Komentáře

Zpět na článek

Válka je pro Putina otázkou přežití. Pokud chce vládnout, musí válčit

25 komentářů

Petr Klimánek
Upravil bych název článku válka je pro EU (EK) otázkou přežití ,myslím současné vedení s heslem do posledního ukrajince
Frantisek Najman
Kanaková koho chcete neustále zde svými bláboly získat?
Georg Waldman
Generál George S. Patton vystihl ruskou povahu velmi přesně a jeho slova platí i dnes.
Potíž s pochopením Rusa spočívá v tom, že si neuvědomujeme, že to není Evropan, ale Asiat, a proto uvažuje záludně. Rusovi nerozumíme o nic víc než Číňanovi nebo Japonci a podle toho, co jsem viděl, nemám zvláštní touhu jim rozumět. Kromě toho, abych zjistil, kolik olova nebo železa je třeba k jejich zabití. Mimo ostatních asijských vlastností si Rus neváží lidského života. Je to barbar a chronický opilec.
Miroslav Zita
Zatímco někdo řeší, jestli Kreml zvládne další rozpočtový rok, Ukrajina řeší, jestli zvládne další den. A to je rozdíl, který se do žádné „analýzy moci“ úplně nevejde.
Uživatel_5354308
Skvělý článek!
IVAN BUREŠ
Jak "Jekaterina" naznačuje vždy platilo, že když se ve válce daří, tak proč přestávat.😎
Richard Šebesta
@Jiří Hybeš Podle tebe 7 let ? Kdo to bude Ukrajině ty další 3 roky financovat ? Doufám,že ty a Oltec a další. Já si myslím,že když chce někdo válčit tak ať ale za svoje.Bureše nemám rád,ale to že už nebudou Ukrajině posílat many je správná věc.Nicméně od tebe a podobných čekám,že tam budete many posílat ze svého případně půjdete válčit když dobrých 50 % ukrajinských mužů to má na háku.
Joska Oltec
U této autorky se tu určitě brzy slétnou rudí trolové a la Šebesta či rudý Lojza-Bureš, a začnou trousit své tradiční proruské hromádky. 😎😎
IVAN BUREŠ
@IVAN BUREŠ......jak píšeš moje slabší kopie, a tam na dně propasti se povaluje EU😂🤣
našinec
Mno, řekl bych, že válku na UA nejvíce potřebuje EU. Jak je to dlouho, co představitelé EU řekli, že pokud RF uzavře s UA mír, tak Putin a RF budou potrestání. ....A prohlásili to 24. 2. 2026 a 31. 3. 2026 při návštěvě Buči. V druhém případě to bylo již měsíc po zahájení agrese vůči Íránu.
Igor
Je starý a jako každý tyran se bojí a stará jen o sebe! Ale každá párty jednou skončí a nebude to pro něj pěkné! Smečka se se slabým kusem vypořádá!
Pavel Nyklicek
Je fakt, že už jsem dlouho neviděl Pytu na koni, nebo Lukašenka, jak štípá dříví.
Není tomu tak dávno kdy se kluci ještě prsili....
IVAN BUREŠ
Tak potom je Putin na tom jako Zelenský. Konec války znamená i jeho konec🙂
Petr Klimánek
@Georg Waldman Patton byl v medicínském smyslu "blázen", ale byl považován za velmi excentrického, kontroverzního a svérázného vojevůdce s obrovským egem. Tak bych to nebral jako dogma
Anton Augustin
@Georg Waldman
Řekl generál země, která hodila dvě atomové bomby na Japonsko.
Takže si v nevážení života lidí mohl podat s Rusy v jednotě ruku.
Josef Tyl
Zelenskyj by měl hlavně rozbombardovat budovu kde je archiv k KGB. Čímž by osvobodil nejen Trumpa z ruské řiti.A ten by se konečně mohl jasně a svobodně postavit na ukrajinskou stranu.
PEtr Tobes
