Komentáře

Zpět na článek

Jiří Sezemský: Xaverova XTV jako etalon vládní televize aneb jak si pojistit místo v Radě ČT

8 komentářů

našinec
Xaverovi neplatíme poplatky. Víte, kdy se budeme muset bát o svobodu slova v éteru? Až svobodná média nebudou moci prezentovat své názory. To se dělo za Fialy a Reflex tomu sekund*oval. Já jsem názorově konzistentní a již za Fialy jsem navrhoval, aby ČT a ČRo byly zredukovány na 1 - 2 programy(stanice), zbylé freqence a majetek se vydražily, byly placeny z rozpočtu vlády a aby vláda na těchto platformách prezentovala své názory, zákony, upozornění na některé nutnosti, sloužila na pomoc IZS, atd. Svoboda slova není dána již veřejnoprávností, ale přístupem k informacím. Zde hrají mimo internetu svou nezastupitelnost i svobodná a soukromá média.
našinec
@našinec Reflex umí jen vysírat, ale upravit seznam zakázaných slov neumí již několik let. Tak dlouho se zde na to upozorňuje. Takže páni redaktoři, místo škodění Česku zkuste něco udělat pozitivního a konstruktivního.
našinec
Xaver není jako Slezák, kterého jste zavraždili kvůli názorům.(novináři)
Eduard Sykora
mě by dost zajímalo jak by se pravdoláskaři tvářili kdyby musely měsíčně posílat Xaverovi kilčo na provoz ....
Jarda Bloudil
@Eduard Sykora To mě taky.To by bylo keců proč ne.
PEtr Tobes
@Eduard Sykora tomu tlustemu praseti samozrejme nic, ten zalezl do zadku MOTOgangsterum , kolaborantum z SPD a taky StBackemu zlocinci
PEtr Tobes
tak od ceho tam asi ty prasata v cele s tim nejvypasenejsim jsou - od toho, aby znicili nezavislou CT a CRO, coz je i cil teto luzovlady, coz jim samozrejme pomuze i ve volbach, kriticka CT a CRo k vlade, coz je jejich hlavni ucel - kontrola moci a mocnych, se vladnoucim smejdum jednoduse nehodi a taky jim to muze pomoct pak ve volbach, ktere muzou byt celkem vyrovnane, takze se bude hodit kazda "pomoc"..o nic jineho tu nejde, viz vzor putinova mys Orban...proste hnus
Tomas Rott
No jo, ale je to soukroma televize a tam to není to problém... Problém je, když je k opozici servilní ČT...🤷‍♂️