Komentáře
Televizní diskuse týden po Moravcovi: Vyhrála Prima. Česka televize selhala, odehrála druhou ligu
10 komentářů
Já se ze všecho nejvíc bojím, že ČT začne být po odchodu p. Moravce pseudovyvážená nebo chcete-li slepě vyvážená. Nic horšího než vyváženost by veřejnoprávní médium postihnout nemohlo !
Tak dlouho se soudruzi Pitomio & Bureš snažili, až se jim to povedlo. Pan Moravec je z Čt pryč . A teď očekávám ostrou kritiku obou soudruhů na adresu České televize. A protože vedení České televize selhalo, bude se pomalu, ale jistě podřizovat současné vládě. Soudruh Bureš zdokonalil kroky Fica. A v Kremlu se tančí a slaví.
Tak at se streli CT jeste do hlavy, at je klid a nemusime hlidat zaplacene poplatky za ty chujoviny. Vzdyt uz se na to neda temer divat, jedine CT Sport jeste obcas vysila neco, co je jeste ke koukani, ale moc uz toho taky neni.
Politické debaty a sleduji Moravce co tam byl ,sleduji obsah a politiky co rikaji jak se chovaji až potom si dělam zavěry ! Samozrejmě OVM byla pro mě c.1 ale stejně ,tak jsem sledoval jinde ,zejmena tedy politiky a jejich odoovědi! OVM ,skocili na popud a ataky politiků oni teď budo určovat temata ,otazky ,pokud to bude takto pokračovat Rajchl bude dělat oboji v dohodě s radou Čt.Naštěsti Moravec někde bude!
Prima vytvořila trochu jiný formát. Ten nebyl tolik podstatný jako odborníci, kteří přišli po politicích. P. Bednář je skvělý.
A myslím, že dost lidí se přesouvá na jiné platformy než ČT a pokud si to zapnuli, tak spíše že zvědavosti.
A myslím, že dost lidí se přesouvá na jiné platformy než ČT a pokud si to zapnuli, tak spíše že zvědavosti.
Tak tu zase máme pomalu končící neděli a před námi nové události nového týdne.Copak nás asi čeká?
Některé věci dělali příznivci Moravce se zdá naschvál, ty divné ozvěny atp. Ten Augiášův chlév by potřeboval vyčistit od základu.
Práce žluťáka...