Rozhovory
Otakar Foltýn: Na to, aby Ukrajina vyhrála, stačí, aby si každý Evropan odepřel dvě kávy měsíčně
18 komentářů
Petr Klimánek
1
ale jaké kávy , presso, rozpustná , turka , cappuccino ...
Já si odepírám placení daní babišovi....
Je to starej komár a za komára platilo heslo, kdo nekrade okrádá rodinu ... až se nám podařilo komáry vyhubit.
Je to starej komár a za komára platilo heslo, kdo nekrade okrádá rodinu ... až se nám podařilo komáry vyhubit.
Ten Foltýn právě asi přiletěl z Marsu, ještě neví že Ukrajina už prohrála a že Evropa se rozpadla sama. Na této planetě rozhoduje genetika živočišné říše, tedy mocní a ne pohádky o spravedlnosti a demokracii.
Já si ještě jedno kafe přidám a budu se při něm koukat, jak rusáci ty ukronácky rozstřílejí na kaši. Nic lepšího si nezaslouží. Vyvolali válku se soupeřem, na kterého nikdy neměli. Tak se dočkají.
@Vladimír Šťastný Táhni k čertu, šmejde jeden 

@Miroslav Kašpar 😂
@Vladimír Šťastný Jsi ruskošťastný imbecil okresního formátu, nevidící si ve své zaprděnosti ani na špičku svého rusky rudého frňáku.
@Vladimír Šťastný tohle snad ani nemohl napsat nekdo, kdo je obcanem CR...to je zakuklena russacka ves v kozichu, totalni odpad, tohle uz ale vyresi cas, jen to trva moc dlouho
@PEtr Tobes, Kašpar a ten s tím číslem. Kluci, já opravdu nemůžu za to, že jste zpracovaní de bilové.
Před pár dny jsem sem dal odkazy na články našeho mainstreamu z roku 2014, které popisovaly události na Ukrajině v roce 2014. Psalo se tam o ukrajinských nacistech a násilných činech, které páchají na etnických Rusech. I v Reflexu o Oděsských událostech psal v roce 2014 Jaroslav Šajtar, ale Reflex už to smazal nebo znepřístupnil.
Co se pak stalo? Cenzorská klika mě zablokovala profil. Za to, co napsala sama a já jsem jen zveřejnil link. Proč asi? Dokážete pochopit vy pitomci, že jste každý den manipulováni a ještě tomu dobrovolně věříte? Těžko, co?
Před pár dny jsem sem dal odkazy na články našeho mainstreamu z roku 2014, které popisovaly události na Ukrajině v roce 2014. Psalo se tam o ukrajinských nacistech a násilných činech, které páchají na etnických Rusech. I v Reflexu o Oděsských událostech psal v roce 2014 Jaroslav Šajtar, ale Reflex už to smazal nebo znepřístupnil.
Co se pak stalo? Cenzorská klika mě zablokovala profil. Za to, co napsala sama a já jsem jen zveřejnil link. Proč asi? Dokážete pochopit vy pitomci, že jste každý den manipulováni a ještě tomu dobrovolně věříte? Těžko, co?