Prostor X

Zpět na článek

Jordan Haj o neomluvitelných krocích Izraele: Drží u moci fanatiky, aby jeden psychouš nešel sedět

14 komentářů

našinec
Vypadá to, že v hlavě to má pan Haj srovnané.
Jiri Gina
Souhlasím s p. Hayem.
Henderson Maya
Byl jsem podveden o 178 400 dolarů poté, co jsem svěřil nesprávné osobě investici do kryptoměny, o které jsem se domníval, že je legitimní. Komunikoval jsem s Kanaďanem jménem pan Harrison, který se prezentoval jako profesionální obchodník a postupně mě přesvědčoval, abych poslal velké množství bitcoinů. Když jsem se pokusil vybrat své peníze, následovaly výmluvy, zpoždění a požadavky na další platby a uvědomil jsem si, že jsem téměř o všechno přišel. V tu chvíli pan Brown včas a strategicky zasáhl, zkontroloval záznamy o transakcích, sledoval aktivitu peněženky a identifikoval podvodné vzorce použité proti mně. Díky svým odborným znalostem úspěšně získal zpět celých 178 400 dolarů v bitcoinech. Jsem mu nesmírně vděčný za pomoc, protože nejenže získal zpět mé finanční prostředky, ale také pomohl odhalit zapojené podvodníky. Od té doby jsem pana Browna doporučil dalším obětem podvodů, které zoufale hledaly pomoc, a mnoho z nich vyjádřilo spokojenost s výsledky. Není žádná ostuda stát se obětí těchto sofistikovaných operací. Oběti podvodů mohou kontaktovat TRUSTWAVE CYBERDEFENSE prostřednictvím trus­twave­.cyber­defen­se @ gmail com, kde vám poradí a pomohou.....
Lubomír Horký
Co jiného čekat od Arabáka, než bláboly.
Leo Podstanicky
zásoby iránskych rakiet sú nekonečné, židovské Patrioty dochádzajú, nebudú mať čí sa brániť, dúfam že Irán rozmláti všetky izraelské základne, 150 dievčat bude pomstených
Leo Podstanicky
Netenjahua je potrebné dostať čo najskôr - akýmikoľvek prostriedkami. Tramp je len otrok, o toho deila nejde.
Henderson Maya
Byl jsem podveden o 178 400 dolarů poté, co jsem svěřil nesprávné osobě investici do kryptoměny, o které jsem se domníval, že je legitimní. Komunikoval jsem s Kanaďanem jménem pan Harrison, který se prezentoval jako profesionální obchodník a postupně mě přesvědčoval, abych poslal velké množství bitcoinů. Když jsem se pokusil vybrat své peníze, následovaly výmluvy, zpoždění a požadavky na další platby a uvědomil jsem si, že jsem téměř o všechno přišel. V tu chvíli pan Brown včas a strategicky zasáhl, zkontroloval záznamy o transakcích, sledoval aktivitu peněženky a identifikoval podvodné vzorce použité proti mně. Díky svým odborným znalostem úspěšně získal zpět celých 178 400 dolarů v bitcoinech. Jsem mu nesmírně vděčný za pomoc, protože nejenže získal zpět mé finanční prostředky, ale také pomohl odhalit zapojené podvodníky. Od té doby jsem pana Browna doporučil dalším obětem podvodů, které zoufale hledaly pomoc, a mnoho z nich vyjádřilo spokojenost s výsledky. Není žádná ostuda stát se obětí těchto sofistikovaných operací. Oběti podvodů mohou kontaktovat TRUSTWAVE CYBERDEFENSE prostřednictvím trus­twave­.cyber­defen­se@gma­il.co­m, kde vám poradí a pomohou. .. .. .. .. .. ..
jano metal
Palestinský otec-.......je to jasné
Frantisek Najman
Trump je velký pitbul svého malinkého trestně stíhaného pána žida Netanjahua.
miky55
Není pochyb o tom, že Irán vede parta lidí nejhrubšího zrna, které hned tak něco nezas­taví­....­...Pr­oblém ale je, že Trump se nechal vmanévrovat do útoku, aniž by měl jakýkoli plán, co dál......nebo jak to ukončit. A nějakým nepodloženým povídačkám o útoku na Trumpa , může věřit snad jen on sám, nebo nějaký jeho pomatený fanoušek ......
romanetta
@Leo Podstanicky Ty jsi islámský terorista, darebáku⁉️
Leo Podstanicky
Chvalabohu šesť otrokov žida vrátane jednej ženy zabití pri útoku iránskeho dronu na okupačnú základňu. Žida porazíme.
Leo Podstanicky
pošleme žida do p.i.či
Leo Podstanicky
židia dostali na hubu vo Vietname a dostávajú na hubu v Iráne. židov porazíme.