Prostor X

Zpět na článek

Cibulka a Jagelka: Děsí nás, kam jsme se dostali. Hajlující zoufalec a ošklivý zlý chlapeček mají vliv

35 komentářů

Ladislav Pelánek
Už kňučí , přijdou o dotace !!! 🇨🇿🇨🇿🇨🇿
JAKUB ŽILKA
Takto si představuji současnou opozici, teplý + teplý a ubrečené žvanění.😂🤣
Miroslav Zita
Když se člověk zaposlouchá do rozhořčeného duetu Cibulka +Jagelka, má skoro pocit, že se ocitl v moderní verzi pohádky o Kátě a Škubánkovi.
Ne žádný epický střet dobra a zla, ale spíš lehce komická epizoda, kde se Káťa se Škubánkem pohádají s celým lesem a přitom si nevšimnou, že mezitím začali štěkat úplně stejně jako ti, na které si stěžují.
Vladimír Šťastný
Tvl, kolikrát tu budou ti dva b....i ještě vyprávět své moudra?
JAKUB ŽILKA
Cibulku a Jagelku chápu, jsou to standardní tváře poražených fialovců a jak říkal Cibulka na Letné: "já jsem drahouškové z toho zlého a ošklivého Babiše tak rozčílená, on nás porazil a to je takové fuj, fuj". No může se někdo na ta protibabišovská zlatíčka pro jejich názor zlobit ?😉
Marek Hammer
Mě děsí,co jste zač.Teplý netáhla.👹👎
Libor Krajíček
Dva "chlapci" se obávají, že přijdou o kšefty...
Petr Klimánek
ja z nich mám divný pocit ,taková zaujatost jakoby jim o něco šlo, nevěřím jim ani slovo
torstt
Ach, ti voliči ! Zase volili špatně ! Zase nezvolili politiky, kteří by vyhovovali pánům Cibulkovi a Jagelkovi.
JAKUB ŽILKA
@Jan Novák ......Jene to víš že jo, proč bych ho jinak volil. Ale proč hned homofob, já proti vám jinak sexuálně orientovaným nic nemám, a doporučuji ti, když o vás někdo naopíše, tak se za to nestyďte. 😉
Uživatel_5734171
Mám pro tohle termín "vzpoura nýmandú" a pozoruji to dobrých 20 let...Hlupáci a blbci dostávají stále víc prostoru a bude hůř. Na příkladu USA vidíme, kam až to vede... Vládnou lidé s buvolími rohy...
Anton Augustin
@Uživatel_5734171
To neřeš, na Letné byl hezký průřez nýmandské všehochuti, která zabrala většinu prostoru na čt24.
Nezlob se, ale máš na očích tuplované klapky.
torstt
@Vladimír Šťastný: Tolikrát, kolikrát bude jediný občan tohoto státu volit Top09, starosty, Piráty a podobný kshindl.
JAKUB ŽILKA
@Maple_Leafs_15 ..... ale "špína" je od počátku existence lidstva jeho nedílnou součástí a jedním z hnacích motorů vývoje lidské společnosti. Pokud by zde byla pouze všeobjímající sluníčková atmosféra a bezmezná láska k přírodě, tak jsme pořád ještě na stromech.😉
Jaroslav Kopal
@Libor Krajíček
Kdyby ty dva hoši přišli o politické kšefty, museli by pracovat fyzicky. A tady hrozí nebezpečí, že by jim dále rostla teplota...
Uživatel_5734171
@JAKUB ŽILKA
přesně o tobě je řeč. Hlupáci jsou stále více slyšet...
Uživatel_5393422
Mne zase děsí,jak těchto hošů přibívá.
Jaroslav Kopal
To snad i ty lesby jsou chytřejší.
Uživatel_5734171
@torstt
hlupákům a oslům je třeba sebrat volební právo, to myslím naprosto vážně...
Igor
To zas bude urážek od ubožáků! Máte totiž pravdu...
Maple_Leafs_15
@Uživatel_5393422 Nauč se raději češtinu Ty vemeno
Jan Novák
@JAKUB ŽILKA Já je taky chápu, Babiš je mega špína chlap a ty se v něm vidíš, homofobe?
torstt
@Uživatel_5734171 : Já si vás za to vážím, jste vyjímka, říkáte to otevřeně. Vadí mi pokrytci, kteří mají plnou hubu svobody a demogracie a když volby nedopadnou podle jejich představ, kvičí a pláčou. Já jsem také proti demokracii a pro autoritativní režim a také to říkám otevřeně. Byť má představa o takové vládě bude asi opačná než ta vaše. Já bych zbavil volebního práva intelektuály.
Uživatel_5494496
@Uživatel_5734171 Což svědčí o tom, že byste o něj přišel. Hlupáci totiž mají jednoduché řešení složitých problémů. Ale máte štěstí, ta hloupost se nedá realizovat.
Anton Augustin
@Miroslav Kašpar
No tak, jaký je rozdíl mezi dávkou a dotací? Pro některé dávka znamená přežití, dotace hezkou dovolenou v tropech, oboje jsou erární peníze.
Ti kteří po generace berou dávky, většinově k volbám nechodí. Nýbrž ti, kteří berou dotace volí a křičí chceme další prachy.
Milos Barta
@torstt Před čtyřmi roky jste také fňukal, že vám zvolili špatně. A po dalších volbách zase budete.
Vít Jarolim
Nesouhlasím ani z taťkou,ani z mamkou.Oba dva jsou v poslední době podráždění.Zvlášť mamka (Cibulka). Věřím,že se to uklidní.
Uživatel_5327631
Pořady Pavlíny Horákové jsou absolutní dno a nedivím se, že ji z USA vyrazili. Jinak mě zase děsí ti krásní hodní hošánci Cibulka s Jagelkou, kterým nevadí komunistické zločiny, bolševičtí lampasác na Hradě, nacistická rétorika Mírka Topolánka atd., ale jen ten floutek z Jižního města.
Miroslav Kašpar
@Anton Augustin A on tady snad někdo naznačil, že mezi dávkou a dotací je rozdíl?
Maple_Leafs_15
@Marek Hammer Ubohý šmejde
Maple_Leafs_15
@JAKUB ŽILKA Jj, homofob jako když vyšije
Maple_Leafs_15
@JAKUB ŽILKA ale kdeže Žilko. Jen na rozdíl od tebe vidí ten nános špíny, kterou tihle zmetci přinesli.
Jan Kiss
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Igor
@Marek Hammer Hledám někoho, kdo se ptal. 🤣🤣🤣
Miroslav Kašpar
Hoši, hoši, hoši, tuten vesmír není pro sraby, natož pro vyděšence. A jestli jste si nevšimli, tak ty dvě v titulku uvedené kreatůry dostaly mandát na vliv skrze naprosté dno našeho společného septiku, které se vzedmulo k volbám a u nich se projevilo, jak se projevilo. A v takovém případě je spíše než naříkání namístě se zabývat tím, jak korigovat volební systém tak, aby jedinci, kteří pro svou zemi, tedy společnost, nedělají celoživotně nic jiného, než že z ní zcela programově a leckdy po několik generací, dojí dávky, nemohli zároveň rozhodovat o jejím směřování