Komentáře
Jak Macinka vytrolil sám sebe. Stvořitel Turka a Motoristů Chlad byl komunistický ideolog
21 komentářů
PEtr Tobes
6
@Eliška Janalíková je to tak, ale nic jineho od tech namyslenych tupanu cekat nelze
Přejít do diskuze
Nechápu Motoristy, že stále útočí a dehonestují morální maják, jak s posměškem nazývají prezidenta, když o minulosti Chlada museli vědět. A pokud je to zjištění o něm pro ně překvapení, je to jen další důkaz toho, že opravdu nejsou z nejchytřejších.
Svazek a komunista Rejci a rozvedcik a predseda ZO KSČ - to jsou úplně rozdílné kategorie a jiná liga
@Aleš Blecha
Tak tak, odesáci ve sněmovně mají také jednoho co studoval VUML, a zde je ticho po pěšině. Dnes je ten pán těžký antikomunista, tomu se člověk musí smát.
Petr Pavel v obracení kabátu nebyl sám.
Tak tak, odesáci ve sněmovně mají také jednoho co studoval VUML, a zde je ticho po pěšině. Dnes je ten pán těžký antikomunista, tomu se člověk musí smát.
Petr Pavel v obracení kabátu nebyl sám.
Jak můžou mít bývalí komunisté stále takový vliv ve státě, na nějž shlíží z Pražského hradu kovaný, zapřisáhlý antikomunista, signatář Charty 77, samizdatový spisovatel, příslušník 3. odboje a disident?
@Petr Klimánek No lidi tak občas označují Petra Pavla, ale ten nikdy rozvědčíkem nebyl, pouze začal studovat vojenské zpravodajství, přesněji výsadkáře-průzkumníka a budoucího vojenského diplomata, ale kurz dokončil až v roce 1991, tudíž až za demokracie. Nikdy díky tomu tuto funkci nezastával. Z formálního hlediska byl tehdy frekventantem, nikoliv aktivním operativcem.
Předseda ZO KSČ. Členem KSČ byl v letech 1985-1989. Právě během zmiňovaného zpravodajského kurzu fungoval jako předseda základní organizace (ZO KSČ) ve svém ročníku. Během prezidentské kampaně své kádrové materiály sám zveřejnil a své členství a angažovanost ve straně otevřeně označil za chybu.
Předseda ZO KSČ. Členem KSČ byl v letech 1985-1989. Právě během zmiňovaného zpravodajského kurzu fungoval jako předseda základní organizace (ZO KSČ) ve svém ročníku. Během prezidentské kampaně své kádrové materiály sám zveřejnil a své členství a angažovanost ve straně otevřeně označil za chybu.
Komunista Chlád je nezajímavá osoba z pohledu voliče, tento člověk kouká na poslaneckou sněmovnu z chodníku, težší už je to s těmi komunisty, kteří jsou vuvnitř poslanecké sněmovny nebo se podíli na řízení státu nebo jsou vrcholní představiteli státu, ti mohou mít zatíženou morálku ale čas hraje pro mladé, kteří nestihli být komunisty a ti pak nastoupí a pak teprve uvidíme, jestli jablko padne dál od stromu ?
@Eliška Janalíková motoristi jsou tak hloupí, že Chladoví všichni věřili ty jeho historky o vstupu do KSČ kvůli rozkládání zevnitř.
@Daniel Záhradník A že já vůl se k nim nepřidal, nemusel jsem trávit dvacet let v kotelnách. Ale zase, tam bylo krásně a kotelníci v pohodě. Muzikant, grafik, zvukař, fotograf - spoluzakladatel klubu Radost emigrant... Krása.
@Anton Augustin Vyhodit stranickou knížku ,nemusí být hned obrácení kabátu , člověče. Vždyť byli komunisti kvůli profesí , kterou chtěli dělat.
@Petr Klimánek akurat jeho základní organizace byla jeho třída, protože to nikdo asi dělat nechtěl . No a rozvědčík nikdy nebyl ,ale hlavně i kdyby nakonec byl ,tak to nikoho nemusí štvát , protože vlastním lidem neubližoval. Jako například agenti StB.
@Petr Klimánek tak, tak, rozpoznáváme dvě kategorie lidí.. jedna jde klitorisovi pod čumák a druhá nikoliv.
Když jsem si uvědomil, že společnost, které jsem důvěřoval, špatně naložila s mou investicí, cítil jsem se v bezvědomí. Každý hovor zůstal bez odpovědi, každý slib byl zrušen. Tehdy jsem se obrátil na Trustwave Hackers Tech na adrese Trustwavehackerstech2 @ gmail com. Jejich tým bral můj případ vážně od prvního rozhovoru. Prošetřili praktiky společnosti, shromáždili dokumenty, o kterých jsem ani nevěděl, že je potřebuji, a průběžně mě informovali o každém kroku. Poprvé po měsících jsem měl pocit, že se mě konečně někdo zastává – ne jako číslo spisu, ale jako člověka, který si zaslouží odpovědi. Díky jejich vytrvalosti jsem získal zpět finanční prostředky, o kterých jsem si myslel, že jsou navždy pryč. Pokud se domníváte, že jste byli uvedeni v omyl nebo finančně poškozeni, nemusíte tomu čelit sami. Tato firma ví, jak odhalit pravdu a bojovat za to, co vám dluží.“