Prostor X

Zpět na článek

Timko z No Name: Kapela musela pochopit, že alkoholismus není rýma. Kdyby sám nechtěl, nezmohli bychom nic

3 komentáře

jano metal
chujko Timko-Ficov nohsled....
Arben Nishori
Tato zkušenost mě naučila, že digitální prezentace nerovná se finanční jistotě. Když moje žádost o výběr zůstala nevyřízena déle než 90 dní bez odpovědi od týmu podpory platformy, uvědomil jsem si související riziko. Kontaktoval jse Trustwave Hackers Tech Recovery. Poskytli mi technickou podporu a poradenství v průběu celého procesu obnovy, což vedlo k úspěšnému získání finančních prostředků. Kontakt: (Trus­twave­hacker­stech2 AT gmail com)
Uživatel_89263
vždy mě fascinuje jak tzv celebrity ti dokonalí a lepší lidé si řeknou končím c drogou a za týden je vše v pořádku vše o.k. né né i blbej chlast je nekonečné trápení cigára to samý a drogy který vám přeprogramují celý myšlení tam je únik akorát vzít si provaz a jít se zhoupnout tenkrát jeden primář od apolináře z protialkoholky říkal že považuje za svůj velký osobní úspěch odnaučit jednoho ze sta alkoholiků chlastat ale u celebrit lusknou prsten a vše je v pořádku tady se mi líbí že oni pochopili že to není na lusknutí prsten i v tomto jednodušším případu je to očistec