Online přenos

Zpět na článek

Rakušanův šifrovaný telefon, Itálie a večírky s Redlem, Fremr svědčil o Dozimetru. Glosovali jsme živě

9 komentářů

Miloslav Podhola
Většina politiků jde do politiky, aby aby"si nahrabali", a když je chytí pro korupci, zapírají.
Jediný, kdo se po vstupu do politiky zbavil svého majetku je Babiš a to mi korupčníci stále nechtějí věřit.
Podle přísloví;" Podle sebe, soudím tebe!"

,
Stanislav Silhan
Uvidíme jak se k tomu postaví soudce. A jestli Rakušana vydá poslanecká sněmovna. A jestli Rakušan se vydá dobrovolně.
Uživatel_5734171
spáchal trestní čin používání telefonu... Já se Rakušana nezastávám, je mi to jedno, ale kdybych dnes mohl, používám neod­poslou­cháva­telný telefon. Děsí mě, že VŠECHNO je kdykoliv komukoliv k dispozici...U telekomunikací jsem kdysi dělal a když se baby na noční nudily, tak šly jen tak odposlouchávat cizí hovory. Je to pořád stejné, jen vymakanější... Spolehlivě největší drbny ve městě...
Tomáš Kosík
@Uživatel_5734171 šifrovanej telefon vzhledem k jeho ceně a dostupnosti se nepoužívá jen tak náhodou.......je to zkorumpovanej globalistickej vlastizrádce
Milan Čech
@Tomáš Kosík Od roku 2014 (Apple) a 2015 (Android) je šifrování v mobilu povinné. Jsou tedy všichni automaticky zkorumpovaní včetně Babiše, Schillerové, Havlíčka, Okamury, Rajchla atd? Podle vás rozhodně včetně vás, že!

Šifrování hovorů a zpráv se používalo už za 1. světové války a mezi válkami vznikla Enigma. Jsou všichni zkorumpovaní nebo jenom nechtějí být odposlouchávání?

Aktuálně probíhá v USA spor/soud s WhatsApp (META, tj. Facebook) o tom, že jen osobní zprávy jsou šifrované a nikoliv skupinové chaty. Jsou všichni zkorumpovaní?
Anton Augustin
Safra tady prázdno, kde jsou ochránci civilizace a demokracie?
Milan Čech
@Anton Augustin Fremr evidentně kecá, přestože má být spolupracující svědek.
Jarda Bloudil
Už jste zažili aby v ČR byl politik odsouzen? Kromě Ratta.Zase jedna saskarna.
Milan Čech
@Jarda Bloudil Rath (naučte se jeho jméno) nosil milionové úplatky v krabici od vína a byl naštěstí chycen.