Padni komu padni
Pardubický útok byl absolutní nesmysl a poškodil Palestince. Levicoví aktivisté panikaří, nebo ho obhajují
27 komentářů
našinec
Já, a myslím, že nejen já, z celé záležitosti si odnáším jeden poznatek - naše bezpečnostní síly jsou schopny v daném okamžiku pracovat pouze na jednom "teroristickém útoku". ...A v Pardubicích to nebylo nic víc než jen poškození cizí věci. Ale naši politici kolem toho udělali humbuk, aby jsme byli "v klubu". Hodně mi to připomíná vlády ČSSD.
našinec
Mou první reakcí bylo, že v Pardubicích to udělali židé. Viděl jsem to jako stahování z našeho prostředí a pojišťovací podvod za účelem kompenzací ztrát, aby nedopadli jako Rusové. A komu to vyhovuje? Židům. Kdo vyváží bez vědomí českého státu do Izraele zbraně? LPP. Ale co, vždyť jsme v ČR. Normálka.
Kdo se aktivizoval při útoku zápalnými lahvemi na Ruský dům v Praze toť otázka , je to kupodivu poškozování cizího majetku
Mě se na tom nejvíc líbilo to počáteční šťourání špendlíčkem naší opozičky a jejich libedemo meeeédií ve snaze přeci jen najít nějakou tu ruskou, pardon, russsssSsskou stopu. No, snad příště.
JAKUB ŽILKA
"Levicoví aktivisté" je jedna z mnoha příšerností, která k nám přišla z demokratického západu.😎
dnes dobra druha cast, kde je dobre rozebrano, kam nas tato luzovlada tahne - smer naprosta zumpa, a ze nejen Buresovi, coz je uz celkem jasne, ale ani MOTOgangu nevadi paktovani s kolaboranty Orbanem a Ficem a jeste Orbana naprosto otevrene podporuji, a nedochazi jim, ze je to jednak naprosto ostudne a reputacni prusvih pro nasi zem, a ze za dva tydny jim nejspis sklapne..putleruv ritolezec ORban ma jen ciste teoretickou sanci na vyhru, prakticky je uz porazen a vse hraje proti nemu, takze je to obrovska stupidita teto luzovlady, ale nic jineho od nich cekat nelze..
"Demokracie po česku: Útok v Pardubucích musí řešit Protiteroristický útvar a jeho šéf Brejcha a útok šesti či sedmi zápalnými lahvemi na Ruský dům v Praze nikoliv a o tom se mlčí, to snad je i u nás normou.
našinec
Útok na vyklizenou halu kvůli rekonstrukci v Pardubicích - hrůza. Útok na Ruský dům v Praze - pohodička, tabáček.
Podobně začínala organizace Frakce Rudé armády, zkráceně RAF, vyrostla z německého studentského protestního hnutí.
Čeští mladí napodobitelé jdou v jejich stopách, ohněm to začíná, únosy a vraždou to končí.
Čeští mladí napodobitelé jdou v jejich stopách, ohněm to začíná, únosy a vraždou to končí.
Když tohle všechno dokázala nová vláda za 100 dnů, co nás čeká do konce mandátu? Pokud to takto půjde dál, doufám, že nedovládne.
@Eliška Janalíková
Jasně, Babiš jim dal sirky.
Jasně, Babiš jim dal sirky.
Za estebáka Bureše byla teroristická akce ve Vrběticích a teď v Pardubicích. Za Fialy by se to nestalo. @Anton Augustin