Komentáře

Zpět na článek

Putin a Trump jsou jako bratři, kteří si chtěli upevnit moc rychlou válkou a ta je nakonec potopila

8 komentářů

Asatin
Mudrujem jak zachranime svetu mir,ale ne atomovky ,ale jen dve kulky a pro jednoho jedna a usetrili by jsme hodne penez na zbro­jeni­.Nes­chop­nost znicit zlo je totalni ... Muzem cekat jen na smrt.
Thomas Cerny MUDr
Mladicka ruska emigrantka Kanake mudruje : "valka potopila Jak Trumpa tak Putina".
Kanake ani nepouzije kondicionalu coby potencialni moznost ale pro Kanake je to hotova vec , ze jak "Trump tak Putin "m.j.vlastnici dohromady skoro 11 000 atomovych bomb.
EU ma tech nukleaarnich bomb dokonce 290 ale dle Kanake potopena neni a nebude.
Samozrejme ma Kanake jak v Cesku tak u nas V Nemecku kde ziji poslednich 50 let spoustu svetonahledovych protagonistu.
Nicmene ja si vubec nemyslim ze by Trump nebo Putin uz byli potopeni a emigrantka Kanake a konsorte zustali nad hladinou.
Varietas delectat.
Josef Tyl
@Thomas Cerny MUDr - Myslím si, že v tvém věku se ti mohlo stát mnoho jiných nepříjemností, než je tvé současné myšlení. Nikdy jsem nepochopil, k čemu jsou stovky atomových bomb. Můj názor je, že po odeslání 10 kusů z každé strany by už nebylo kam střílet a a nebylo by kdo by je střílel. Ty nechej ostatní, aby vyjadřovali své názory a posuzovali situaci z jejich pohledu. Varietas delectat. Třeba z toho budeš mít větší potěšení.
Thomas Cerny MUDr
Kanake pod svym " pluralis majestatis "( "my" vsichni to vime, ze Putin nemuze vyhrat , my vsichni se radujeme , my vsichni na oba dva kakame stejne ...)
vubec nevi , ze Rusko vlastni nejvic atomovych bomb na svete
( Rusko 5600, USA 5000,1,5 miliardova Cina 600, 1,5 miliarova Indie 170, 200 mil. Pakistan 170 etc.) zatimco malilicka 400 000 EU vlastni 290 nuklearnich bomb ve Francii a Estonsko s Litvou maji dokonce pres 1 mil. obyvatel a to je co rict.
Kanake je presvedcena ( jiste neni sama , treba i armadni general CSR Petr Pavel , ktery prisahal vernost Sovetskemu Svazu az do smrti ( ja jsem take prisahal v r. 1966 na vojne v CSR take vernost SSSR nadosmrti , ale pouze jako cetar -doktor) ze Rusko se dobrovolne vzda a tech svych 5600 atomovek poslusne je preda trpaslikovi Selenskemu .

Zcela jiste nejsem tak kompetentni jako armadni general Pavel,ktery by mohl byt mym synem ale ja ktery zazil jeste 2.svetovou valku v Praze coby dite , zaziju jeste i tu 3,svetovou, tentokrat nuklearni valku , kde uz nebude ani vitezu, ani porazenych jen zpopelnena Evropa vcetne Kanake , Pavla ,mne a vsech ostatnich.
Mne , staremu 83 letemu plesnivemu dedkovi s 60 letou chirurgickou praxi to ani v nejmensim nevadi , neb jsem mel prekrasny zivot, ale je mi lito tech mladych.
Joska Oltec
@Thomas Cerny MUDr I já jsem přísahal na vojně, že v případě války zabiju každou gumu co mi bude stát v cestě a přeběhnu na druhou stranu k imperialistům. Nikdo mě samozřejmě neslyšel, v tom řvaní komunistickou propagandou zdegenerovaných kluků.
PEtr Tobes
ano, presne, ta putlerova zadost o primeri zrovna na 9. kvetna dokazuje, ze je v peknem prus.eru, je to zlotrilost a zaroven je to pro nej ponizeni jako prase...rozhodne by ho meli poslat nekam..bud trvale primeri, nebo nic putlere, bude stale vice ohnicku russkych rafinerii a zbrojovek a nejen tech!!
Josef Tyl
Spoustu let byla snaha, aby pozice USA a dříve sovětským svazem nyní Ruskem byly vyvážené. Nyní jsou však znevážené.
Joska Oltec
@Josef Tyl Nikoliv, neb tehdy se sovětským svazem padla bída na zem.