Prostor X

Zpět na článek

Kopečný: Ukrajina je jako papiňák. Musíme ho upouštět, aby nevybuchl. Potřebuje reformu duševního zdraví

12 komentářů

Vladimír Šťastný
Odnaučit celý národ kleptomanství a nacismu, to bude úkol...
JAKUB ŽILKA
Včasné upozornění občanů Česka na nebezpečí které nám ze strany Ukrajiny hrozí je správné. 😶
Alexander Šesták
@našinec
Ty budeš jejich velký kamarád, když o nich máš takový přehled, není liž pravda?! Znáš jich jistě spousty.
Já jsem je zaměstnával ve stavebnictví a téměř každý střádal peníze a po čase je vozili k rodině domů.
Někdo šetřil na bydlení, jeden na hospodu, dům a podobné vize, touhy. Nikdo tu neplánoval svůj život strávit po staveništích.
Možná bys namísto "našince" měl i cestovat a poznat svět, nechť získáš rozhled.
Vladimír Šťastný
@Alexander Šesták Článek je o Ukrajině a Ukrajincích. I hodně málo chápavý se lehce dovtípí, koho myslím. Vy jste zřejmě ještě pod touto úrovní....co říci, je mi vás líto.....
Vladimír Šťastný
@Joska Oltec Jestli to poměřuješ obecnou mírou nacismu v národě, tak jsou ještě blbější, než Ukrajinci.
kovar3
Ukrajinci jsou úplně stejný jako Rusové ,,,znám je dost ,nějaký čas jsem mezi nimi bydlel . Když se ocitnete v průměrnem městě ukrajinském nebo ruském,,,,nepoznáte rozdíl !!Mají stejného boha stejné písmo ,stejnou infrastrukturu stejné návyky a měli staletí stejného cara a pozdě stejného Lenina .To v nich zanechalo nesmazatelný otisk podobnosti !!!
Jan P.
Tak hlavně, že je to tam někde progresivní. To je základ světlých zítřků. Nebo že by ne ? Pan Kopečný je příklad oportunisty a sociálního inženýra.
Alexander Šesták
@Vladimír Šťastný
Míníš Čechy?
Pravdu díš, vzpomínám jak na Německých a Rakouských obchodech v pohraničí s námi byly cedule: "Češi nekraďte!" a KronenZeitungy plné titulků: "Tschechische Verbrechers!".
To se opravdu člověk v zahraničí styděl, když v tomto kontextu pomyslím, jak bychom se v pozici Ukrajinců v cizině chovali my, jímá mne hrůza!

A nacismus? Tak tomu se začíná velmi dařit v dnešním Rusku.
Joska Oltec
@Vladimír Šťastný Naštěstí nejsou Estonci tak blbí jako ty..
Vladimír Šťastný
Estonskou elektrárnu nezasáhl ruský dron, ale ukrajinský....Bejt Estoncema, tak vyhlásím Ukrajině válku.
našinec
Normální Ukrajinec na UA nechce žít.
Alexander Šesták
@JAKUB ŽILKA
No, postaví nám silnice a důchodcům v LDN utřou zadky ...