Kultura

Zpět na článek

Ceny Anděl uděleny. U vyhlášení nechyběly kontroverze, kritika ministra Klempíře i podpora Palestiny

8 komentářů

Jana Bořutová
Největší ostuda v televizi,jak můžete dát do ankety ceny Anděl takové zpěváky, kteří neumí vůbec zpívat. Za tohle máme platit poplatky ČT ,jste vůbec normální? Tuhle hovadinu vymyslel jen debil.😡😡😡😡😡
rene hunacek
Tady je krásně vidět proč zrušit poplatky ČT -umělci kteři dostanou zaplaceno od ČT plácají kraviny se kterými já nesouhlasím- a za tohle mám platit výpalné 150 měsíčně ? Dělejte si co chcete ale já se na vás nekoukám tak ať vám platí ty naivky co koukají na vaše názory.
Uživatel_89263
zaujala mě ta úvodní fotka - klasickej buran kšiltovka ruce v kapsách vedle stojí klasický nedoučenec co má napsaný tex na a4 a koktá ho no asi to je nová elita národa ale jak by řekl J.C kdyby tu sebranku viděl „Toto jsou rozumní chlapci? Vždyť je to tady jeden vedle druhého samý Debil nebo Blbeček! Se podivejte do zasedacího pořádku: Debil, Blbeček, Debil, Blbeček, Debil, Blbeček, Debil, Blbeček. Akorát támhle vzadu, to je snad jediná výjimka, sedí dva Blbečci vedle sebe.“
Vladimír Šťastný
Řečeno s Cimrmanem: navzájem si pochválili svá díla, rozdělili se o ceny a ti nejpitomější ještě přidali pár průpovídek k politické situaci, kterou zjevně ani trochu nechápou.
Anton Augustin
@Vladimír Šťastný
Oni chápou jak za to jejích mizerné umění připravit stát o prachy, to je schováno za vzletná slova o demokracii.
Vít Chmelař
@Anton Augustin Tondo Tondo, přemýšlej, pokud máš čím
Anton Augustin
@Vít Chmelař
To se týká především tebe Vítku.
tempter
@Vladimír Šťastný Přesněji si své působení (a tvých kumpánů) tady v diskusích ani popsat nemohl. Děkuji.