Rozhovory
Otakar Foltýn: Na to, aby Ukrajina vyhrála, stačí, aby si každý Evropan odepřel dvě kávy měsíčně
34 komentářů
JAKUB ŽILKA
mám pravdu.
JAKUB ŽILKA
Tak jsem si pro jistotu dal dnes místo jedný tři kávy a zítra je dám zase....♨
našinec
Židovské bratrstvo(židé, vojáci a zbrojní průmysl) chce zkrátka stále vydělávat na cizím neštěstí.
Víme že čím déle válka bude trvat tím více Zelenej a Evropské země EU si víc nakrade.
Proč je potřeba pomáhat Ukrajině?Aby si na kradli a to i urednickove zemi co pomáhají,ale na svůj účet.
Pro představu jak funguje psychika člověka.
Berme to tak, 5 let bojujeme a snažíme se získat pomoc od okolních států, lépe řečeno snažíme se získat přízeň občanů těchto států. My nutně potřebujeme jejich pomoc. Víme, že bez jejich pochopení a pomoci tu válku nevyhrajeme. A tak prosíme a žebráme o každou patronu. Víme, že by mohli poslat vic, víme že bychom vyhráli daleko dřív, kdyby té pomoci bylo víc, ale co naplat, když oni dát víc nechtějí.
A nakonec, ...prohrajeme.
Agresor nás zabere, nechá naše vojáky odpočinout a pak zavelí vzhůru na Západ, tam je ten blahobyt, tam je nepřítel, ten nám ubližuje, chce na nás zaútočit (že to nemá to logiku? Ale to nema ani v případě Ukrajiny.)
A co my? Co udělá naše psychika v dalším boji? Všechna ta nahromaděná frustrace z předchozí prohry vzkypí a začneme se mstít za všechno příkoří, všechny ty mrtvé, za nevyslyšené prosby a ponížení, začneme se mstít na těch, co nám sice pomáhali, ale prakticky nepomohli. A jsme mocní, víme jak na to.
Berme to tak, 5 let bojujeme a snažíme se získat pomoc od okolních států, lépe řečeno snažíme se získat přízeň občanů těchto států. My nutně potřebujeme jejich pomoc. Víme, že bez jejich pochopení a pomoci tu válku nevyhrajeme. A tak prosíme a žebráme o každou patronu. Víme, že by mohli poslat vic, víme že bychom vyhráli daleko dřív, kdyby té pomoci bylo víc, ale co naplat, když oni dát víc nechtějí.
A nakonec, ...prohrajeme.
Agresor nás zabere, nechá naše vojáky odpočinout a pak zavelí vzhůru na Západ, tam je ten blahobyt, tam je nepřítel, ten nám ubližuje, chce na nás zaútočit (že to nemá to logiku? Ale to nema ani v případě Ukrajiny.)
A co my? Co udělá naše psychika v dalším boji? Všechna ta nahromaděná frustrace z předchozí prohry vzkypí a začneme se mstít za všechno příkoří, všechny ty mrtvé, za nevyslyšené prosby a ponížení, začneme se mstít na těch, co nám sice pomáhali, ale prakticky nepomohli. A jsme mocní, víme jak na to.
Podle nejnovější strategické doktríny se ukazuje, že rozhodující bitva o budoucnost Ukrajiny a Evropy se neodehraje na frontě, ale u kávovaru.
I poručík Troník z Černých baronů by záviděl Otíkovi, jak mu to politicky myslí. 🤣
I poručík Troník z Černých baronů by záviděl Otíkovi, jak mu to politicky myslí. 🤣
jinak posledni dobou jsou russti valecni Z bloggeri ponekud neklidni, na fronte se jim vubec nedari a ztraty jsou porad obri...a oni rozhodne nemaji duvod nic lakovat na rozdil od oficialni kremelske propagandy, ta lze porad, takze tak!
Já si odepírám placení daní babišovi....
Je to starej komár a za komára platilo heslo, kdo nekrade okrádá rodinu ... až se nám podařilo komáry vyhubit.
Je to starej komár a za komára platilo heslo, kdo nekrade okrádá rodinu ... až se nám podařilo komáry vyhubit.
