Prostor X

Zpět na článek

Cibulka a Jagelka: Babišovi nevěříme, že to myslí dobře. Chtějí nás vyšťavit, vyhladovět, ovládnout a zničit

10 komentářů

JAKUB ŽILKA
Pavlíno, kdo je to ti "nás" v nadpisu, poražení fialovci ?😎
Helda Martin
Vás problém je to,že si neuvědomujete,že bez vás se lidé dnes klidně obejdou.Oni totiž živoří celý život s těmi platy co mají Televize udělala zásadní chybu,že zničila humor.Porady se scénkami humorem,písničkami nahradili hloupé seriály,kde se řeší problémy,se kterými se lidé potýkají denně a nevím,proč by je měli znovu vecer řešit s herci.Pan Šíp,Honza Dědek nebo pan Kozub to nezachrání.Lide povětšinou nejsou zvědaví na politické žvásty a poučné pořady.Chteji se večer trochu pobavit.Zmenila se celá doba,život a všechno.Lide humoru nerozumi.Takovi herci,komici nebo zpěváci už nejsou u nás,ale ani jinde ve světě.Nahradil je Facebook apod.Lide se na filmy s zprávy mohou dívat jinde a to je počátek konce televize.
torstt
Českou televizi a rozhlas vyšťavit, vyhladovět, rozpustit, rozehnat a spacáky rozdat bezdomovcům !
Vladimír Šťastný
Hoši já vám poradím. Dělejte něco, kde se platí za výkon, kvalitu a množství odvedené práce a sekněte s tím, kde jen čekáte s nastavenou dlaní. Tam je vždy nebezpečí, že se svým donátorům znelíbíte nebo oni už dosáhnou svého a nebudou vás potřebovat.
Pokud umíte vyrobit něco, co vaše okolí považuje za hodnotu, pak se to dá obvykle snadno prodat. Tak vyrábějte.
Jiří Hlaváček
Gay duo rozumuje
Marit
Dva kašpaŕi, žebraci ,bydlejíci na Karlštejně...v životě nepracovali rukama, jenom žvaní uboze neomalenou hubou...
Drahomíra Perková
To si vy dva děláte pr.... To co jsme tu měli doteď byl hnuj, který se stále a neustále objevuje na televizi jako spasitelé. Jestli vám to moc vadí, tak zajděte s nimi k jejim spřáteleným kamarádům. Pak teprve poznáte kdo nás chce vyšťavit a ožebračit. Doteď jsem proti jiným komunitám nic neměla. Ale vy dva mě donutíte, abych to přehodnotila.
Richard Hálek
Vyšťavit 2 gaye? To jde?
zdenek2
@Richard Hálek 😂🤣
Eduard Sykora
aby česká televize působila dojmem nezávislosti musí např. po jednom protiruském dokumentu prustit jeden proruský, pokud je skore 1000 : 0 tak tu nezávislot vopravdu nikomu nevysvětlíte