Komentáře
Jana Bendová: Nedobré dny Babiše. Prezident ho dráždí, přítel Orbán padl a motoristický šarm je únavný
42 komentářů
Marek Kralik
0
Nejlepší by bylo, kdyby ho přijel podpořit z USA Vance. Ten kam vleze, 100 let tráva neroste. To by byl správný polibek pro Babiše.
Předpokládám, že Macinka si spletl Michelangela s Machiavelim.😂
Kdybych to býval věděl tak jsem býval do té vlády nelezl.....
Slovy klasika se s námi velmi brzy starý kmet rozloučí, neb je starý a stejně vyvšinutý, jak jeho druhá rudá kšiltovka.
Slovy klasika se s námi velmi brzy starý kmet rozloučí, neb je starý a stejně vyvšinutý, jak jeho druhá rudá kšiltovka.
Sestavením multikoalice ze soukromých politických sekt si Babiš vykopal pořádně hlubokou past. Stačí mu už jen poslední odvážný krok.
Babiš to vede od desíti k pěti - ale on se stal premiérem hlavně proto, aby jej nezavřeli a též aby z lidu vytřískal co nejvíce peněz. A to se mu zatím daří..
Hamba Čechům, kterým Slovák vládne.
@Georg Waldman je to tak..nejsme moc hrdy narod, treba na Slovensku nebo v Madarsku by se to stat rozhodne nemohlo, jen my si nechame vladnout privandrovalce z vychodnich uher a jeste StBaka a podvodnika k tomu
@Georg Waldman
Neříkám že jsem češtinář, ale píše se hanba vzdělanče, píšete jako dezolát 😁
Neříkám že jsem češtinář, ale píše se hanba vzdělanče, píšete jako dezolát 😁
@Anton Augustin Neříkám, že jsem češtinář, ale před "že" se píše čárka.
Co ovšem čekat od voliče Babiše. Dost nechytrý, ale velice důležitý, co rád poučí své okolí o své "pravdě".
Co ovšem čekat od voliče Babiše. Dost nechytrý, ale velice důležitý, co rád poučí své okolí o své "pravdě".
Proč pořád zatahují toho Orbána do naší situace , ani s Maďarskem nesousedíme , to je nepochopitelné, snad už to vyšumí , Děd Rozvěd dráždí, ale na summit nepojede , ani nemůže jako lídr opozice
@Petr Klimánek S Maďarskem nesousedíme, proto sis rovnou zvolil Maďara do čela vlády? Srovnej si ten bordel napřed sám v sobě
@Petr Klimánek že by to bylo k*r*e*t*e*n*e proto, že jsme společně ve V 4 a v EU, kde i Maďarsko má podíl na rozhodování? Já být tebou, tak bych to tvé klimbání na úrovni automatické pračky přesunul na parlamentní listy. 🐂
Z pádu Orbana jsou všichni pronatovsti a prounijni fanatici nadšení.Tak je trochu zchladime.Novy předseda slovinskeho parlamentu chce vyhlásit referendum o vystoupení své země z teroristické a agresivní voj.organizace NATO.To je cesta správným směrem.To bychom měli udělat i my.
@Richard Sebesta Jen další ču rák jako okamura a ty. Stává se.
@Richard Sebesta Jsi zapomněl dodat, že má jit o referendum nezávazné. Populistické politické gesto pro utřinosy typu Šebesta
@BubaGump Jsem rad lháři a dezoláte že jsem vás zastánce jediné pravdy,tedy novodobé komunisty naštval !
V audioverzi snižuje úroveň článku neomluvitelná výslovnost maďarštiny. Jméno Magyar se čte Maďar. Kontroluje někdo nahrávku! Pokud to čte AI, tak by mělo zaznít Decroix a ne Dekroa.
Nabízí se otázka, proč je autorka zas a opět tak rozděšená...🤷♂️
Pavel má nejsilnější kartu. Abolici pro Bureše. Stačí mu dát naději a může si s touhle vládou komiků točit jak chce. Zleva doprava, zprava doleva, vývrtky, salta, veletoče, kotouly, válení sudů, co chce... A hezky stylově na povel, jako správná guma.
Máca toho Orbána v ksichtu má, ne že ne.
Máca toho Orbána v ksichtu má, ne že ne.
Je logické, že prezident na summit NATO nepojede, motorku má v opravně, flanelovou košily v prádelně a navíc termín zasahuje do jeho letos třetí plánované státnické cesty za poznáním na Haiti, samozřejmě s manželkou.😁
ta sedla