Prostor X
Michopulos: Turek a Macinka? Nevzdělanec s mozkem 14letého dítěte a Klausův komorník ministrem
87 komentářů
ALOIS KRYM
Já mu rozumím, vždyť být poražen bez naděje na návrat na výsluní musí být velký vnitřní stres a potom ta zloba na vítěze musí ven, a někdy i prostě trapáckým způsobem.😎
Kdo to je ten petros michopulos? Nevim, neznám, ale to proto, že reflex nečtu a ani to nemám v plánu. Kdyby záleželo na mě, dal bych ten bizarní časopis v trafice bokem jako takovou kuriozitu. Taky pevně věřím, že provoz tohoto časopisu nejde zase z nějakých dotací plynoucí bůhvíodkud.
@Tomáš Kubatý
Asi by neškodilo občas si rozšiřovat obzory a ne jen furt stát na místě a hltat televizní noviny.
Bizarní je naše vláda a ne tenhle plátek
Asi by neškodilo občas si rozšiřovat obzory a ne jen furt stát na místě a hltat televizní noviny.
Bizarní je naše vláda a ne tenhle plátek
@Daniel Podolník tak tady už se vůbec nechytam co má autor na mysli. Odkud pan Podílník čerpá informace, že se dívám nebo hltam televizní noviny?" Na Českou televizi se nedívám vůbec, ale v minulosti jsem si pro osobní zábavu pouštěl jakože publicistický pořád Máte slovo" Hodně dobrá sranda, a taky dobrý bizár.
Horáková prochrápala celé minulé volební období, kde se mohla vyřádit. Teď naskočil v jednosměrné makovici opět starý program, jen s novými jmény. Pro podmíněný reflex dostačující.
Reflex by měli okamžitě zrušit a redaktory dát do Bohnic,bez možnosti propuštění. Hlavně michopulose dát k ostatním krétenům do klece,napořád.
Nejvetsi udes v dejinch tohoto Ceska byl jeho posledni ministr zahranici , ten pirat z Karibiku ktery diky svemu neskutecnemu mladi ani komunismus nezazil, nestacil vystudovat ani jednu normalni vysokou skolu a naucil se jediny !!! cizi jazyk coz je pro mne , 83 leteho dedka co se cely svuj zivot intensivne ucil
7 jazyku ( angl.,franc, od 1.tridy v r. 48 s mym polyglottnim otcem vedle povinne rustiny a vysoce nadprumerne latiny a po emigraci pred 50 lety pak nemciny , spanelstiny a trochu portugalstiny , kterou jsem bohuzel uz zase zapomenl).
Zeman mel pravdu kdyz odmital toto trdlo jmenovat ceskym ministrem zahranici .
Toho ukazovali iu nas v TV jak neskutecne hloupe prohlasuje uz pred 5 lety ,
" ze se uz zase brzy bude koupat na Krymu !!!"
Mne velmi imponuje p. Ursula von der Leyen ktera umi perfektne angl.,francouzsky , italsky , spanelsky a jeji materstiuna je nemcina.
Nicmene to , ze porodila vlastnovaginalne 7 deti a pritom zusatla tak krehka , men omracuje i kdyz s jejim svetonhledem nesouhlasim.
Neco takoveho jako byl posledni ministr zahranici Ceska se ani nemuze opakovat!
7 jazyku ( angl.,franc, od 1.tridy v r. 48 s mym polyglottnim otcem vedle povinne rustiny a vysoce nadprumerne latiny a po emigraci pred 50 lety pak nemciny , spanelstiny a trochu portugalstiny , kterou jsem bohuzel uz zase zapomenl).
Zeman mel pravdu kdyz odmital toto trdlo jmenovat ceskym ministrem zahranici .
Toho ukazovali iu nas v TV jak neskutecne hloupe prohlasuje uz pred 5 lety ,
" ze se uz zase brzy bude koupat na Krymu !!!"
Mne velmi imponuje p. Ursula von der Leyen ktera umi perfektne angl.,francouzsky , italsky , spanelsky a jeji materstiuna je nemcina.
Nicmene to , ze porodila vlastnovaginalne 7 deti a pritom zusatla tak krehka , men omracuje i kdyz s jejim svetonhledem nesouhlasim.
Neco takoveho jako byl posledni ministr zahranici Ceska se ani nemuze opakovat!
Tomáš Kosík
Zkorumpovanej Reflux a jeho každodenní porce sraček pro desinformovany ovce😆
Pokud má mozek 14letého dítěte, měl by mu být odebrán řidičský průkaz. Až bude mít mozek alespoň o rok starší, může jezdit na malém motocyklu.
Bohužel, nemáme v Česku periodikum, kde by bylo možno napsat, že zaprodaní pisatelé v Reflexu jsou právě to, co v titulku napsali o Turkovi a Macinkovi
Je to stejně parta, neštící se urážek oponentních politiků!
Je to stejně parta, neštící se urážek oponentních politiků!
Proč se píše, že jsou nevzdělaní, a přitom jeden je Mgr. a druhý Bc.? Jaké musí mít člověk vzdělání, aby byl vzdělaný?
