Komentáře

Zpět na článek

Jana Bendová: Metoda Babiš aneb Ať si války kolem zuří, jiní ať zbrojí. Ty, šťastné Česko, mávej praporem!

26 komentářů

Uživatel_5480696
My chceme mír. My nechceme válku. My zbrojit nechceme a nebudeme. Že zbrojí jiní, nás nezajímá. My peníze dáme občanům. Tento blábol získal Babišovi spoustu voličů. Teď v těch hloupých řečech pokračuje, i když ví, že je to nesmysl. Buď budeme patřit k EU nebo k Rusku. Pod Rusem jsme už byli a nebylo to pro ČR nic na co bychom měli být hrdí. Naopak.
Pavel Hanzl
@torstt
Jsi hlavně hlupák, a zbabělec, neznáš historii a vůbec netušíš, o co se dnes hraje.
Pokud budeme vyzbrojení v NATO, Putin nemůže zaútočit. Pokud budeme podělaní jak ty, nechá naši zemi drancovat bandami statisíců vrahů z ruských kriminálů a naše chlapy zmobilizuje a nažene do první line invaze protí Polsku nebo Německu. Úplně stejně, jak to provedl na Donbasu nebo kdekoliv jinde
Putin je krutý psychopat a ne hlupy srýček Brežněv.
Pavel Hanzl
@Eliška Janalíková
Trump si nic nechat vysvětlovat nebude, vůbec ho nezajímáme a řešit nás nebude vůbec. Řekl to dávno: kdo se sám nepostará, má smůlu a vymastíme se na něho. čus.
bella.
🟥Bendová,
a co Španělsko?

Nejsem sami a víme co děláme.
Leyeová nás chce šoupnout do " nízkorychlostní Evropy", tak ať nás ta "vysokorychlostní" chrání.V podání Leyenové budeme totiž jen platit a ne rozhodovat.🟥

Jako vazalové nemáme plnohodnotná pravidla pro naši zemi a vyhlídky jsou s tímto vedením EU drastické.
Leyenová klíďo píďo řekne, to je fuk, že někdo nesouhlasí s obří půjčkou Ukrajině ( kterou ta nikdy nesplatí ), já jim to pošlu!🟥Leyenová , vyškolená Merkelovou, narcistka s velikáčským egem a je produkt neschopných lídrů v komisi a PS EU.

Bendová, jak už jsem jednou řekla, buď se doučte , nebo jděte od válu.Šíříte paniku, jako ten jouda z Hradu !A ten s Fialou zapříčinili, že v Česku je dluh a nemáme na vyhazování.A tohle by pro viz shora vyhazování navíc bylo.🟥

O bezpečnosti přímo v zemi Česko kvůli migrantům z východu zejména EU mlčíte, ale tady je třeba přidat a do bezpečnostních složek nabra prachy. Ne, aby vyšetřovaly bonzování prezidenta a jeho esemesky , ale aby nás chránily až zelený diktátor ukončí válku ! 🟥

Bendová, jak přes kopírák hodíte do AI co nasbírá u opozice a máte na chleba.🟥
Pavel Hanzl
Naše nová paravláda páchá národní sebevraždu, Konečná, Stačilo!
Další (a já se obávám, že poslední) pokus o vybudování prosperujícího samostatného státu se nepodařil, prostě na to nemáme.
V následném konfliktu budou slabí a blbí nemilosrdně vybiti, už se těšíte?
Putin potřebuje střed Evropy jako základnu pro další agresi na Západ, co bude s námi, ho absolutně nezajímá.
Vlada Stastny
@Pavel Hanzl Nech si na to napsat nějaký prášky než bude pozdě a skončíš v kazajce.
torstt
Nevím, proč to paní redaktorka popisuje tak negativisticky. Ano, takový je přístup babišovi vlády a je jediný správný, vhledem k naší historické zkušenosti. Pokud bychom se už do nějakého mocenského ozbrojeného konfliktu dostali, máme dvě neochvějné jistoty: Že pro nás naši věrní, spolehliví, západní spojenci nehnou prstem a hodějí nás přes palubu jako v r. 1938 a tu druhou, že pro náš národ byla vždy výhodná kapitulace a přizpůsobení. Chcete-li kolaborace. Ale nevidím v tom slově negativní konotaci. Tak jsme vždy přežili zlé časy a dočkali se míru. V čítankách se to vyjímat nebude, ale je to pravda. Hysteričtí pisálkové v teple exilu budou sice sepisovat litanie o porobě a zlomené páteři národa. Já v tom národě žiju 55 let a nic takového nepozoruji. Všechno je lepší než "ukrajinská cesta k vítězství a osvobození". Fuj, to jsem zase proruský!
Eliška Janalíková
@Uživatel_5480696
Doufám, že Trump si nenechá vysvětlit, že nás minulá vláda ožebračila a bude trvat na splnění závazku
torstt
@Pavel Hanzl : Už aby nás vykopli z NATO. Nic lepšího si nemůžeme přát.
torstt
@Uživatel_5480696 : Asi bych to dokázal rozepsat obšírněji, ale stačí dvě slova: Zlatý komunisti!
KIng X
Co bych tak asi udělal s někým, kdo má se mnou hlídat a místo toho jde chlastat? Asi mu uřízl hlavu a hrál s ní basket. Právě jsem se nakopl, jdu si vybrat dlužný prachy...
Igor
Koblížci, děkujeme! Ať ten starý a slabý ubožák skončí, jak má! Už teď nemá nikoho, koho si nezkorumpuje! A to jsou boží mlýny. Konec hostiny se blíží, Andy, jen mlaskej.

