Kultura
Eduard Sykora
0
sorry ale čověk co měl posledních dvacet let zásadní vliv na českou kinematografii zaslouží spíš kriminál než cenu (jak lze ocenit kompletní likvidace české kinematografie? dneska se tu točí filmy jenom proto aby se na to daly čerpat dotace, to že na ty filmy nikdo nechodí vlastně nikoho moc nezajímá)
Podvodom som okradol o 178 400 dolárov po tom, čo som dôveroval nesprávnej osobe v tom, čo som považoval za legitímnu investíciu do kryptomeny. Komunikoval som s Kanaďanom menom pán Harrison, ktorý sa prezentoval ako profesionálny obchodník a postupne ma presviedčal, aby som poslal veľké množstvo bitcoinov. Keď som sa pokúsil vybrať svoje prostriedky, nasledovali výhovorky, oneskorenia a požiadavky na dodatočné platby a uvedomil som si, že som takmer všetko prišiel. V tom momente pán Brown včas a strategicky zasiahol, skontroloval záznamy o transakciách, sledoval aktivitu peňaženky a identifikoval podvodné vzorce použité proti mne. Vďaka svojim odborným znalostiam úspešne získal späť celých 178 400 dolárov v bitcoinoch. Som mu nesmierne vďačný za pomoc, pretože nielenže získal späť moje prostriedky, ale pomohol aj odhaliť zapojených podvodníkov. Odvtedy som pána Browna odporučil ďalším obetiam podvodov, ktoré zúfalo potrebovali pomoc, a mnohí vyjadrili spokojnosť s výsledkami. Nie je hanba stať sa obeťou týchto sofistikovaných operácií. Obete podvodov môžu kontaktovať TRUSTWAVE CYBERDEFENSE prostredníctvom trustwave.cyberdefense @ gmail com, kde vám poradia a pomôžu.
.. .
.. .