Komentáře
Úchylky Donalda Trumpa: Všechno pozlaťte a všude dejte moje jméno, protože jsem nejlepší a největší
61 komentářů
Bucherte Bucherte. Všem je dávno jasný, že máš těžký TDS ale takhle ze sebe dělat blbečka fakt nemusíš.
Kdyby sis dal tu práci a dělal skutečnou novinařinu - což je, chápu, u reflusáka smrtelný hřích - tal bys třeba přišel na to, že s Kennedy centrem a nejen s ním je to trochu jinak než jak tady ublinkáváš.
Kdyby sis dal tu práci a dělal skutečnou novinařinu - což je, chápu, u reflusáka smrtelný hřích - tal bys třeba přišel na to, že s Kennedy centrem a nejen s ním je to trochu jinak než jak tady ublinkáváš.
Myslím,že jeho arogance a nabubřelost dosáhla svého vrcholu,za chvíli bude jeho jméno i na kadibudce. 😃😅😅😅
Co takhle po tom bláznovi, co má doma problém s tím že neudrží přirození v kalhotech rozpoutá válku s peršany. Pojmenovat tuto úchylku a zdravotní ústav kde se z ní bude léčit...................

JAKUB ŽILKA
Trump je určitou nadějí, že dělení Evropy mezi přátelskými USA a naším Slovanským bratrem Ruskem proběhne spravedlivě.😎
@JAKUB ŽILKA Ty máš v Rusku bráchu? Tak to máš blbý. V každé rodině je něco. Ale Rusaka doma nemáme
To je sice převeliká "psina", horší ovšem je ten dav, co na to skáče. A vláda patolízalů.
Svet v rukou pablba. Podle analyzy jeho akci a jednani ma IQ kolem 90. Fascinujici, jak narod majici plna usta demokracie a svobody si ji nechava tak snadno vzit. Nemaji s autoritarstvim zkusenost. Ale my evidentne taky ne a jeste u nas po nem pulka touzi, za petistovku do leve kapsy si nechaji z prave kapsy vytahnout pet tisic a jeste budou volat slava...
JAKUB ŽILKA
Ale on je opravdu nejlepší.😎
ps ps
@JAKUB ŽILKA nejlepší rusácký agent.
Ani nejmocnější vládcové planety nejsou odolní vůči stařecké demenci a haváriím své psychické integrity. Voliči by před prezidentskou volbou měli mít k dispozici expirační lhůty nabízených kandidátů.
@Jaroslav Lindner
Také se mi zdá Pavel na druhé volební období starý, a stejně ho budete po druhé volit, takže nevíte co chcete. Někdo je dementní po třicítce a někdo po stovce, kterému se blížíte?
Také se mi zdá Pavel na druhé volební období starý, a stejně ho budete po druhé volit, takže nevíte co chcete. Někdo je dementní po třicítce a někdo po stovce, kterému se blížíte?
Pro mne je to terorista patřící před mezinárodní soud, ale je poslušným psem druhého teroristy již označeného mezinárodním soudem žida Netanjahua.
Nic neroste do nebe,ani zlatý strom, natož směšný oranžový trumpeta.
K smíchu to není,je nebezpečný gangster.
Je to zlatá hanba USA, výsledek jeho voličů hlupáků,zbytek obyvatel se stydí .
Podobné s vládou u nás, náš prezident je díky Bohu jiná kategorie.
K smíchu to není,je nebezpečný gangster.
Je to zlatá hanba USA, výsledek jeho voličů hlupáků,zbytek obyvatel se stydí .
Podobné s vládou u nás, náš prezident je díky Bohu jiná kategorie.
Ještě nedávno bych se u takového článku celkem pobavil v rubrice Divoký kačer, s tím, že ani Trump nemůže být takový šílenec.
Bohužel, může a je.
Bohužel, může a je.
JAKUB ŽILKA
Někdo prostě musí být největší a nejlepší a teď je to náš přítel Tump. A stres, zloba, hýkání a pomluvy malostních nul to nezmění.😎
A v jeho šlépějích kráčejí Babiš, Macinka, Turek a jim podobní...
Skromnost a pokora nejsou jeho silnou strankou. Nikdy by nepriznal ze udelal chybu. Ci je podpis na bankovce ci napis na budove nema vliv na zivot lidi. Na cem zalezi je co se deje na zemi - v Iran, Kuba, Venezuela, cena u pumpy atd.
