Divoký kačer
Trump vyslal letadlové lodě do Středozemě. Mordor vyvíjí atomovou bombu, je si jistý Trump
3 komentáře
Uživatel_5795084
1
Kdyby jen to. Uvědomme si, že kačer nejen vystihuje Trumpa, ale že Trump je Donald a Donald je kačer! Kruh se uzavřel 

Přejít do diskuze
Tento kačer PŘESNĚ vystihuje Trumpa. Samolibý hlupák, který má ale ruku na spoušti... "Co kdybych se opil?" ptá se Jim Hacker v Jistě, pane premiére, když mu představují jadernou spoušť. Trump se chová tak, že to vyzkoušel, a opil se...
Kamarád mi doporučil [Trustwave Hackers Tech na adrese Trustwavehackerstech2 @ gmail com] a od chvíle, kdy jsem je kontaktoval, jsem pochopil proč. Brali mé obavy vážně a k mému případ přistupovali s neochvějnou profesionalitou. Jejich tým podrobně rozebral dohoy, porovnal sliby, které jsem dostal, se skutečnými podmínkami a odhalil jasné důkazy o protiprávním jednání. Všechno vysvětlili praktickým jazykem a nikdy mě nespěchali. S jejich vedením byla společnost konečně pohnána k odpovědnosti a já jsem získal zpět finanční prostředky, o kterých jsem se domníval, že jsou nadobro pryč. Nejvíc pro mě znamenal pocit důstojnosti, který mi obnovili během velmi stresující kapitoly mého života. Pokud máte pocit, že nějaká společnost zneužila vaší důvěry, tato firma bude stát při vás a pomůže vám znovu získat kontrolu.“