Online přenos
„Ukončíme Orbánovu mafii.” Magyar burcoval u Balatonu, lidé nesli pochodně. Glosovali jsme živě
7 komentářů
Josef Tyl
0
Když je někdo takhle dlouho, buď premiérem nebo prezidentem, tak měl hodně dlouhou dobu na přípravu svého neodvolání.
Vidíte, i Maďarsko je dál než my. Chtějí mít za premiéra Maďara, ne jako my Slováka. 🐂🦋🐓
našinec
Magyar s těmi pochodněmi chtěl říci co? Že je nácek jako byli Němci či jsou Ukrajinci? Tohle mi fakt přijde hloupé....Apropo, proč by si měl Orbán trhat žíly. Když prohraje, tak je tu Rumunský precedens. Nebo může nafingovat francouzský precedens.
@našinec
Orbán je v politice příliš dlouho a vidíme to ze všech stran, že jakmile je někdo u vesla 10, 15, 20 let stává se politik nebezpečný sám sobě natož své zemi.
Prostě vše s mírou ....
Přišel Orbánův čas i když mám pocit jen pade na pade jak to dopadne....
Orbán je v politice příliš dlouho a vidíme to ze všech stran, že jakmile je někdo u vesla 10, 15, 20 let stává se politik nebezpečný sám sobě natož své zemi.
Prostě vše s mírou ....
Přišel Orbánův čas i když mám pocit jen pade na pade jak to dopadne....
@Pavel Nyklicek bylo by divne, kdyby to ustal..treba pomuze rus, ale nemelo by to stacit, Orban zasel prilis daleko a je to putinuv trojan naprosto bez debat