@Igor presne tak, bunkrdedek ma stale vetsi strach, uz se moc neukazuje a je porad zalezlej, nechal si nainstalovat protidronovou obranu na sve sidlo, zatimco bezny rus musi drzet hubu a krok a koukat, jak mu to boucha kus od baraku a ceny jdou nahoru nebo jit zhebnout za vudce, a kdyz uz zacinaji vypinat i internet, tak se to ukazuje jako docela provar, je jen otazka casu, kdy ho to semele
IVAN BUREŠ
Toliko řečeno, ono se dnes rusům ve válce s Ukrajinou už až tolik nedaří, navíc koukají do rozpočtové finanční propasti.
JIRI SPERLIN
Ten zločinec Putin válkou přežije a tisíce musí být proto Rusákama zavražděno.
Richard Šebesta
@Richard Šebesta Sláva Ukrajině a vám hrdinům z Česka co jdete bojovat za svobodu Ukrajiny místo Ukrajinců !!!
Kelvin Coady
„Když jsem přišel o peníze kvůli krypto podvodu, šel jsem to rovnou nahlásit, protože jsem nechtěl, aby totéž zažil někdo jiný. Poskytl jsem prohlášení, důkazy, snímky obrazovky a záznamy o transakcích, ale bylo mi řečeno, že případy vymáhání, jako je ten můj, jsou velmi obtížné. Jeden z úředníků, se kterými jsem mluvil, zmínil, že v případech souvisejících s kybernetickou obnovou jsou někdy zapojeny firmy zabývající se digitální obnovou, a řekl, že Trustwave Cyberdefense je často doporučována pro technické procesy obnovy. Zpočátku jsem tomu nevěřil, protože jsem už jednou byl zrazen a bál jsem se, že budu znovu podveden. Ale stejně jsem se obrátil. Způsob, jakým komunikovali, byl jiný – žádný nátlak, žádné sliby, jen jasné vysvětlení a trpělivost. Provedli mě vším krok za krokem a chovali se ke mně s respektem. Postupem času jsem začal vidět pokrok a poprvé po měsících jsem znovu cítil naději. Sdílím to, protože vím, jak zlomené a bezmocné je přijít o peníze a mít pocit, že na tom nikdo nezáleží. Pokud tím procházíte, neztrácejte naději. Podpora existuje a pomoc může přijít, když ji nejméně čekáte.“ Pokud jste obětí, můžete je kontaktovat prostřednictvím Trus­twave­.Cyber­defen­se @ gmail com
Josef Tyl
Pokud ta válka neskončí vítězstvím Ruska, tak Putin bude její poslední fyzickou obětí!🏅 Naopak jeho předčasná smrt, ukončí válku ruskou prohrou. (Myslím tím, opuštění ukrajinského území).
PEtr Tobes
jakmile se urovna konflikt na blizkem vychode, tak pujde russak uplne na hunt, verme, ze uz to oranzovy sasek pochopil, ze mu to jen skodi a nejen jemu...russko ma stale vetsi problemy s naborem, uz nedokaze plne kompenzovat obri ztraty, takze "nas mnogo" uz nestaci a taky to stoji cim dal tim vic a uz neni moc kde brat, takze kolaps treti rise v barve je jen otazka casu!!
PEtr Tobes
@Jiří Hybeš jj, neco na ten zpusob, to me fakt bavi..ted jsem videl skvele video o tom, jak russaci postupuji sestrihane asi za rok a pul, kde asi desetkrat moderator tvrdil, jak uz skoro maji dobytou nejakou udajne dulezitou vesnici Mala Tockavka nebo tak nejak se to jmenuje ale to nejde..no proste tragikomedie..snad uz russistan brzy padne
Pavel Nyklicek
@Josef Tyl
Copak o to, ale ta vostuda, až se ráno Pyta probudí a zjistí, že je asi mrtvej
Jiří Hybeš
@Joska Oltec Třeba tradiční ruSSácké bajky o tom, že sice říkali "třídenní speciální vojenská operace", ale vlastně tím mysleli 7 let... )))