Prostor X
Bříza: Jaderný arzenál Británie a Francie tvoří desetinu toho, co má Rusko. Bez USA NATO zanikne
9 komentářů
našinec
0
A nyní si představte, že se probudíte ve světě, kde Ek ovládá ruské hospodářství. Myslíte si, že budete mít levnější ropu, plyn či jiné komodity? No tak to se tedy hezky rychle probuďte!!!!
torstt
0
@našinec : Ano, to si doopravdy myslím.
Rusko je s odstupem nejvetsi zeme na svete ( skoro 2x tak velka jako USA ) a vlastni nejvice atomovych bomb na svete a sice 5600 ( USA 5000,
Cina 600,
GB 250, Francie 250,
Indie 170, Pakistan 170 ,
Israel 90 a severni Korea 80.
Coby narodivsi se uprostred 2. svetove valky v Praze jsem presvedcen , ze budu vterinove zpopelnen na zacatku te 3.,tentokrat nuklearni s.v. kde uz nebude ani vitezu ani porazenych jen totalne se zemi srovnana Evropa .
Cina 600,
GB 250, Francie 250,
Indie 170, Pakistan 170 ,
Israel 90 a severni Korea 80.
Coby narodivsi se uprostred 2. svetove valky v Praze jsem presvedcen , ze budu vterinove zpopelnen na zacatku te 3.,tentokrat nuklearni s.v. kde uz nebude ani vitezu ani porazenych jen totalne se zemi srovnana Evropa .
je nějaký rozdíl mezi tím, být stokrát mrtvý a tisíckrát mrtvý? V tomhle je geniální film Doktor Divnoláska, aneb jak jsem se naučil mít rád bombu...
Poslední dobou špatně spím. Kolem 4. hodiny ranní se budím zpocený hrůzou, že jednou se takto probudím do světa bez NATO.
Ještě bych dodal ke svému názoru o množství jaderných hraček, že Británie už jednou EU zradila a v těžké době jí opustila. Je pravděpodobné, že spolu se současným hospodářským ohrožováním bude Británie státy EU v blízké době ohrožovat a vydírat i vojensky.
Tyto úvahy jsou za hranou. Rusové s mnohonásobně větším arzenálem smetou celou západní Evropu z mapy. A co s tím udělají dál? Ani v Rusku nejsou všichni denně pod stolem s vodkou.
Ještě bych dodal, že vůbec nezáleží na tom kdo má či nemá víc zbraní - mají jich stále dost na to aby proměnili veškeré ruské metropolitní oblasti v krátery a spáleniště plné ohořelých mrtvol. Proto spekulovat o tom kdo má či nemá víc jaderných hraček je zcela mimo.
Je nutné situaci vyhodnotit a včas se přidat na stranu předpokládaného vítěze. Jenom tak mohou malé státy přežít.😎