Mne sa podarilo stať sa "Alfa" samcom a áno učil sa baliť holky čo má stálo kopec úsilia a trápnych situácii a keby som to mal skúsiť znova už by som do toho asi nešiel. Celkom iste by som hľadal niekoho kto ma to naučí rýchlejšie ako James Marshall a jeho Natural Lifestyle. Bohužiaľ James Marshall neuvádza cenovku, aspoň ja som ju nenašiel ale celkom iste to lacné nie je.
Čo mi to dalo? Dokážem zbaliť kľudne i 18 ročnú samozrejme nie každú, mnohé ženy sa ma pokúšajú zbaliť samé i keď sa často jedná o 30 ročnú a rozvedenú. Najväčšia výhoda ale je napríklad pri pohovoroch kedy tieto zručnosti dosť pomáhajú získať prácu špeciálne keď je prítomná žena. Čo sa týka p. Ondřeje Němca, pokiaľ má dobré vzdelávanie umenia zvádzania tak celkom iste to nie sú vyhodené peniaze, musel by som vidieť ako dokáže vysvetliť taktiku zvádzania.
Vladimír Lukele
0
Borec si napíše sídlo firmy k mamince? Tak to bude minimálně level 10
Joska Oltec
0
Hlavně láskyplně nevypouštět na první schůzce toxické duchy, platí pro obě strany...😎
Čo mi to dalo? Dokážem zbaliť kľudne i 18 ročnú samozrejme nie každú, mnohé ženy sa ma pokúšajú zbaliť samé i keď sa často jedná o 30 ročnú a rozvedenú. Najväčšia výhoda ale je napríklad pri pohovoroch kedy tieto zručnosti dosť pomáhajú získať prácu špeciálne keď je prítomná žena. Čo sa týka p. Ondřeje Němca, pokiaľ má dobré vzdelávanie umenia zvádzania tak celkom iste to nie sú vyhodené peniaze, musel by som vidieť ako dokáže vysvetliť taktiku zvádzania.