JAKUB ŽILKA
U malostních a nulitních lidí vždy vyvolává úspěšný člověk stres a snahu jej pomluvit. A u těch našich malostních se k tomu přidává i zoufalost z jejich volební porážky. Takže SLÁVA Trumpovi.😎
@JAKUB ŽILKA Ulice Aloise Rudého, Žilkův terminál, Rusputinovo náměstí. Průvod inteligentů, že.
@JAKUB ŽILKA "Nulitní člověk", asi mi z tebe praskne žilka. Jsi jen další zástupce středních debílků, kteří tady kadí písmena za zaručeně vlastnoručně podepsanou kartičku velkocara V.V.P. Táhni na Sibiř
Trump je beta tester americké demokracie. A bohužel se ukazuje, že není moc odolná a jeden vypatlanec ji dokáže zničit... Ukazuje to bídu prezidentského systému. Parlamentní systém s pojistkou Senátu je mnohem lepší, umožní nám to přežít estébáka Bureše...
JAKUB ŽILKA
@Uživatel_5734171 .....ferdo, kdo je to ti "nám", fialovo dezoláti ?😎
@Uživatel_5734171 no neco na tom je, ale to neznamena, ze tu slovensky zlocinec Bures s jeho gallerkou jako privesky a kolaboranty nenapacha velke skody - ono uz se to deje a bude to pokracovat az do konce volebniho obdobi, do te doby konecny ucet za vladnuti mafianu a luzy znat nebudeme, ale on vystaven nakonec bohuzel bude
Jména hloupejch na všech sloupech. Na tohoto nemocného starce všichni rádi zapomeneme... Těším se, jak se bude vztekat, až ho budou eskortovat z Bílého domu! Pokud nebude rychlejší demence, kéž by...
KIng X
Nezáviď. Potřebuješ všechno zlato světa, abys zaplnil prázdné jádro narcisty - a ještě bude chybět. Neustálý hunt. To nechceš.
Kdo se povyšuje, bude ponížen. Už aby to bylo...
Myslím že všechny podobné excesy oranžového makaka by měl posuzovaz tým psychiatrů a to přímo u klece......
Prostě takový EGON...
https://www.youtube.com/results?search_query=egonova+lhota
https://www.youtube.com/results?search_query=egonova+lhota
Rudý Lojza zase leze ...
@Uživatel_5354308 Jakej Rudy Lojza??
@Jarda Bloudil To je jeho minulý převlek. Předtím byl Rasputin. On nám takhle bloudí mediálním prostorem.😀
@Jaroslav Kopač A trousí tu v každém příspěvku rudá lejna, bez nich neumí nic vytvořit.
JAKUB ŽILKA
Prostě na to náš přítel Trump má, tak proč ne, přeci se nebude ohlížet na názor nějakých přízemních kníkalů..👍
Ale vraťme se zpátky k Donaldu Trumpovi. Moc nesouhlasím s myšlenkou, že je pro zahraniční protějšky nepředvídatelný a sobecký. Já si myslím, že jeho zahraniční politika byla a je velmi úspěšná. A jistě za jeho úspěchem stojí jeho měkké dovednosti.
Já osobně vnímám Donalda Trumpa velmi pozitivně. To, co osobnost Trumpa navenek vyzařuje, je efektivita zahraniční spolupráce. Typickým příkladem byla blesková vojenská akce ve Venezuele, jehož výsledkem bylo zatčení diktátora Nicolase Madura v jeho vlastním domě. Naprosto profesionální akce bez ztrát na životech.
Redaktorka Veronika Petruchová zpovidala amerikanistu Jakuba Lepše a ten vysvětloval, že cílem této vojenské akce bylo vytvoření rovnováhy, tzn. nastolení stability pro vzájemné rozhovory, které mají přinést oboustranně výhodnou obchodní spolupráci.
Z této akce by se dala vyvodit Trumpova pods***: Pokud se mnou nebudeš v dobrém spolupracovat, pak Já s tebou náležitě zametu. A uvalení přemrštěných cel na zboží jsou toho patřičným důkazem.
Na závěr by se dalo říci, že Donald Trump je pro Evropu požehnáním. Ať si to evropští lídři uvědomí ještě včas.