Padni komu padni
JAKUB ŽILKA
No "zjistili jste" spíš vás informoval váš donašeč přímo z uzavřeného jednání EU, zřejmě podporovatel poražené Fialovo vlády.😉
KIng X
EPR, jsi pomalejší a ne moc chápavý. Proto ti to přeposílám:
Lavrovovi měl ministr podle WP volat přímo z Bruselu při přestávkách během uzavřených schůzek s evropskými partnery.
Kdybys nevěděl, co to jsou uzavřené schůzky, dej vědět, zamávej.
Lavrovovi měl ministr podle WP volat přímo z Bruselu při přestávkách během uzavřených schůzek s evropskými partnery.
Kdybys nevěděl, co to jsou uzavřené schůzky, dej vědět, zamávej.
@KIng X
Ještě tu o Karkulce a vrátíš se do dětských let kdy jsi všemu věřil.
Pro liberální špínu je kdejaká předvolební lež dobrá
À propos, je to stejné jako soud ve Francii u Babiše, kterým strašila opozice, zatím je z toho velký prdlajs.
Ještě tu o Karkulce a vrátíš se do dětských let kdy jsi všemu věřil.
Pro liberální špínu je kdejaká předvolební lež dobrá
À propos, je to stejné jako soud ve Francii u Babiše, kterým strašila opozice, zatím je z toho velký prdlajs.
KIng X
@Anton Augustin Hele, já nemám čas vychovávat všechny poplety na reflexu. Střihni si o mě s eprem. Mně je to celkem jedno kdo.
JAKUB ŽILKA
Nejenom Macinka, ale i většinová část slušných lidí Česka podporuje Orbána. On je světlo v tunelu z neschopnosti a zbytečnosti EU.😎
KIng X
@JAKUB ŽILKA Nemáš na žrádlo? Zkus obejít potravinový banky.
Mike Biers
„Málokdy se veřejně vyjadřuji, ale po tom, čím jsem si prošel, cítím povinnost se o to podělit. Loni jsem přišel o značnou částku peněz kvůli organizované online podvodné operaci se sídlem v Asii. Po nahlášení incidentu a poskytnutí veškeré dokumentace mi federální úřady doporučily, abych vyhledal pomoc od soukromé vyšetřovací jednotky, která spolupracuje s vysoce postavenými zpravodajskými a technickými experty v USA, zejména v oblasti digitálního trasování a navracení majetku. Od prvního kontaktu brali můj případ vážně, jasně mi vysvětlili postup a ujistili se, že rozumím jak omezením, tak i možnostem. Vynikal na mně pocit, že se o mě lidé skutečně starají, a neprodávají naději. Během celého procesu jsem byl krok za krokem veden a informován, dokud se můj majetek konečně nezískal zpět. Od té doby jsem doporučil blízké přátele, členy rodiny a kolegy, kteří čelili podobným situacím, a více než 90 % z nich dosáhlo pozitivních výsledků nebo smysluplného řešení. Sdílím to, aby ostatní věděli, že v tom nejsou sami. Pokud jste obětí podvodu, můžete je soukromě kontaktovat prostřednictvím Trustwave.Cyberdefense @ gmail com, aby mohli váš případ prozkoumat a analyzovat, zda vaše finanční prostředky stále splňují podmínky.“ zotavení.“
Skutečný nepřítel: ruští digitální fašisté -operují přímo uvnitř našeho evropského organismu. Jejich jediným cílem je udržet proruské síly u moci a zničit demokracii zevnitř.Náš čas vypršel. Svět se pod tíhou hybridní válkou zvolených Trumpů a Orbánů , Ficů propadá do všech pekel mnohem rychleji, než si vůbec dokážeme připustit.Naléhat například na Andreje Babiše, aby se odpojil od fašizujících proudů a vrátil se do politického tábora, který není zcela určován konspiračními a ruskými narativy, je naprosto naivní.
Macinka za to nemůže, dostal noty z Kremlu...
Vladimír Šťastný
Zajímalo by mě, co mohl Szijártó z Brusselu vynést. Stalinistická hesla, která tam pronáší Lejnová a přiblblou politiku naprosto marných sankcí, které jsou navíc vždycky předem vytroubeny propagandistickým probruselským tiskem?
Na to byli rusáci fakt zvědaví....
Mimochodem, teď jsem jel okolo čerpací stanice Orlenu a obyč nafta tam byla za 48,90kč. Ještě že nás Fialenko odstřihl od té zlé ruské ropy a plynu😂. Jestli situace kolem Hormuzského průlivu vydrží ještě řádově týdny nebo měsíce, celá Evropa přileze za Putinem, bude uctivě žmoulat čepici, škemrat aby jí něco pustil a nabízet se, že mu zadarmo opraví Nordstream a bude ho dvacet let hlídat...
Na to byli rusáci fakt zvědaví....
Mimochodem, teď jsem jel okolo čerpací stanice Orlenu a obyč nafta tam byla za 48,90kč. Ještě že nás Fialenko odstřihl od té zlé ruské ropy a plynu😂. Jestli situace kolem Hormuzského průlivu vydrží ještě řádově týdny nebo měsíce, celá Evropa přileze za Putinem, bude uctivě žmoulat čepici, škemrat aby jí něco pustil a nabízet se, že mu zadarmo opraví Nordstream a bude ho dvacet let hlídat...
Vladimír Šťastný
@Vladimír Šťastný
Tady je poměrně hodně pravděpodobný scénář toho, co nastane:
https://www.novarepublika.cz/2026/03/na-konci-trubek
Tady je poměrně hodně pravděpodobný scénář toho, co nastane:
https://www.novarepublika.cz/2026/03/na-konci-trubek
@Vladimír Šťastný tak se odstehuj do toho ruskeho sveta a mas po problemu. Delat si takove dusevni nasili,no to je o zdravi.
KIng X
@Vladimír Šťastný Nás by zajímalo, co tě přinutilo otevřít hlavu takovým srač kám, že zrazuješ naši zemi. Nemáš co žrát?
JAKUB ŽILKA
Co tajného projednává Bruselské centrum EU, že to občané zase nemohou vědět ?🤔
KIng X
@JAKUB ŽILKA odkdy je vajgl občan?
v ulicích nikdo nebyl , to je lež a Letná byla fiasko , kde bylo těch alespoň půl milionů rozlobených lidí , turisti, náhodně přihlížející, mraky disciplinovaných Ukrajinců , bohužel někteří s vlajkami a zlomek nespokojených s výsledkem voleb
@Petr Klimánek Nelži, Klimánku‼️
KIng X
@romanetta Klimánek je hodně zoufalý. Vyrovnává se s tím po svým. Nedospěle.
@romanetta ty\ jsi ze Lžína , když Milion chvilek pro demokracii se prezentuje jako spontánní a nezisková iniciativa zdola. Realita je ale úplně jiná. Aktivismus vynáší zaměstnancům statisícové příjmy. Desítky milionů proudí do spolku přes soukromé platformy zcela mimo veřejnou kontrolu. Spolek navíc dlouhodobě spolupracuje s organizacemi, které financují sponzoři Petra Pavla a cizí moc.