Online přenos
Rakušanův šifrovaný telefon, Itálie a večírky s Redlem, Fremr svědčil o Dozimetru. Glosovali jsme živě
9 komentářů
Uvidíme jak se k tomu postaví soudce. A jestli Rakušana vydá poslanecká sněmovna. A jestli Rakušan se vydá dobrovolně.
spáchal trestní čin používání telefonu... Já se Rakušana nezastávám, je mi to jedno, ale kdybych dnes mohl, používám neodposlouchávatelný telefon. Děsí mě, že VŠECHNO je kdykoliv komukoliv k dispozici...U telekomunikací jsem kdysi dělal a když se baby na noční nudily, tak šly jen tak odposlouchávat cizí hovory. Je to pořád stejné, jen vymakanější... Spolehlivě největší drbny ve městě...
@Uživatel_5734171 šifrovanej telefon vzhledem k jeho ceně a dostupnosti se nepoužívá jen tak náhodou.......je to zkorumpovanej globalistickej vlastizrádce
@Tomáš Kosík Od roku 2014 (Apple) a 2015 (Android) je šifrování v mobilu povinné. Jsou tedy všichni automaticky zkorumpovaní včetně Babiše, Schillerové, Havlíčka, Okamury, Rajchla atd? Podle vás rozhodně včetně vás, že!
Šifrování hovorů a zpráv se používalo už za 1. světové války a mezi válkami vznikla Enigma. Jsou všichni zkorumpovaní nebo jenom nechtějí být odposlouchávání?
Aktuálně probíhá v USA spor/soud s WhatsApp (META, tj. Facebook) o tom, že jen osobní zprávy jsou šifrované a nikoliv skupinové chaty. Jsou všichni zkorumpovaní?
Šifrování hovorů a zpráv se používalo už za 1. světové války a mezi válkami vznikla Enigma. Jsou všichni zkorumpovaní nebo jenom nechtějí být odposlouchávání?
Aktuálně probíhá v USA spor/soud s WhatsApp (META, tj. Facebook) o tom, že jen osobní zprávy jsou šifrované a nikoliv skupinové chaty. Jsou všichni zkorumpovaní?
Safra tady prázdno, kde jsou ochránci civilizace a demokracie?
Už jste zažili aby v ČR byl politik odsouzen? Kromě Ratta.Zase jedna saskarna.
Jediný, kdo se po vstupu do politiky zbavil svého majetku je Babiš a to mi korupčníci stále nechtějí věřit.
Podle přísloví;" Podle sebe, soudím tebe!"
,