Prostor X
Timko: V roce 1989 jsme chtěli svobodně volit. Dnes se nenávidíme za to, koho jsme si vybrali
8 komentářů
Miroslav Kašpar
1
Obávám se, že ta sorta "voličů", která je podepsána pod současnými důsledky voleb, chtěla v roce 1989 i dnes to samé: zajistit si s minimem vlastního úsilí co nejvíce žrádla, spotřebního zboží a jiných "záviděníhodných věcí". A úroveň svobody měří třeba cenou Nutelly. Samozřejmě nepřímo úměrně 

Chlapče věnuj se muzice a politiku nech na komárech které si zvolil Český národ do vedení státu.
Ani já poctivý Čech se již do politiky nemontuji. Snažím se uživit rodinu poctivou prací.
Ani já poctivý Čech se již do politiky nemontuji. Snažím se uživit rodinu poctivou prací.
Řešení je jednoduché: zrušit volby, třetina stejně k volbám nejde, třetina je vždy nespokojená a poslední třetina tvrdí ,že vybrala menší zlo. Takže klidně může vybrat vítěze nějaká umělá inteligence. Bylo by to rychlé, levnější odpadly by tahanice s Hradem atd.....
Joska Oltec
Hodně voličů podvědomě vybírá toho kdo jim nejvíc naslibuje, analyzovat zda to může splnit je už moc namáhavé na mozkové buňky...A pokud jim navíc takový na meetingu nalije zupu či dá zadarmo drobet jiného žrádla, má jejich hlas jistý.
@Joska Oltec : A co je na tom v nepořádku? Mám volit někoho, kdo mi slibuje bídu, hlad, válku s Ruskem a spojenectví s Taiwanem?