A moTurci s Pitomiovci provádí čistky, typický znak autoritativního režimu.
torstt
@Asatin : Je potřeba zrusit parlamentní volby, rozpustit politické strany a do ústavy zanést vedoucí úlohu ODS a progresivního liberalismu.
torstt
@Petr Minář : Já se žádného spojenectví nedovolávám. Já vím, že žádní spojenci neexistují. Existují jen sobecké zájmy a těmi se řídí všichni už od pravěku. Chci vás ještě o něco poprosit: Napiště, prosím, že jsem vlastizrádce, spodina, lůza, dezolát a schvině. Moc mě tím potěšíte!
Eduard Sykora
tak ruskou "okupaci" už sme zažili a nebylo to nic hroznýho. Koukněte se na fotky sýrie nebo ukrajiny. Pokud někdo chce udělat to samý s touhle zemí jen aby tu nevládl rus tak je blázen (nebo spíš zločinec)
Asatin
Estebacka vlada Babise je vlada zradcu,bud tu sebranku odstranime,nebo uz zadne svobodne Cesko nebude.Nesmime se tech h ajzlu bat.Musime jednat.
torstt
@Pavel Hanzl : Co by tu drancovali? Tu rozkradenou tombolu?
Pavel Hanzl
@Eliška.
Ministr samozřejmě něco kritizovat bude, ale nic nařizovat nebude, prostě nás odkopnou, s blbci se nemá cenu zdržovat.
Tohle je pro nás typické, sabotujeme, podrážíme, neplníme smlouvy a pak bečíme že "nikdo se nás nezastal, nikdo nám nepomohl"! A komu jsme pomohli my?
Eliška Janalíková
@Pavel Hanzl
Nemáte pravdu, vždyť na konferenci v Praze americký ministr důrazně Babiše upozorňoval, že závazky platí, i když je podepsala minulá vláda
Uživatel_5681216
Asijský mandarín a slovenský komunistický stbak v čele Česka! Mně fakt ta žilka asi praskne. Nemohu to stále rozdychat. Co jsme to za národ?
Ještě, že jsem již starý. Děti a vnoučata snad stihnou zdrnout. Amen.
torstt
@Igor : Rádo se stalo.
torstt
@Eduard Sykora : Naprostý souhlas!
Petr Minář
@torstt
Naši věrní spojenci nás hodí přes palubu asi úplně stejně, jako lidský póvl mezi Čechy, torsttové a podobní, háží přes palubu Ukrajinu a Ukrajince. Je do nebe volající sprostota, když se takovýto lidský hnus dovolává jakéhokoliv spojenectví.
Petr Minář
@Vlada Stastny
Ty už nosíš ten předepsaný pás proti dědičnému zblbnutí? Že by na tebe nefungoval? Že ty budeš RuSS! Pak je ovšem každá pomoc marná. Upřímnou soustrast.
Uživatel_6288056
@torstt Bože, bože, blahoslavení chudí duchem.....
Uživatel_6288056
@bella. Jukni se do mapy holka.