Divoký kačer

Zpět na článek

Po odchodu Václava Moravce vláda hledá novou tvář ČT, kterou bude nenávidět. Ve hře je i Saskia Burešová

4 komentáře

Lenka Kahunová
@Miroslav Zita nepřehánějte, jak znám paní Saskii Burešovou, ta se tomu zasměje a pochopí, oč "pisálkovi" šlo. Je to dáma, která si nehaje na důležitou.
JAKUB ŽILKA
Hrad nabídl, že by v daném čase a zdarma zajistil pořad "Slovo prezidenta občanům". Požaduje jenom v každém pořadu novou flanelovou košili pro prezidenta.🦆🦆
Mike Biers
Málokdy se veřejně vyjadřuji, ale po tom, čím jsem si prošel, cítím povinnost se o to podělit. Loni jsem přišel o značnou částku peněz kvůli organizované online podvodné operaci se sídlem v Asii. Po nahlášení incidentu a poskytnutí veškeré dokumentace mi federální úřady doporučily, abych vyhledal pomoc od soukromé vyšetřovací jednotky, která spolupracuje s vysoce postavenými zpravodajskými a technickými experty v USA, zejména v oblasti digitálního trasování a navracení majetku. Od prvního kontaktu brali můj případ vážně, jasně mi vysvětlili postup a ujistili se, že rozumím jak omezením, tak i možnostem. Vynikal na mně pocit, že se o mě lidé skutečně starají, a neprodávají naději. Během celého procesu jsem byl krok za krokem veden a informován, dokud se můj majetek konečně nezískal zpět. Od té doby jsem doporučil blízké přátele, členy rodiny a kolegy, kteří čelili podobným situacím, a více než 90 % z nich dosáhlo pozitivních výsledků nebo smysluplného řešení. Sdílím to, aby ostatní věděli, že v tom nejsou sami. Pokud jste obětí podvodu, můžete je soukromě kontaktovat prostřednictvím Trus­twave­.Cyber­defen­se @ gmail.com, aby mohli váš případ prozkoumat a analyzovat, zda vaše finanční prostředky stále splňují podmínky.“ zotavení.“...
Miroslav Zita
Každý odstavec je malou připomínkou toho, že psát může dnes opravdu každý a to i bez talentu a bez elementární úcty. Pisálek si hraje na satirika, ale ve skutečnosti jen potvrzuje, proč je satira těžká disciplína. Nestačí jen někoho zesměšnit, chce to vtip, inteligenci a schopnost trefit se. Tady bohužel chybí všechno.
Brát si jméno Saskie Burešové do úst(huby), a používat ji jako rekvizitu, chce už opravdu silný žaludek.