Komentáře
Petr Klimánek
0
ve válce jsme byli za Fialy, co ten novinář to furt plete a Macinka s Rudým právem za Pávkem to byl majstrštyk, brávo
Slyším od členů naší paravlády, že vyhráli volby a tak si můžou dělat co chtějí.
Tohle naposled vykládal v roce 1934 v Německu nějaký Joseph Goobels.
Tohle naposled vykládal v roce 1934 v Německu nějaký Joseph Goobels.
🟥Bartkovský,
nebuďte hysterickej, válka je válka a na písknutí jen tak speciál neodletí.
🟥 Šovinisté a fanatici z ex-vlády využijí všechno, aby ovlivnili lidi před senátními volbami a bůh ví co zažijeme až vystartí sponzoři toho chudinky z Hradu k jeho znovu zvolení.
🟥Macinka je ve vládě nutný, tak i Okamura a Turek.
Jinak by to bylo o ustupování a to občas Babiš umí.
🟥 Bartkovský, Vy máte v opozici takový hvězdy jako 👉 Decroix , což je nic jinýho, než podvodnice s tituly vykopnutá kvůli podvodu z Advokátní komory, tříměsíční ministryně spravedlnosti s nejasným studiem v zahraničí , zejména s jeho kvalitou , bez mrknutí oka schválená tím na Hradě k funkci, kdy za 3 měsíce prošustrovala na auditu bitcoinu 8 mil. a kauza bitcoin si žije vesele dál.
Máte 👉 Pekarovou se studiem , na které nemusela mít ani vstupní přijímačky, jejíž blbost je celkem na úrovni Vaší 👉 Danuše Nerudové, která je nehodnotitelná , což snad i sám, proboha , uznáte. A máte tam i 👉 Jakoba , to něco co děsí zjevem i mluvou a mago-ra👉 Hřiba co řve, že SPD má v názvu P jako Putin a pak tam 👉 máte nějaké nedoštudované Pirátky a jednu doštudovanou, ale fanatickou bez snahy se podívat na věci jinak, než pirátsky. Máte tam učitele 👉 Fialu a podřadného politologa, který hejří prognózami ,ale zatím mu jediná nevyšla a máte tam 👉 Petra Pavla a Pavlovou, která se díky ošatnému stala 👉 naší zaměstnankyní, neboť jí tím ex-vláda přispívá k důchodu .Co tato madam odvedla za práci by mě, jako občana mělo hodně zajímat a VÁS taky. A máte tam i 👉 Lipavského a ten je na tom jako Nerudová
🟥 A jen ještě něco:
Když milostivě u Moravce bude po 9 letech pozván Okamura, pak já být Okamurou odmítnu.👉 Mít proti sobě Miroslavu Němcovou , opravářku zemědělských strojů a 👉 Pekarovou je urážka inteligence a brala bych to jako rozhovor pod mou důstojnost. 👉Takový materiál není na debatu.
👉A že oni nejsou vláda ?
Ale jo, bejvalá, která si hraje na demojracii , ale mentálně je sprotá jako kanál!
nebuďte hysterickej, válka je válka a na písknutí jen tak speciál neodletí.
🟥 Šovinisté a fanatici z ex-vlády využijí všechno, aby ovlivnili lidi před senátními volbami a bůh ví co zažijeme až vystartí sponzoři toho chudinky z Hradu k jeho znovu zvolení.
🟥Macinka je ve vládě nutný, tak i Okamura a Turek.
Jinak by to bylo o ustupování a to občas Babiš umí.
🟥 Bartkovský, Vy máte v opozici takový hvězdy jako 👉 Decroix , což je nic jinýho, než podvodnice s tituly vykopnutá kvůli podvodu z Advokátní komory, tříměsíční ministryně spravedlnosti s nejasným studiem v zahraničí , zejména s jeho kvalitou , bez mrknutí oka schválená tím na Hradě k funkci, kdy za 3 měsíce prošustrovala na auditu bitcoinu 8 mil. a kauza bitcoin si žije vesele dál.
Máte 👉 Pekarovou se studiem , na které nemusela mít ani vstupní přijímačky, jejíž blbost je celkem na úrovni Vaší 👉 Danuše Nerudové, která je nehodnotitelná , což snad i sám, proboha , uznáte. A máte tam i 👉 Jakoba , to něco co děsí zjevem i mluvou a mago-ra👉 Hřiba co řve, že SPD má v názvu P jako Putin a pak tam 👉 máte nějaké nedoštudované Pirátky a jednu doštudovanou, ale fanatickou bez snahy se podívat na věci jinak, než pirátsky. Máte tam učitele 👉 Fialu a podřadného politologa, který hejří prognózami ,ale zatím mu jediná nevyšla a máte tam 👉 Petra Pavla a Pavlovou, která se díky ošatnému stala 👉 naší zaměstnankyní, neboť jí tím ex-vláda přispívá k důchodu .Co tato madam odvedla za práci by mě, jako občana mělo hodně zajímat a VÁS taky. A máte tam i 👉 Lipavského a ten je na tom jako Nerudová
🟥 A jen ještě něco:
Když milostivě u Moravce bude po 9 letech pozván Okamura, pak já být Okamurou odmítnu.👉 Mít proti sobě Miroslavu Němcovou , opravářku zemědělských strojů a 👉 Pekarovou je urážka inteligence a brala bych to jako rozhovor pod mou důstojnost. 👉Takový materiál není na debatu.
