Komentáře

Zpět na článek

Viliam Buchert: Hradní pán a hrátky s (vládními) čerty. Proč Pavel nechce být spojován s demonstracemi?

10 komentářů

Richard Sebesta
@Pavel Nyklicek Niklicku normálně uz zde do diskusí nechodím.Sem tam pošlu souhlasny palec nahoru nebo nebo dolů.Dnes ale udělám výjimku. Loni na jaře jsi tvrdil že Bureš kterého nesnášíme oba na 90 % po volbách konci .Takze nejak tvé prognózy nevychází.
Jaroslav Lindner
Kolapsy současné multikoalice zadělávají na Pavlův triumf. Voliči neubývají Pavlovi, ale vládnoucím politickým sektám.
Pavel Nyklicek
@JAKUB ŽILKA
A jsi to ty!
Bod si dáváš hned po napsání svého provokaterského blábolu.
RASPUTIN, ALOIS RUDÝ, STRANA, FERDA atd.
Copak ti to řiká?
Co ten ŽILKA? Kde se v tvé makovici vyrojil tenhle pamflet?
A máš už naplánovaný jiný?
Navrhuji VLADIMIR VLADIMIROVIČ AURORA...
Je to takové neokoukané, aktuální a tvá krevní skupina.
Pavel Nyklicek
@Jaroslav Lindner
Je to tak.
Babiš očividně slábne.
Každý z přítomných důchodců tuší, že v 72 letech, když ráno vstávají a došouraji se v papučkách k zrcadlu, tak slova : JEŠTĚ DNES plati?
Frantisek Najman
Záleží na voličích zdali znovu zvolí komouškého generála špionů, který je pro kariéru navíc zradil - pro mne proto nevolitelný.
Bretislav Valenta
@JAKUB ŽILKA Bureš , ano je to tak...potlesk😅
JAKUB ŽILKA
On se již od mládí uměl dobře přetvařovat. Však také proto měl přezdívku chameleon.😎
Petr Klimánek
Milion chvilek je Pavlova dvorní PR agentura , je to lídr opozice ,to je jasné
Pavel Nyklicek
@Richard Sebesta
Palec dolů zde nejde....
To je jinde, kde přispíváš.
Pavel Nyklicek
@Richard Sebesta
To přeci nevadí. Já to mám jako zábavu a každý ví, že babiš jednoho dne skončí a rád tomu budu nablízku.
Tohle je zábavný plátek a tys ho bohužel bral přilis vážně, což tě odradilo dal pokračovat.
Mě ne. Já mám srandu rád a ta je věčná.