Komentáře

Zpět na článek

Jana Bendová: Nedobré dny Babiše. Prezident ho dráždí, přítel Orbán padl a motoristický šarm je únavný

42 komentářů

Marek Kralik
Nejlepší by bylo, kdyby ho přijel podpořit z USA Vance. Ten kam vleze, 100 let tráva neroste. To by byl správný polibek pro Babiše.
IVAN BUREŠ
Jani, počkej týden a zase ti to bude normálně myslet, tedy snad.😎
Jitka Haltofová
Předpokládám, že Macinka si spletl Michelangela s Machiavelim.😂
Josef Tyl
@Jitka Haltofová - tos tomu moc nepomohla. 😟
Pavel Nyklicek
Kdybych to býval věděl tak jsem býval do té vlády nelezl.....
Slovy klasika se s námi velmi brzy starý kmet rozloučí, neb je starý a stejně vyvšinutý, jak jeho druhá rudá kšiltovka.
Josef Tyl
@Pavel Nyklicek - já nevím co by sis na jeho místě vybral? Kriminál, anebo roli klauna? 🏅🦋🐓
Jaroslav Lindner
Sestavením multikoalice ze soukromých politických sekt si Babiš vykopal pořádně hlubokou past. Stačí mu už jen poslední odvážný krok.
IVAN BUREŠ
Babiš to vede od desíti k pěti - ale on se stal premiérem hlavně proto, aby jej nezavřeli a též aby z lidu vytřískal co nejvíce peněz. A to se mu zatím daří..
IVAN BUREŠ
@IVAN BUREŠ ...di ty duplikáte, ty králíku, takový blábol o Babišovi hned tak nevymyslíš. 😂🤣
Jarda Bloudil
@IVAN BUREŠ P.Bures je velmi příjemné zde číst že někdo umí v životě vše pojmout humorem a i ze sebe si udělat srandu.Jen tak dál čím více smíchu tím více lehkosti na duši.
Georg Waldman
Hamba Čechům, kterým Slovák vládne.
PEtr Tobes
@Georg Waldman je to tak..nejsme moc hrdy narod, treba na Slovensku nebo v Madarsku by se to stat rozhodne nemohlo, jen my si nechame vladnout privandrovalce z vychodnich uher a jeste StBaka a podvodnika k tomu
Richard Šebesta
@PEtr Tobes Ano a dodej toho agenta na hradě.
Pavel Nyklicek
@Richard Šebesta
Hradní agent tu bude jestě 7 let. Co naděláš....Nic.
Ví čert, zda se toho Bureš vůbec dožije.
Anton Augustin
@Georg Waldman
Neříkám že jsem češtinář, ale píše se hanba vzdělanče, píšete jako dezolát 😁
Jiří Červený
@Anton Augustin Neříkám, že jsem češtinář, ale před "že" se píše čárka.
Co ovšem čekat od voliče Babiše. Dost nechytrý, ale velice důležitý, co rád poučí své okolí o své "pravdě".
Josef Tyl
@Anton Augustin - tak to je povedené: dezolát nazve dezolátem někoho, kdo se spletl v gramatice. Na to musí být hodně vymetená palice. Augustine, napsal jsem to správně česki?
Petr Klimánek
@Georg Waldman a Husák ti nevadil
Petr Klimánek
Proč pořád zatahují toho Orbána do naší situace , ani s Maďarskem nesousedíme , to je nepochopitelné, snad už to vyšumí , Děd Rozvěd dráždí, ale na summit nepojede , ani nemůže jako lídr opozice
KIng X
@Petr Klimánek S Maďarskem nesousedíme, proto sis rovnou zvolil Maďara do čela vlády? Srovnej si ten bordel napřed sám v sobě
Josef Tyl
@Petr Klimánek že by to bylo k*r*e*t*e*n*e proto, že jsme společně ve V 4 a v EU, kde i Maďarsko má podíl na rozhodování? Já být tebou, tak bych to tvé klimbání na úrovni automatické pračky přesunul na parlamentní listy. 🐂
Petr Klimánek
@Josef Tyl ty jsi spadl z visne Tyl , zkus pochopit text postavičko z pomocné skoly
Richard Sebesta
Z pádu Orbana jsou všichni pronatovsti a prounijni fanatici nadšení.Tak je trochu zchladime.Novy předseda slovinskeho parlamentu chce vyhlásit referendum o vystoupení své země z teroristické a agresivní voj.organizace NATO.To je cesta správným směrem.To bychom měli udělat i my.
KIng X
@Richard Sebesta Jen další ču rák jako okamura a ty. Stává se.
Pepa Šulc
@KIng X Ty jsi opravdu ču rák ty ***
BubaGump
@Richard Sebesta Jsi zapomněl dodat, že má jit o referendum nezávazné. Populistické politické gesto pro utřinosy typu Šebesta
Richard Šebesta
@BubaGump Jsem rad lháři a dezoláte že jsem vás zastánce jediné pravdy,tedy novodobé komunisty naštval !
KIng X
@Richard Šebesta Drž hubu. Tady se budeš chovat slušně.
tempter
@Richard Šebesta šebo, měl jsi raději zůstat ve své komfortní zóně, paleček nahoru, paleček dolů, v tom jsi se našel a dávalo to aspoň nějaký smysl.
KIng X
@tempter ta sedla
Jan Straka
V audioverzi snižuje úroveň článku neomluvitelná výslovnost maďarštiny. Jméno Magyar se čte Maďar. Kontroluje někdo nahrávku! Pokud to čte AI, tak by mělo zaznít Decroix a ne Dekroa.
Josef Tyl
@Jan Straka - správná výslovnost jan straka = magor.
Tomas Rott
Nabízí se otázka, proč je autorka zas a opět tak rozděšená...🤷‍♂️
Jaroslav Molinek
@Tomas Rott je cajk.😂
KIng X
Pavel má nejsilnější kartu. Abolici pro Bureše. Stačí mu dát naději a může si s touhle vládou komiků točit jak chce. Zleva doprava, zprava doleva, vývrtky, salta, veletoče, kotouly, válení sudů, co chce... A hezky stylově na povel, jako správná guma.

Máca toho Orbána v ksichtu má, ne že ne.
tempter
@KIng X Já tam spíš vidím Záprdka alias holiče ze "Sekala"...
KIng X
@tempter O dost lepší...
Miloš Tesař
@tempter ten se roztahuje a škodí jako vůdce senátu
IVAN BUREŠ
Je logické, že prezident na summit NATO nepojede, motorku má v opravně, flanelovou košily v prádelně a navíc termín zasahuje do jeho letos třetí plánované státnické cesty za poznáním na Haiti, samozřejmě s manželkou.😁
KIng X
@IVAN BUREŠ Už máš vyřešený vztah s mámou?
Jaroslav Molinek
@IVAN BUREŠ bureš, ty komiku.😂
Josef Tyl
Molineku to je urážka komiků! 🐂