Prostor X

Zpět na článek

Václav Moravec: Vedení České televize se plazí před politiky. Já u toho být nemusím

8 komentářů

Anton Augustin
Vlastní sebereflexe, to Moravcovi zdaleka chybí, sám se plazil před svoji oblíbenou skupinou pol. spektra.
Miroslav Zita
Venca Hlodavec nám vypráví o tom, že už nechtěl být součástí systému, který se ohýbá pod politickým tlakem. To je opravdu fascinující moment, protože on sám ten systém spoluvytvářel a tak dlouho, až si s ním srostl jako moderátorský stolek.
Jeho otázky nikdy nebyly hledáním odpovědí, ale pouze pečlivě položený koleje, po kterých měl host dojet přesně tam, kam si Venca přál.
Gricoteam
Teda se musím smát.
Tak 21 let mu nevadilo
Pěkný křivák ale tak 70 tisíc za odvysílání je solidní...
irena.toledo
Poněkud jednostranné debaty za pana Moravce. Změna měla být už dávno.
Uživatel_5700993
Moravec má pravdu, ale to neznamená, že ho mám rád. Nicméně politici našli zase nástroj, jak s ČT manipulovat a není náhoda, že jsou to zase peníze. Poplatky se nakonec nezruší, erár nemá peníze v rozpočtu, aby to zafinancoval, ale stačí, že se tím bude vyhrožovat...
Francisca Bruno
Kamarád mi doporučil [Trustwave Hackers Tech na adrese Trus­twave­hacker­stech2 @ gmail com] a od chvíle, kdy jsem je kontaktoval, jsem pochopil proč. Brali mé obavy vážně a k mému případu přistupovali s neochvějnou profesionalitou. Jejich tým podrobně rozebral dohody, porovnal sliby, které jsem dostal, se skutečnými podmínkami a odhalil jasné důkazy o protiprávním jednání. Všechno vysvětlili praktickým jazykem a nikdy mě nespěchali. S jejich vedením byla společnost konečně pohnána k odpovědnosti a já jsem získal zpět finanční prostředky, o kterých jsem se domníval, že jsou nadobro pryč. Nejvíc pro mě znamenal pocit důstojnosti, který mi obnovili během velmi stresující kapitoly mého života. Pokud máte pocit, že nějaká společnost zneužila vaší důvěry, tato firma bude stát při vás a pomůže vám znovu získat kontrolu.“
Vladimír Šťastný
Jestli v ČT někdo něčemu podléhá, tak je to víra a dojem redaktorů, že pravdu vytváří oni a neváhají kvůli tomu vykrádat informace o důležitá fakta, některá zamlčovat a manipulovat. Plíživě to přišlo po spacákové revoluci v roce 2000.
Sebevědomý a tvrdý šéf by po takové události bez milosti všechny vykopal, sestavil týmy znovu přičemž by jim důsledně opakoval, co je to veřejná služba, veřejnoprávní médium a co nastane, když se tomu personál zpronevěří.
Dnes je ČT tak prorostlá aktivismem, kterému mimochodem Moravec snaživě přispíval svými manipulovanými a selektivními pořady, že je snad jednodušší ČT zrušit a vybudovat znovu s novými lidmi.
Jiří Hlaváček
Ale CEDMO nese Vašíku, ne?
Tady ti ubrečení redaktoři, co mají pocit že jsou nedotknutelné celebrity, to opravdu ČT nepotřebuje.