👉A že oni nejsou vláda ?
Ale jo, bejvalá, která si hraje na demojracii , ale mentálně je sprotá jako kanál!
Zajímavé je, že ve všech diskusích na Reflexu nejvíc řvou proruští zrádci a kolaboranti, kdákalisti a podrazníci. Na počty příspěvků.
Když se ale podíváte na nejvíc pozitivních palečků, mají nejvíce normální demokrati. To znamená, že nejvíc je normálních lidí, kteří čtou a nepíšou. To je dobrá zpráva, velmi vzácný úkaz.
Když se ale podíváte na nejvíc pozitivních palečků, mají nejvíce normální demokrati. To znamená, že nejvíc je normálních lidí, kteří čtou a nepíšou. To je dobrá zpráva, velmi vzácný úkaz.
Macinka nemá chybu.
S tím ruďasem za zády zeleného idiota, komunistického agenta Petra Pávka Pavla, to bylo super.
Macinka nemá chybu.
Komouši nám do kdy budou KÁZAT, CO JE TO PRAVÉ VOŘECHOVÉ ?????
Macinka nemá chybu.
Ču---k hradní má být v blázinci, ne žvanit ve sněmovně.
Macinka nemá chybu.
KONEC KOMUNISMU VE VEDENÍ STÁTU!!!!
Týká se to i BABIŠE!!!!!
S tím ruďasem za zády zeleného idiota, komunistického agenta Petra Pávka Pavla, to bylo super.
Macinka nemá chybu.
Komouši nám do kdy budou KÁZAT, CO JE TO PRAVÉ VOŘECHOVÉ ?????
Macinka nemá chybu.
Ču---k hradní má být v blázinci, ne žvanit ve sněmovně.
Macinka nemá chybu.
KONEC KOMUNISMU VE VEDENÍ STÁTU!!!!
Týká se to i BABIŠE!!!!!
Bohužel, tahle paravláda je jednoznačně to nejhorší, co jsme si mohli kdy zvolit. Nejvyší představitelé jsou trestně stíhaní a zbytek jsou mafiáni a různé obskurní, pubertální postavičky s inteligencí bedny kytu.
A to ve zlomové době světového řádu, kdy máme za krkem nepřítele, který nám slibuje že nám "vyrazí zuby". A naši potentáti nechtějí zbrojit, nechtějí se držet EU, bo chtějí mír.
Tak koncentrované blbství mívá kruté následky.
A to ve zlomové době světového řádu, kdy máme za krkem nepřítele, který nám slibuje že nám "vyrazí zuby". A naši potentáti nechtějí zbrojit, nechtějí se držet EU, bo chtějí mír.
Tak koncentrované blbství mívá kruté následky.
@Pavel Hanzl pokud tu vladu nedostanem celostatni stavkou od valu,tak jdem do kytek.Zlodeji a mafiani se vzdy vysmivali celemu narodu.Nic jineho na ne platit nebude.
@Asatin
A jak to chcete udělat? já dělám pro milionkáře, ale to je málo. Celostátní stávku nikdo nezorganizuje, bo soukromé firmy mají politiku totálně v paži. Já to vidím dost černě, demokratická opozice a občanská společnost musí trvale brzdit, kritizovat, vysvětlovat, agitovat a nedopustit velká zvěrstva, přesvědčovat lidi.
A hlavně vybojovat si pozici v médiích.
A tady vidím problém, dezoscéna živená hybridní válkou stále mediálně vítězí.
A jak to chcete udělat? já dělám pro milionkáře, ale to je málo. Celostátní stávku nikdo nezorganizuje, bo soukromé firmy mají politiku totálně v paži. Já to vidím dost černě, demokratická opozice a občanská společnost musí trvale brzdit, kritizovat, vysvětlovat, agitovat a nedopustit velká zvěrstva, přesvědčovat lidi.
A hlavně vybojovat si pozici v médiích.
A tady vidím problém, dezoscéna živená hybridní válkou stále mediálně vítězí.
Pane Bartkovský, dejte si nějaký čas oraz a dělejte něco jiného. Vaše články jsou obsahově čím dále práznější a jde o zbytečně popsaný kus papíru. Já vím, že musíte něco napsat, ale takhle, to vás přeci ani nemůže bavit.😉
@Fučík Jakub Čekal jse od tebe soudruhu něco jako: "Lidé, měl jsem vás rád. Bděte!“- Neblbněte!