Padni komu padni

Zpět na článek

Soltész: Macinka musel být lobotomizovaný, to ani na Slovensku nemáme. Babiše můžou zastavit instituce

40 komentářů

PEtr Tobes
no co k tomu dodat, Arpad Soltesz se s tim nestve, a mnohdy ma pravdu, vzdy samozrejme ne, ale nektere veci uz mu bohuzel vysly. o situaci na SK ma dost dobry prehled, a krome ostre kritiky tamni kolaborantske vlady, ktera si ji plne zaslouzi, kritizuje dost taky tamni opozici, kdyz je za co, a to bohuzel je, takze kecy o tom, ze je to nejaky "kun SK opozice" jsou uplne mimo. Ted holt kritizuje i nasi "uzasnou vladu", ktera si to taky naprosto a bez debat zaslouzi, a ze se to mistni rudohnede sebrance nelibi a chteli by ho radsi umlcet, je jen jejich smutna vizitka, zatim jeste svobodu slova nastesti mame, ale nekomu to evidentne prestava vyhovovat a vime, kdo to bude. A jak to bude s jasnym smerem, ktery nastolila nase vlada zlodeju a kolaborantu v cele s Stbakem, tedy smer SK, to uvidime, ale krome instituci budou potreba demonstrace, protoze StBacky hotentot je davno na rucnik, ale samozrejme ho tam nehodi, takze bude potreba velky tlak ze strany spolecnosti, ktera dobre vi, co je zac
Pavel Hanzl
@PEtr Tobes
Soltész hovoří přímo k věci a ne.ere se s tím, to velmi cením, hlavně má často pravdu, i když jeho předpovědi jsou silně mrazivé.
Dost mi připomíná našeho Šafra, taky velmi dobrý.
Pavel Hanzl
@PEtr Tobes
Zaujal mi jeho názor, že když to Fico rozjel naplno,urážel Čaputovou atd. občané mlčeli. Což byla fatální chyba, bo se to stalo normou a už jeli dole vodou.
U nás to naštěstí Miliónkáři pochopili a ta demnostrace na podporu presidenta byla monstrózní, od té doby zmetci a podvraťáci mlčí jak ryby.
"Doufám, že Češi nedovolí Babišovi stáhnout ČR na Ruskou stranu" je velmi hezký Soltézsův článek.
Jaroslav Otta
Novinář a spisovatel Arpád Soltész je známý svojí kritikou současné Slovenské vlády a tak se musel v roce 2024 přestěhovat do Prahy, kde pro změnu kritizuje tu naší současnou. Arpáde, vřele vám doporučuji netahat nám sem ty vaše progresivistické móresy a doporučuji návrat tam, odkud pocházíte. My tu o vás nestojíme, Šimečkovo dítě. Doma vám pšenka nekvete, že?
torstt
@Jaroslav Otta : Šimečka otec, Vašáryová matka.
PEtr Tobes
@Jaroslav Otta a co je ti do toho? chteli byste umlcovat nepohodlne a hlavne kriticke novinare jako komousi nebo fasouni, tak to je...hnus, ale pekny odraz volicu teto vladni sebranky zlocincu a podvodniku
Pavel Hanzl
@Jaroslav Otta
Soltész kritizuje neofašisty všude, v Maďarsku, na Slovensku a i u nás, když se dostali k moci.
Uživatel_5700993
Macinka pochválil Bureše, že je dobrý MIKROMANAŽER a nemyslel to jako ironii. Přesně to vystihuje tuto vládu. Hloupý gangster premiér, ještě hloupější mamlas coby ministr zahraničí...))) Tady chybí snad jen Okamura, který by Bureše pochválil, že umí vydupat s dotacemi EU a se zákonem...
torstt
@Uživatel_5700993 : Ty volby! Ty Volby ! To jsou ta zhoubná rezidua roku ´89! Už to konečně zrušte a zakažte. To by tak hrálo, aby občané rozhodovali o složení parlamentu a vlády !!
