Prostor X
Cibulka a Jagelka: Děsí nás, kam jsme se dostali. Hajlující zoufalec a ošklivý zlý chlapeček mají vliv
35 komentářů
Ladislav Pelánek
13
Už kňučí , přijdou o dotace !!! 🇨🇿🇨🇿🇨🇿
Přejít do diskuze
Když se člověk zaposlouchá do rozhořčeného duetu Cibulka +Jagelka, má skoro pocit, že se ocitl v moderní verzi pohádky o Kátě a Škubánkovi.
Ne žádný epický střet dobra a zla, ale spíš lehce komická epizoda, kde se Káťa se Škubánkem pohádají s celým lesem a přitom si nevšimnou, že mezitím začali štěkat úplně stejně jako ti, na které si stěžují.
Ne žádný epický střet dobra a zla, ale spíš lehce komická epizoda, kde se Káťa se Škubánkem pohádají s celým lesem a přitom si nevšimnou, že mezitím začali štěkat úplně stejně jako ti, na které si stěžují.
JAKUB ŽILKA
Cibulku a Jagelku chápu, jsou to standardní tváře poražených fialovců a jak říkal Cibulka na Letné: "já jsem drahouškové z toho zlého a ošklivého Babiše tak rozčílená, on nás porazil a to je takové fuj, fuj". No může se někdo na ta protibabišovská zlatíčka pro jejich názor zlobit ?😉
ja z nich mám divný pocit ,taková zaujatost jakoby jim o něco šlo, nevěřím jim ani slovo
Ach, ti voliči ! Zase volili špatně ! Zase nezvolili politiky, kteří by vyhovovali pánům Cibulkovi a Jagelkovi.
JAKUB ŽILKA
@Jan Novák ......Jene to víš že jo, proč bych ho jinak volil. Ale proč hned homofob, já proti vám jinak sexuálně orientovaným nic nemám, a doporučuji ti, když o vás někdo naopíše, tak se za to nestyďte. 😉
Mám pro tohle termín "vzpoura nýmandú" a pozoruji to dobrých 20 let...Hlupáci a blbci dostávají stále víc prostoru a bude hůř. Na příkladu USA vidíme, kam až to vede... Vládnou lidé s buvolími rohy...
@Uživatel_5734171
To neřeš, na Letné byl hezký průřez nýmandské všehochuti, která zabrala většinu prostoru na čt24.
Nezlob se, ale máš na očích tuplované klapky.
To neřeš, na Letné byl hezký průřez nýmandské všehochuti, která zabrala většinu prostoru na čt24.
Nezlob se, ale máš na očích tuplované klapky.
@Vladimír Šťastný: Tolikrát, kolikrát bude jediný občan tohoto státu volit Top09, starosty, Piráty a podobný kshindl.
JAKUB ŽILKA
@Maple_Leafs_15 ..... ale "špína" je od počátku existence lidstva jeho nedílnou součástí a jedním z hnacích motorů vývoje lidské společnosti. Pokud by zde byla pouze všeobjímající sluníčková atmosféra a bezmezná láska k přírodě, tak jsme pořád ještě na stromech.😉
@Libor Krajíček
Kdyby ty dva hoši přišli o politické kšefty, museli by pracovat fyzicky. A tady hrozí nebezpečí, že by jim dále rostla teplota...
Kdyby ty dva hoši přišli o politické kšefty, museli by pracovat fyzicky. A tady hrozí nebezpečí, že by jim dále rostla teplota...
@torstt
hlupákům a oslům je třeba sebrat volební právo, to myslím naprosto vážně...
hlupákům a oslům je třeba sebrat volební právo, to myslím naprosto vážně...
@Uživatel_5734171 : Já si vás za to vážím, jste vyjímka, říkáte to otevřeně. Vadí mi pokrytci, kteří mají plnou hubu svobody a demogracie a když volby nedopadnou podle jejich představ, kvičí a pláčou. Já jsem také proti demokracii a pro autoritativní režim a také to říkám otevřeně. Byť má představa o takové vládě bude asi opačná než ta vaše. Já bych zbavil volebního práva intelektuály.
@Uživatel_5734171 Což svědčí o tom, že byste o něj přišel. Hlupáci totiž mají jednoduché řešení složitých problémů. Ale máte štěstí, ta hloupost se nedá realizovat.
@Miroslav Kašpar
No tak, jaký je rozdíl mezi dávkou a dotací? Pro některé dávka znamená přežití, dotace hezkou dovolenou v tropech, oboje jsou erární peníze.
Ti kteří po generace berou dávky, většinově k volbám nechodí. Nýbrž ti, kteří berou dotace volí a křičí chceme další prachy.
No tak, jaký je rozdíl mezi dávkou a dotací? Pro některé dávka znamená přežití, dotace hezkou dovolenou v tropech, oboje jsou erární peníze.
Ti kteří po generace berou dávky, většinově k volbám nechodí. Nýbrž ti, kteří berou dotace volí a křičí chceme další prachy.
@torstt Před čtyřmi roky jste také fňukal, že vám zvolili špatně. A po dalších volbách zase budete.
Nesouhlasím ani z taťkou,ani z mamkou.Oba dva jsou v poslední době podráždění.Zvlášť mamka (Cibulka). Věřím,že se to uklidní.
Pořady Pavlíny Horákové jsou absolutní dno a nedivím se, že ji z USA vyrazili. Jinak mě zase děsí ti krásní hodní hošánci Cibulka s Jagelkou, kterým nevadí komunistické zločiny, bolševičtí lampasác na Hradě, nacistická rétorika Mírka Topolánka atd., ale jen ten floutek z Jižního města.
@JAKUB ŽILKA ale kdeže Žilko. Jen na rozdíl od tebe vidí ten nános špíny, kterou tihle zmetci přinesli.
Hoši, hoši, hoši, tuten vesmír není pro sraby, natož pro vyděšence. A jestli jste si nevšimli, tak ty dvě v titulku uvedené kreatůry dostaly mandát na vliv skrze naprosté dno našeho společného septiku, které se vzedmulo k volbám a u nich se projevilo, jak se projevilo. A v takovém případě je spíše než naříkání namístě se zabývat tím, jak korigovat volební systém tak, aby jedinci, kteří pro svou zemi, tedy společnost, nedělají celoživotně nic jiného, než že z ní zcela programově a leckdy po několik generací, dojí dávky, nemohli zároveň rozhodovat o jejím směřování