@Václav Molcar
Vzdělání člověka nerozhoduje, důležitý je charakter a s tím mnoho píšťalku zápolí!
Vzdělání člověka nerozhoduje, důležitý je charakter a s tím mnoho píšťalku zápolí!
Josef Tyl
@Miloslav Podhola - to je jasný pandrhola, máš pravdu proč by dnes člověk se základním vzděláním, nemohl řídit atomovou elektrárnu. Nevidím v tom problém. Důležitý je ten charakter. 🦋🐓
@Václav Molcar Oba mají vyskokoškolský titul a jako kritici absolventů humanitně-společenských oborů mají vystudavané obory humanitně-společnenské navíc na soukromých VŠ kde jak rádi píší dezolé se tituly kupují. Navíc slušnost si studiem nazajistíte.
Zajímalo by mě který dement píše tyhle články ten snad nemá ani na to vzdělání
@jaroslav stehule No Ten Michopulos je narcis non plus ultra, něco jako Klaus se Zemanem a Růžičkovou dohromady...🤷♂️
Josef Tyl
@jaroslav stehule - ty jsi tu dlouhodobě veden jako pitomec. Na to vzdělání nepotřebuješ, můžeš být v klidu.
Tomáš Kosík
@jaroslav stehule no hlavně že mají prachy za tyhle tendenční *** pro ovce.....
Petr Klimánek
Macinka to je balzám na duši než to předváděl pirátoods Lipavský. A nevzdělané tupce znám mnohem větší v politice , tito se aspoň snaží , viz třeba větrníkový tunel , který se chystá, tak ty akclerační zony přibržďují a na to lidi slyší všude kolem nás
@Petr Klimánek Stejně jak se někdo jako Lipavský může dostat na vrcholnou politiku
Ne že by Michopulos v mnohém neměl pravdu, ale ve své morál-intelektuál nadutosti tyhle fešáky hodně podceňuje. Ti zatraceně dobře vědí co dělat, aby se ve svém voličském sektoru na vlně popularity a podpory vezli. A ten jejich sektor je zatraceně větší než ten, který oslovuje Michopulos.
Ano je pravdou, že nejen Macinkovi s Turkem, ale celé Babišově koalici jde jen o jejich politickou moc a profity z ní plynoucí, když to co bude se státem a občany je jim zcela putna.
Ovšem je také pravdou, že jim k moci ještě víc než jejich oblbování pomohlo brusel neomarx-progresivistické třeštění vlády Fialovy, tuplem Pirátů. A ti je dál mnohými svými výstupy u moci drží.
Prostě většina občanstva to bruselské neomarx-progresivistické, tedy multikulti, gender, LGBT či eko-klima třeštění odmítá. A tak podporují a volí ty, kteří se bruseli byť jen formálně postaví. Natož ty, kteří s tím "chlapácky", jako Macinka s Turkem bojují. Byť jen mlácením hubou jako Turek s jeho deratizací úřednických parazitů.
A tak jedinou cestou jak se Babiše a spol. zbavit, je přestat dle bruselských not trdlovat. A vrátit se k racionální demokracii, která standardní životní potřeby většiny reflektuje. Což není populismus, jak rádoby morál-intelektuál bruselští pomatenci s jejich multikulti, gender, LGBT či eko-klima mocichtivým oblbováním ječí.
Ano je pravdou, že nejen Macinkovi s Turkem, ale celé Babišově koalici jde jen o jejich politickou moc a profity z ní plynoucí, když to co bude se státem a občany je jim zcela putna.
Ovšem je také pravdou, že jim k moci ještě víc než jejich oblbování pomohlo brusel neomarx-progresivistické třeštění vlády Fialovy, tuplem Pirátů. A ti je dál mnohými svými výstupy u moci drží.
Prostě většina občanstva to bruselské neomarx-progresivistické, tedy multikulti, gender, LGBT či eko-klima třeštění odmítá. A tak podporují a volí ty, kteří se bruseli byť jen formálně postaví. Natož ty, kteří s tím "chlapácky", jako Macinka s Turkem bojují. Byť jen mlácením hubou jako Turek s jeho deratizací úřednických parazitů.
A tak jedinou cestou jak se Babiše a spol. zbavit, je přestat dle bruselských not trdlovat. A vrátit se k racionální demokracii, která standardní životní potřeby většiny reflektuje. Což není populismus, jak rádoby morál-intelektuál bruselští pomatenci s jejich multikulti, gender, LGBT či eko-klima mocichtivým oblbováním ječí.
Josef Tyl
@Pavel Maleček - a už to tady máme zase. 33 % těch co se dostavili k volbám není většina občanstva! A prokazatelně, těch co stojí dnes za macinkou a turkem už není ani těch 33 %!