Uživatel_5700993
@torstt Jak říká klasik ve filmu Světáci. Když je mezi třemi jen jeden chytr člověký, tak nesmí dojít k hlasování. A já si myslím totéž...)))
torstt
@Uživatel_5700993 : Vážím si vás, že to říkáte na rovinu a neschováváte se za žádné floskule. Ano, všelidové, rovné svobodné volby nejsou zlaté tele a jejich výsledkem nemusí být fungující stát. Jsem si jist,že si vás budu vážit i za 4 roky po dalších volbách, které vyhrají ODS a Starostové a vy budete nadále trvat na názoru, že jde o vládu špatnou, protože voliči jsou hlupáci.
Pavel Koutný
známý SK parazit de Bil parazituje i v Česku
Pavel Pavel
@Pavel Koutný Tak táhni odkud jsi přišel parazite.
torstt
@Pavel Koutný : A ten parazit a č........d ještě navíc zmanipuloval 34.5% českých voličů, aby mu dali hlas ve volbách !!!
Anonym
Daleko horší než ten 4% podrazák Soltész je prodej nedopečených rohlíků ze supermarketů, vždyť pečivo už připomíná skoro těsto. Já vím, obchod ušetří za elektřinu, ale já si musím rohlíky doma dopékat.🥐
Pavel Hanzl
@Fučík Jakub Tak nekupuj z Agrofetu hlupáčku, tam je odfláknutý vše.
Pavel Pavel
@Fučík Jakub chápu ty potřebuješ něco pořádně tvrdýho ... jinak tě to neuspokojí.
Pavel Koutný
@Pavel Pavel
to spíš tvoje máma má deficit něčeho tvrdého chlapče
Pavel Pavel
Obávám se kokoutný, že tvoje pokusy o moji mámu nemohly dopadnout jinak. Buď rád, že ti nedala přes hubu.
Pavel Nyklicek
@Fučík Jakub
Nevím, kdy naposledy, ale určitě tak 5 až 6 let jsem nekoupil v obchodě žádné pečivo.
Je to takový demonstrativni akt na truhlářské výrobky Penamu.
Mám navíc v rodině človíčka v laboratoři a dělá mi občas právě z výrobků Penamu rozbory.
Jen tak pro zábavu a vždy mi říká, pokud by měli napsat na etiketu chleba složení, nevejde se to tam !
Přitom v základu je chleba mouka, voda, sůl,.kmín a kvásek...
V rozborech je ale kolem dalších patnácti prvků navíc.
Zahusťovace, urychlovače, stabilizátory, staré pečivo, barviva, chemické droždí a jiné šmakulady...
Vladimír Šťastný
@Pavel Nyklicek A co žereš?
Jaroslav Otta
@Fučík Jakub Tak je nežer.
Polek
Arpád Soltész...co tady plodí ten maďarský slovák za nesmysly?
Pavel Hanzl
@Polek To nečti, to nepochopíš.
KIng X
Burešův případ nikam nezmizel. Dokud nebude mít prezidenta a tím svobodu, bude držet hubu a krok. Bude malej, hodnej chlapeček navenek. Pod tím už jede svoje zkurvenosti ve velkým. Jak dostane abolici, s "občanskou společností" si vytře ***. Jedině že přiletí Delta a vytáhne ho z postele. USS výsadková loď na Vltavě může být docela událost.
Anonym
@KIng X ....králílu máš takové vidiny často ? a zkusil jsi se léčit ?🐰
Pavel Pavel
@Fučík Jakub tobě léčba evidentně nepomohla.
Silvia Blahovská
psychopatom jeho rangu by sa nemal dávať priestor v médiách...
