Online přenos
Český lev: Vtipný, svižný a spravedlivý ceremoniál. Hlavní kategorie mají nečekané vítěze
13 komentářů
Vladimír Šťastný
@Anton Augustin Dneska ráno jsem viděl v televizi nějakou ženskou, která se chlubila tím, "že na všech oceněných filmech participovala ČT". Jestli Babišova vláda dotáhne zrušení poplatků a dobře spočítá a určí to, co má ČT za přidělený obnos dělat, nejspíš bude s točením nekoukatelných blbin konec. Nebo kanec? Ta reklama ale alespoň pobavila.
Přejít do diskuze
Jak se dalo od ČT očekávat neomarx-progresivistická masírka jak vyšitá. Se vším co to k tomu patří - tedy multikulti, gender, LGBT, jen to eko-klima třeštění chybělo.
Na konci už scházelo jen podepisování všech co tam i v hledišti byli, potvrzující jejich souhlas s neomarx-progres politickou orientací ČT ... jinak si k prachům, vytahaným z kapes lidí, co ČT svým příznivcům a podkuřovačům rozhazuje, už ani nečuchnete.
Na konci už scházelo jen podepisování všech co tam i v hledišti byli, potvrzující jejich souhlas s neomarx-progres politickou orientací ČT ... jinak si k prachům, vytahaným z kapes lidí, co ČT svým příznivcům a podkuřovačům rozhazuje, už ani nečuchnete.
Jiosef Tyl
Velmi mne zarazilo, že mezi oceněnými za českými filmy a jinou tvorbou, většinou stáli Slováci. Nic nemám proti Slovákům ani proti oceněnému Vietnamci ani proti Polce. Myslím jen, že ksakru kde jsou čeští tvůrci? 😎
Tak jsem se konečně dočkal: nějaký Slovák nás poučuje a stojí pevně za Palestinou a bůhví za čím ještě....
Ach jo....
Ach jo....
Politická agitka, nic jiného ta bublina maloměšťáků nepřinesla. Chce to ryzí kapitalismus bez dotací, chce to kvalitu ne kvantitu nekoukatelných filmů.
Jiosef Tyl
@Jaroslav Cimrman - pořád lepší než nějaké róby které jsem tam viděl. Kdy obrovská ženská si vezme obrovské šaty s velkými volány a snad ještě s nějakými křídly nebo co. Alá Čvančarová v Karlových Varech.
@Jiosef Tyl Mužná důsledek "kulturní revoluce" ve Ficolandu? Takže jdou k nám, kde je zatím dekokracie.
@Pavel Maleček Trošku si pleteš pojmy a dojmy, asi vůbec nerozumíš těm pojmům. Hloupý xenofob z VŠ života jistě.