Prostor X

Zpět na článek

Jarešová: Větší penis, nebo pysky? Je to bolestivé a riskujete zdraví. Píchat do genitálií by měl odborník

9 komentářů

Anonym
Takže píchat může jenom odborník, smutné pro neodborníky, už si nevrznou😉
Uživatel_5869989
Reflex je jenom drbárna která se podbízí většinovému čtenářstvu,které jen hledá drby.Stejně jako Blesk.Dřív se Reflex zaměřoval i na závažnější témata
než jsou Č........ a P........ .Nevím kdo je je současný majitel ale zřejmě nějaký miliardář ,kterému jde jen o zisk a ne o hodnoty jako je třeba láska.
pan Jiří
Dušan Trnka
Odborníčka na penis ! Ona sa nemusí ničoho báť ... 😀
Thomas Cerny MUDr
@Thomas Cerny MUDr preklepy ( typing errors , Tippfehler ) : "mne vstavaji vlasy na hlave ".
porad neumim psat na stroji i kdyz jsem s tim zacinal pred 60 lety v r. 66 na Bulovecke chirurugii , kde jsme si museli psat operacni protokoly a propousteci zpravy sam .na psacim stroji s kopirakem 2 prsty coz umim pomalinku dodnes blbe.
Thomas Cerny MUDr
Plasticke operace samozrejme nepatri do rukou dermatovenerologu ale samozrejme jen plastickych chirurgu , ackoli jejich vyznam je skutecne obskurni.
Vaginoplastika ma zpevnit ochablou pochvu stejne jako plastika ( zuzeni) vchodu do pochvy .
Labioplastiky maji vetsinou zmensit velke stydke pysky ( Labia maiora pudendi).
Anovaginalni peeling -zesvetleni ztmavele krajiny mezi vchodem do pochvy a analnim otvorem ! Blbina non plus ultra!
"Zvetseni bodu G nebo dokonce "Hymenoplastika ( rekonstrukce panenske blany ! Nepredstavitelne pitominy , ktere jsou lekari schopni delat jen pro penize neb pecunia non olet ! ( penize nesmrdi)
sam jsem chirurg -traumatolog uz 60 let ale z takovychto "chirurgu " mi vtavaji vlady na hlave.
Ranelagh
Redaktorka se zbláznila, toto do Reflexu nepatří.
Joska Oltec
A to si prý někteří nechávají i vybělit prdél, tzv anal bleaching. 😎
josef Panda
Nejlepší je píchat genitáliemi do genitálií.
Miloš Hora
Konečně rozumný článek, tudy vede cesta...