Padni komu padni

Zpět na článek

Orbán pouštěl hrůzu a Magyar ho měl delší. Podaří se ruským agentům ovlivnit maďarské volby?

11 komentářů

Pavel Nyklicek
Orban pouští hrůzu už jen tím jak vypadá....
Magyar je sympoš, ale je jasné že se do toho rusaci vloží a brutálně!
Počítám ale, že tak do třech let tu nebude ani Orban, ani Fico a ani Babiš.
Tito lidé mají za sebou velmi špatnou minulost a všem jde pouze o osobní zájmy.
Za peníze prodají i stát ve kterém žijí!
Vladimír Šťastný
@Pavel Nyklicek
...za peníze prodají i stát ve kterém žijí...
Tak když připustíme, že je to pravda, je to špatně? Pokud ano, máš dojem, že za peníze prodá svůj stát i Putin? To dost pochybuju, a je to dobře nebo špatně?
Ä už nezkoušej věštit a dávat si časové limity, fakt ti to nevychází.
Pavel Nyklicek
@Vladimír Šťastný
U Putina dojem nemám. Tam mám jistotu.
Ten už prodává rusko ve velkém!
Na daaném východě se už nemluví jinak než činsky. Bydlí tam 3 miliony Číňanů, patří jim banky, platí se Juanem a vyváží se ve velkém nekontrolovatelně ruské nerostné suroviny.
Putin ani jinou možnost nemá a Čína ho pohlcuje.
Vladimír Šťastný
@Pavel Nyklicek
Dobře a o čem to svědčí? Že Rusko nemá ani na to, aby hlídalo své hranice, natož aby snad chystalo nějaký výpad do Evropy. Strašení Ruskem je chucpe.
Ladislav Ryzí
Před volbami se slibuje a po volbách se musí poslouchat. Tak to je po každých volbách nejen u nás. Před volbami je každý politik kamarád a po volbách se stará hlavně o svoje prebendy tady je to trochu satiricky rozvedené : http­s://de­gener­.cz/do­lu-se-slibuje-nahoru-se-posloucha/
Vladimír Šťastný
Podobnou hrůzu pouští Mikulář Minář na své příznivce, aby si zaplatili přístup na jeho bakalářskou práci, se kterou mu mimochodem pomáhal páter Halík, a pak mu sdělili, co si o ní myslí. Nevím, co si od toho slibuje, ale trochu pozapomněl, že veškeré bakalářské práce jsou free přístupné v informačních systémech univerzit.
Smolíček, daly se z toho ještě vyrazit nějaký prachy ale ruští agenti a kolaboranti mu to zkazili. A Halík mu taky moc nepomohl....Ale ten bude určitě řečnit v sobotu na Letné, jenom není jisté, kdo je na něj ještě dnes zvědavý a na Mináře taky...
Jarda Bloudil
@Vladimír Šťastný Nepřijde vám to nějaký vylidněný?Že by kdo druhému jámu sám do ní sám
Vladimír Šťastný
@Jarda Bloudil
No, chlívkařští digitální grafici budou mít plné ruce práce, aby Letnou alespoň digitálně zalidnili a pak to prodali v ČéTé...
Jarda Bloudil
@Vladimír Šťastný 👍
Luděk Peleška
Orbán má rohy a jeho protivník andělská křídla? V Maďarsku se prostě vybírá mezi dvěma. Jde o demokratické volby v zemi, kde nejsou zakázány strany, tisk může vydávat kdo chce, síť X zveřejní co tam napíšete. Takže lidé se mohou rozhodnout svobodně? Chvála Bohu! Je mi, popravdě jedno kdo vyhraje. Orbán má u mne malé bezvýznamné plus, že v roce 1988 na Palchově týdnu podpořil demokracii a byl zatčen Stb a poté vyhoštěn! Nechávám to na Maďarech a nedělám jednomu nebo druhému alibi na prohru? Můj tip? Ale na tom nesejde, nevolím..
Petr Klimánek
jdite už do háje s ruskými agenty , ti mají jinou práci , akce Rumunsko s ruskými agenty tentokrát nevyjde (volby byly zrušeny )