@Josef Tyl tak za MOTOgangem uz stoji jen cca 4 procenta z volicu, tedy tech, co chodi volit, proste tvrde Trumpetovske jadro, nikdo jiny uz tam byt nemuze. Trumpa uz opustili skoro vsichni, jeho podpora pro nas uz je vylozene skodliva a absurdni, takze na tom uz vyfukari nic neziskaji, tak necht jen pokracuji..toto predznamenava jejich konec za vic nez tri roky, do te doby ale budou skodit a trollit fest, nic jineho totiz neumeji
Pokud budou lidi voliči nadále volit kandidáty bez hlavě a tím myslím kandidáty předem ověřené ,bude stále dokola v politice Česka nekvalitní vedení.
Asatin
Petros tu vladni sebranku svlekl az na kost.Petrosi diky.
Petros jako vždy super, jsem předplatitel Kecy a politika a vím proč👍
tak teprve ted na to koukam a je to fakt pecka..Petros primo na komoru a vse sedi..jsem v polovine a bavim se skvele, ano, luze se to muze i presto libit, ale o tom to prave je..je to tragikomedie, kterou ale zaplatime, zadarmo to radeni gauneru nebude
Vážně si myslíte že je dobré se neustále urážet a informovat o tom?! Takto jedná lůza!
Josef Tyl
@Tomas Rott vailer - myslíš že když řekneš gaunerovi,že je gauner, že je to urážka?
@Josef Tyl Jak bys charakterizoval gaunera? Tak že dělá všechno velký špatný?
Josef Tyl
@Tomas Rott - pošli 2000,- a já ti tu charakteristiku vypracuji!
Babiš potřebuje tyto komedianty, bo mu kryjí záda a babiš nenápadně roztáči rozpočtový masakr,.který nemá a nebude mít obdoby.
Babiš jede princip "Po mě potopa" a ví, že další volby už nebudou jeho, ale do sněmovny se kvůli imunitě dostane.
Co bude se zemí, kterou zadluží, nechť si lid promyslí sám.
Líp nebude a vlastně si to i přeji, aby konečně blbci prozřeli, že lépe už bylo!
Babiš jede princip "Po mě potopa" a ví, že další volby už nebudou jeho, ale do sněmovny se kvůli imunitě dostane.
Co bude se zemí, kterou zadluží, nechť si lid promyslí sám.
Líp nebude a vlastně si to i přeji, aby konečně blbci prozřeli, že lépe už bylo!
@Pavel Nyklicek Určitě, přijedou i ty Ruské tanky, jak říkal ten pomatenec Fiala, že?
@Tomas Rott
V rusku už žádné tanky nemají.
Ukrajinci jim je rozmlátili
, za což jim dík.
V rusku už žádné tanky nemají.
Ukrajinci jim je rozmlátili
, za což jim dík.
@Pavel Nyklicek
Mýliš se!
Babiš bude chtít, aby ANO bylo v příštích volbách opět zvoleno.
A proto dá hospodářství do ucházejícího stavu.
Srovnej! Všichni politici hrabou pod sebe, on se vzdal majetku!
Mýliš se!
Babiš bude chtít, aby ANO bylo v příštích volbách opět zvoleno.
A proto dá hospodářství do ucházejícího stavu.
Srovnej! Všichni politici hrabou pod sebe, on se vzdal majetku!
Tomáš Kosík
@Pavel Nyklicek bez se léčit ovčane...co příspěvek to strašná sracka mimo 😆🐑🐑🐑
Neuvěřitelné...
Kdo Tě platí?!
Kdo Tě platí?!
Igor
@Vladimír Webe Ty jistě ne...🤣
Josef Tyl
@Vladimír Webe - webe kdo tebe j*e*b*e?
Klausova pomsta, Bez Kellnera a teď bez Tykače by Klaus dávno ekonomicky zdechl. Tykač si ho pase a dohlíží nad svými zájmy. Tahle jelita jsou jen prodlouženou rukou Institutu Václava Klause, institucionalizované korupce...
Tesat do kamene
mozek 14letého dítěte???
to poněkud přehnali, já to vidím maximálně na 8-9 let.
to poněkud přehnali, já to vidím maximálně na 8-9 let.
@Mátoha Parohatá
A neni to přeci je málo Antone Pavloviči?
A neni to přeci je málo Antone Pavloviči?

Že si mámy Tuporka a Mičunky radši neutrhly rodidla !!! Ostuda jako hrom, pokud je doma nezfackujou jako haranty!!!
@Marcel Blafka Začínám jim fandit, ten shitstorm co se na ně jede je neuvěřitelný...🤷♂️
Josef Tyl
@Tomas Rott - Tomáš rot jim začíná fandit, tak to už jsou za vodou!
Josef Tyl
@Josef Tyl - hošánku, mě z amerikanismi nezaskočíš. A nevím proč pořád ze mě taháš nějaký rozumy. To si neumíš zapnout Artificial Intelligence. 🐂
Co dodat. Jednoduše se voličům nezdařila volba funkcionářů do vysoké politiky v Česku🇨🇿
Tomáš Kosík
@Karlos Rock to je přesně to o co se snaží zkorumpovaný média touhle každodenní masáží vytvořit téhle dojem....Každej kdo není na jejich vyplatni pásce je nepřítel a jede se tenhle mediální lynč