Divoký kačer

Zpět na článek

Prudce roste cena dubajské čokolády. Zásoby vydrží maximálně na měsíc, tvrdí Babiš a svolává krizový štáb

9 komentářů

sardel65
...to, v čem se zmocněnec koupal, nebyla čokoláda...
Uživatel_5700640
Po této hrůzné zprávě jsem se chtěl zastřelit. Nepovedlo se. Když jsem totiž chtěl řešení realizovat, tak jsem zjistil, že nemám zbraň.
Vladimír Šťastný
Tak pro 10 dkg Dubajské čokolády většinou v neděli dopoledne, létaly čurinky zbohatlíků letadlem. Jestli to bude znamenat, že si pro ni budou chodit nebo jezdit na koloběžce do českého hokynářství, tak pro svět a jeho klima jenom dobře, nebo ne?
Miloš Hora
Pán Landsman, nemohl by ten ,,kačer" být každý den? Takový krásný frky, plno adorací, jen houšť. A častěji.
P.S. Sehnat tady u nás, na maloměstě, Reflex je skoro nemožné, prej nějak nechodí...
Martin Králík
@Uživatel_5700640
Také jsem přemýšlel o sebevraždě. Zbraň mám. Ale furt mám ve špajzu ještě dvě čokolády z Dubaje. Ty už ale do neděle nebudou, tak pak nevím co dál......
Má pak životz vůbec nějaký smysl?
Martin Králík
Mám doma ještě dvě dubajské čokolády. Bohužel to je tak na týden.
Co bude dál?
Věřím ale, že Andrej nás v tom nenechá a opravdu pošle ty speciále pro čokoláde.
Budou ale asi pěkně drahé. No co už, bohužel to bez nich nejde. Někdo kouří, někdo chlastá.....
KIng X
@Uživatel_5700640 Ještě je možný skočit ze 163. patra Burj Khalifa
Petr Minář
@Ladislav Pelánek
Jsem rád, že Fiala bral Pelánky a podobná netáhla u huby alespoň 4 roky a věřím, že bude repete (pro inteligentního Pelánka: bude se to OPAKOVAT).
Mezitím si Pelánku dodělej základní školu (zatím stále s inkluzí Pelánků), hlavně pravopis.
Ladislav Pelánek
Jsem rád že nová vláda a premiér pracuji pro Českou republiku! Netáhlo Fiala a jejich korupce a zadlužování zhodnotily lidé V demokratických volbách! ANO 🇨🇿🇨🇿🇨🇿