Komentáře
Eduard Sykora
3
uvětemte si že omezení moci ekoteroristů je společenská poptávka vzešlá z posledních voleb. Doufejme že to není poslední vykoplej ekolog.
Přejít do diskuze
Stačí se podívat kdo kandidoval za tuhle stranu veksláků. Politická turistka z Luční boudy Sovová si bude moci konečně udělat rychlostní silnici až k boudě a Turek tam bude moci pořád dětské závody v motokárách a slavně v nich vítězit.
Že tahle vláda dá pre tomuhle náckovskému praseti, které bije ženy a porušuje všechny zákony o silničním provozu, ale že až takhle!?!?
proste brm brm sra.ci v plne parade, zbyde po nich spoust a zdevastovana krajina..od toho tam taky presne jsou, nic pozitivniho z principu prinest nemohou
@PEtr Tobes Pražák že ??Volič ODS ! Polni kuchyň koupena Fialovou vládou údajně stoji 66 milionu kus ? Polní kuchyň, známá také jako Mobile Kitchen Trailer (MKT), je pro americkou armádu zásadním zařízením, které poskytuje vojákům teplé jídlo v polních podmínkách. Cena se může lišit v závislosti na velikosti, vybavení a specifikacích. Obecně se cena za polní kuchyň může pohybovat od 50 000 do 200 000 dolarů, přičemž některé pokročilejší modely mohou stát i více. Tyto náklady zahrnují nejen samotné zařízení, ale také náklady na údržbu, palivo a spotřební materiál.
Turek to je vlastenec ten neohýbá páteř před Němci atd ,jak pětikoalice a prezident ten stoji jak správný Čech !!
Je smutné, že tu prezident dělá bordel. V jednom kuse tady mekotáte něco o demokracii a právním státu, ale faktem je, že byl jmenován do největší ústavní role člověk (ač s tím nesouhlasím), který je trestně stíhán a člověk, který je bezúhonný je vyštípán špínology z deníku N.. Na Babiše si netroufnete, ale takhle přišlápnout hrdlo 6% straně, to by vám šlo.. 😁😁 A ta komedie, jak vypsal Tipsport z recese 88:1 proti Turkovi.. 😁😁 Uvažoval jsem, že na to vsadím 10 000,- Kč. 😁😁 Ale nějaké volby. Koho to zajímá.. Ať žije právní stát.. 😁😁 Já byl teda u voleb naposled..
@Aleš Janota ano, dobre parafrazovano, brm brm gangsteri na zivotnim prostredi je vysmech a budou delat to jedine, co umi - nicit prirodu obecne a narodni parky nevyjimaje a slouzit oligarchum a zajmovym skupinam v pozadi, tady je exemplarni ukazka a bude to jiste pokracovat...fuj to je hnus a jde to i za Buresem, kteremu to je ale jedno, ale StBak za sve zlociny jednou zaplati, voda uz se pomalu vari!
@David Sebestik
Já Vám přece názor neberu, ale nejvýše postavený je prezident a ten přece není soudně stíhán. To jsem měla na mysli
Já Vám přece názor neberu, ale nejvýše postavený je prezident a ten přece není soudně stíhán. To jsem měla na mysli
Lidi z úřadů se musí sami umět poprat za to co dělají a ne utíkat jak zajíci před každým výstřelem. Ano. byl odvolán, ale klidně mohl říct médiím proč a svůj názor, ne se domluvit jako nějaký mafián, že budou o důvodech mlčet. Samozřejmě, že podnikatelé by nejraději obestavěli každý park svými vilami, pak to obehnali plotem, aby tam nikdo nejezdil a nerušil je v odpočinku a starostové by jim milerádi prodali na to pozemky za určité všimné, ale to neznamená, že se jim má takto zbaběle beze slova umetat cestička.