Pavel Pavel
@Silvia Blahovská vždyť ti nikdo prostor nedává soudružko
torstt
Volby nějakým podivným řízením osudu dopadly chybně, nezávislá, nezaujatá liberální média trestuhodně zaspala a nepřinesla odhalení o manipulování voličů russSsSSskými trolly, takže se volby bohužel nepodařilo anulovat jako v Rumunsku. Nyní tedy musíme rychle nasadit instituce, neziskovky, nevládky a zahraniční nadace, abychom tuto nesprávnou vládu zastavili, sesadili a co nejdřív navrátili do čela vládu správnou, bezvýhradně proevropskou a liberální. Pak je ještě nezbytné vypracovat Poučení z krizového vývoje ve straně a společnosti v roce 2026, aby se podobný lapsus už nemohl nikdy opakovat.
Pavel Hanzl
@torstt
V Rumunsku jela mohutná korupce a falšování voleb, obrovské úplatky a podplácení volíčů. To u nás nebylo.
torstt
@Pavel Hanzl : Pane Hanzl, vy zase zlobíte! Přeci mi nechcete namluvit, že zrovna vy považujete volební vítězství ANO, SPD a Motoristů za čestné, demokratické a nezmanipulované. Nerad bych se dožil chvíle, že i vy uznáte babišovu vládu za legitimní, zcela oprávněnou vládnout a plnit svůj volební program. To by jste mne hluboce zklamal. Zamyslete se nad sebou dokud je čas! Až překročíte Rubikon, cesta zpět už nebude !
Pavel Hanzl
@torstt
Celá společnost je stále manipulována a rozvracena hybridní válkou z Ruska, to ale trvá od radaru v Brdech, což je už asi 20 let. Takže se měla čas adaptovat a naučit se s tím bojovat, což neudělala.
Takže tyhle volby dopadly tak, jak se čekalo dávno a jejich legalitu nezpochybňuje nikdo, blbý národ nemá šanci se mít dobře, dnes je asi na maximu.
Pokud bychom nebyli v extrémně nebezpečné situaci, bylo by to celkem fuk, zchudnout máme kam.
našinec
Takže židé útočí na indoevropskou civilizaci a my se budeme zaobírat tím, kdo komu zbořil v dětství na pískovišti bábovičky. To je fakt neuvěřitelné !!!
Michal Bednarek
Soltészi, my jsme zase o krok dále. Rozumíš tomu?
Vladimír Šťastný
Arpáde, nech si kecy na Slovensko. Kdyby byl Reflex objektivní časopis, pojal by rozhovor jako konfrontaci zástupců vládního a opozičního tábora. Takhle je to o hov ně.
Uživatel_5700993
Fico i orbán jsou jasní agenti Kremlu, tady není o čem. Orbán dokonce vyhrožuje NAPADANÉ UKRAJINĚ, že je povinna dodávat jim ruský plyn. Skončila smlouva o tranzitu, nějak se feferon bude muset smířit s tím, že Ukrajina povinna nic není. přesně naopak, on a Fico byli POVINNI se během 4 let odstřihnout od závislosti, jak jsme to udělali my a celé Evropa. A naši troglodyté, Bureš a Okamura jdou v jejich stopách...
torstt
@Uživatel_5700993 : A já jim za to děkuji a tleskám !
Jaroslav Kopač
@torstt Tleskej, tleskej....
Miroslav Zita
Jakýsi Soltész analyzuje zánik demokracie ve střední Evropě, někteří ti „padouši“ podle něj zároveň řeší tak prozaické věci, jako jsou ceny energií, plyn a ropa, aby si běžní lidé – ano, i novináři – mohli doma rozsvítit a zapnout topení bez toho, aby museli psát články při svíčce.
Možná by si A. Soltész ušetřil spoustu nervů, kdyby se soustředil na to, co mu jde nejlépe – chválit svou oblíbenou sektu PS. Tam totiž žádné drama nehrozí: všechno je vždy správně, moderně a hlavně ideologicky čisté. 🙂