. Pár pořádných silnic, motorest s moštárnou a dráha pro terénní závody - ideální místo pro výjezdní zasedání Motůrků. A samozřejmě Orlí hnízdo. Možná i internát pro malé nácíčky, kde Turek bude přednášet hajlování.
A až mu ministr Červený pohlédne do očí, jistě to pro něj zařídí, parazitům navzdory!
Eliška Janalíková
@ALOIS KRYM
Já se Vám divím, proč sem pořád chodíte? Zřejmě se doma s Vámi nebaví ani kredenc, tak si sem chodíte vybít svoji zlost.
Ondrej Kocan
nedokončeným účesem se vydal směr Děčín rychlostí blesku. Celou cestu strašlivě, ale opravdu strašlivě slintal, o čemž svědčí selficka, které za jízdy dělal. Po příchodu do nemocnice radostně křepčil kolem postele pod sedativy spícího Červeného se slovy:,, Igy, ty kluku ušatá, já tě pošlu pro jelena a mi ty doneseš vlkodlaka!!! Hodný, moc hodný! Až se vzbudíš tak dostaneš od páníčka kostičku!" Potom mu začal měřit hlavu, aby měl míry na náhubek, který mu na zakázku nechá zhotovit. Na otázku co na to říká odpověděl novinářům Turek s blaženým úsměvem: ,, Těším se jak malé dítě, až se Igor po úplňku přemění! Zaridim mu ve své kanceláři pelíšek a budu ho chodit venčit!Všichni si nás budou fotit - to bude super! A taky s ním budu strašit aktivisty na ministerstvu! - což bude super ještě víc!"
Ondrej Kocan
Při převozu do Děčínské nemocnice se s panem ministrem začaly dít velmi neobvyklé věci. Ošetřující lékař v sanitce MuDr. Kulajda vzniklou situaci popisuje takto:,,Dali jsme mu kyslik - standartní postup při otravách kouřem. Začali jsme s ošetřovánim pokousanych horních končetin - dezinfekce, prilozeni tamponu s koloidním stříbrem a pak se to stalo! Po přiložení na ránu to zasyčelo, zvedl se obláček kouře a náš ministerský pacient mě nenechal dokončit započatou práci. Hlasitě zavyl a odhodil mě rukou s nadlidskou silou přes celou sanitku. Když jsem se zvedal, viděl jsem jak Červenému začínají červenat oči, ale ne jen normálně červenat - doslova rude zářit! K tomu se přidalo to vrčení, to strašné vrčení! Dělám u záchranky už deset let a jen tak něco mě nepřekvapí, ani nerozhodí, ale v tu chvíli sem se, přiznávám trochu bál! Se sestrou asi po dvouminutovém boji se nám pana ministra podařilo přemoci a připoutat jej k lůžku. Byl jako zvíře!, škrábal a snažil se nás pokousat, proto mu po prikurtovani byla podána sedativa, očkování proti tetanu a vzteklině. Už byl klid - usnul! Ale, to nejdivnější teprve přišlo! Chtěl jsem pokračovat v ošetření přičemž zjišťuji, že není co ošetřovat! Po poraněních ani stopa, kůže na rukou jak dětská ***ka!"
,,Pacient byl transportován úspěšně do Děčínské nemocnice a je po fyzické stránce naprosto zdravý. Nicméně lékařské koncilium se shodlo, že důvodem jeho chování nemůže být vzteklina kvůli délce inkubační doby. Taktéž jeho záhadně rychlá regenerace tkání je pro nás oříškem.Pro jistotu si tu pana Červeného necháme na pozorování do dalšího úplňku, protože nemůžeme zcela vyloučit lykantropii! Vím, zní to, divně a je to divné, ale co není v zemi, kde může být Okamura předsedou sněmovny divné, že?" Odpověděl na otázku jak se má pak ministr? docent Baňatý, primář traumatologického centra nemocnice.
Když se o nastalé situaci dozvěděl Filip Turek, oči se mu strašně rozzářily a s nadlidskou silou odhodil barbera přes celé kadeřnictví a