Padni komu padni
Orbán pouštěl hrůzu a Magyar ho měl delší. Podaří se ruským agentům ovlivnit maďarské volby?
11 komentářů
Před volbami se slibuje a po volbách se musí poslouchat. Tak to je po každých volbách nejen u nás. Před volbami je každý politik kamarád a po volbách se stará hlavně o svoje prebendy tady je to trochu satiricky rozvedené : https://degener.cz/dolu-se-slibuje-nahoru-se-posloucha/
Podobnou hrůzu pouští Mikulář Minář na své příznivce, aby si zaplatili přístup na jeho bakalářskou práci, se kterou mu mimochodem pomáhal páter Halík, a pak mu sdělili, co si o ní myslí. Nevím, co si od toho slibuje, ale trochu pozapomněl, že veškeré bakalářské práce jsou free přístupné v informačních systémech univerzit.
Smolíček, daly se z toho ještě vyrazit nějaký prachy ale ruští agenti a kolaboranti mu to zkazili. A Halík mu taky moc nepomohl....Ale ten bude určitě řečnit v sobotu na Letné, jenom není jisté, kdo je na něj ještě dnes zvědavý a na Mináře taky...
Smolíček, daly se z toho ještě vyrazit nějaký prachy ale ruští agenti a kolaboranti mu to zkazili. A Halík mu taky moc nepomohl....Ale ten bude určitě řečnit v sobotu na Letné, jenom není jisté, kdo je na něj ještě dnes zvědavý a na Mináře taky...
@Vladimír Šťastný Nepřijde vám to nějaký vylidněný?Že by kdo druhému jámu sám do ní sám
Orbán má rohy a jeho protivník andělská křídla? V Maďarsku se prostě vybírá mezi dvěma. Jde o demokratické volby v zemi, kde nejsou zakázány strany, tisk může vydávat kdo chce, síť X zveřejní co tam napíšete. Takže lidé se mohou rozhodnout svobodně? Chvála Bohu! Je mi, popravdě jedno kdo vyhraje. Orbán má u mne malé bezvýznamné plus, že v roce 1988 na Palchově týdnu podpořil demokracii a byl zatčen Stb a poté vyhoštěn! Nechávám to na Maďarech a nedělám jednomu nebo druhému alibi na prohru? Můj tip? Ale na tom nesejde, nevolím..
jdite už do háje s ruskými agenty , ti mají jinou práci , akce Rumunsko s ruskými agenty tentokrát nevyjde (volby byly zrušeny )
Magyar je sympoš, ale je jasné že se do toho rusaci vloží a brutálně!
Počítám ale, že tak do třech let tu nebude ani Orban, ani Fico a ani Babiš.
Tito lidé mají za sebou velmi špatnou minulost a všem jde pouze o osobní zájmy.
Za peníze prodají i stát ve kterém žijí!
...za peníze prodají i stát ve kterém žijí...
Tak když připustíme, že je to pravda, je to špatně? Pokud ano, máš dojem, že za peníze prodá svůj stát i Putin? To dost pochybuju, a je to dobře nebo špatně?
Ä už nezkoušej věštit a dávat si časové limity, fakt ti to nevychází.
U Putina dojem nemám. Tam mám jistotu.
Ten už prodává rusko ve velkém!
Na daaném východě se už nemluví jinak než činsky. Bydlí tam 3 miliony Číňanů, patří jim banky, platí se Juanem a vyváží se ve velkém nekontrolovatelně ruské nerostné suroviny.
Putin ani jinou možnost nemá a Čína ho pohlcuje.
Dobře a o čem to svědčí? Že Rusko nemá ani na to, aby hlídalo své hranice, natož aby snad chystalo nějaký výpad do Evropy. Strašení Ruskem je chucpe.