Ten Foltýn právě asi přiletěl z Marsu, ještě neví že Ukrajina už prohrála a že Evropa se rozpadla sama. Na této planetě rozhoduje genetika živočišné říše, tedy mocní a ne pohádky o spravedlnosti a demokracii.
Vladimír Šťastný
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
@Vladimír Šťastný Táhni k čertu, šmejde jeden 

Vladimír Šťastný
@Miroslav Kašpar 😂
@Vladimír Šťastný Jsi ruskošťastný imbecil okresního formátu, nevidící si ve své zaprděnosti ani na špičku svého rusky rudého frňáku.
Vladimír Šťastný
@Uživatel_6288056 😂
@Vladimír Šťastný tohle snad ani nemohl napsat nekdo, kdo je obcanem CR...to je zakuklena russacka ves v kozichu, totalni odpad, tohle uz ale vyresi cas, jen to trva moc dlouho
Vladimír Šťastný
@PEtr Tobes 😂
Vladimír Šťastný
@PEtr Tobes, Kašpar a ten s tím číslem. Kluci, já opravdu nemůžu za to, že jste zpracovaní de bilové.
Před pár dny jsem sem dal odkazy na články našeho mainstreamu z roku 2014, které popisovaly události na Ukrajině v roce 2014. Psalo se tam o ukrajinských nacistech a násilných činech, které páchají na etnických Rusech. I v Reflexu o Oděsských událostech psal v roce 2014 Jaroslav Šajtar, ale Reflex už to smazal nebo znepřístupnil.
Co se pak stalo? Cenzorská klika mě zablokovala profil. Za to, co napsala sama a já jsem jen zveřejnil link. Proč asi? Dokážete pochopit vy pitomci, že jste každý den manipulováni a ještě tomu dobrovolně věříte? Těžko, co?
Před pár dny jsem sem dal odkazy na články našeho mainstreamu z roku 2014, které popisovaly události na Ukrajině v roce 2014. Psalo se tam o ukrajinských nacistech a násilných činech, které páchají na etnických Rusech. I v Reflexu o Oděsských událostech psal v roce 2014 Jaroslav Šajtar, ale Reflex už to smazal nebo znepřístupnil.
Co se pak stalo? Cenzorská klika mě zablokovala profil. Za to, co napsala sama a já jsem jen zveřejnil link. Proč asi? Dokážete pochopit vy pitomci, že jste každý den manipulováni a ještě tomu dobrovolně věříte? Těžko, co?
@Vladimír Šťastný lzes a papouskujes russackou propagandu, russak valci na ukrajine prave od roku 2014 hned po ukradnuti krymu, davno je to znamo, jinak by byl davno klid a mir, bez nich by separati davno skoncili, ale ty budes verit russakum, jak jinak
@Vladimír Šťastný Mně je jedno jací jsou Ukrajinci. Upřímě nesnáším Rusy.
A nepřítel mého nepřítele, je můj přítel.
A nepřítel mého nepřítele, je můj přítel.
Vladimír Šťastný
@Tobes Ještě jednou pro tebe, pitomče. Dal jsem sem odkazy článků z mainstreamového tisku z roku 2014. Nepřipsal jsem k tomu ani slovo, takže jsem nemohl ani lhát.
Leč pravda i když napsaná vlastní rukou mainstreamu je dnes nepohodlná a proč něco vysvětlovat, když je daleko jednodušší nasadit psí hlavu někomu jinému nebo ho vymazat a Fakta vymlčet.
Leč pravda i když napsaná vlastní rukou mainstreamu je dnes nepohodlná a proč něco vysvětlovat, když je daleko jednodušší nasadit psí hlavu někomu jinému nebo ho vymazat a Fakta vymlčet.
Vladimír Šťastný
@Uživatel_6288056 Co ti na to asi tak napsat...Jsi blbej a krátkozrakej.
@PEtr Tobes : Pan Šťastný a já se královsky bavíme! Jen houšť a větší kapky! Omezenost, tupost a zaslepenost libtardského maloměšťáka nezná hranic !