Komentáře

Zpět na článek

Oliver Adámek: Magyarské jaro aneb Jak zatočí Ukrajina a Donald Trump poměry sil před maďarskými volbami?

19 komentářů

Vlada Stastny
Ukrajina ničím netočí, jenom z posledních sil zoufale krade všude, kde se ještě něco ukrást dá.
http­s://ww­w.no­vinky­.cz/cl­anek­/zah­ranic­ni-evropa-madarsko-vyhostilo-sedm-ukrajincu-ktere-zadrzelo-kvuli-preprave-financi-z-rakouska-40566232
Vlada Stastny
@Pavel Hanzl Tak když to tvrdí Arpád....Je to asi stejně pravda, jako když tady něco tvrdí Jekatěrina😂
Vlada Stastny
@Hanzl Ty vole, tobě měl Fiala vzít celej důchod a nechat tě chcípnout hlady. Jseš fakt nebezpečný fanatický pako.
Vlada Stastny
@Pavel Nyklicek
Nečti tolik Hanzlovy příspěvky, podléháš jeho tragédománii. Rusko není všeobjímající hegemon, na to fakt nemá. Ale jak to vysvětlit těm, kteří nedávali při počtech ve škole pozor, nebo už se jim matika vykouřila z hlavy?
Pavel Hanzl
Pokud Orbán prohraje, bude muset utéct do zahraničí (asi do Moskvy, tam je peleš lotrovská), bo Maďaři jsou nas.aní jak ďábli a pověsili by ho na první lampě.
Tohle tvrdí Arpád Soltész, maďarsko - slovenský novinář.
Orbán zdevastoval Maďarsko tam mohutně, že patří mezi nejbídnější země EU a v určitých regionech jede skutečná chudoba.
Vlada Stastny
@Pavel Hanzl Vylhaná Orbánova provokace, kterou popisuje ten tvůj Seznam a sám se podivuje způsobu přepravy hotových peněz a zlata.
Jestli sis toho nevšiml, tak už po mnoho let panují v celé EU takové poměry, kdy v zásadě nelze nakládat nijak hotovostí nad částku několika tisícovek.
Hysterický Zelenskyj pak ještě Orbánovi vyhrožoval, že si ho jeho služebníci najdou. To je vocas. Krásně tak Orbánovi vyhrál volby.
Lucas John
Byl jsem podveden o 178 400 dolarů poté, co jsem svěřil nesprávné osobě investici do kryptoměny, o které jsem se domníval, že je legitimní. Komunikoval jsem s Kanaďanem jménem pan Harrison, který se prezentoval jako profesionální obchodník a postupně mě přesvědčoval, abych poslal velké množství bitcoinů. Když jsem se pokusil vybrat své peníze, následovaly výmluvy, zpoždění a požadavky na další platby a uvědomil jsem si, že jsem téměř o všechno přišel. V tu chvíli pan Brown včas a strategicky zasáhl, zkontroloval záznamy o transakcích, sledoval aktivitu peněženky a identifikoval podvodné vzorce použité proti mně. Díky svým odborným znalostem úspěšně získal zpět celých 178 400 dolarů v bitcoinech. Jsem mu nesmírně vděčný za pomoc, protože nejenže získal zpět mé finanční prostředky, ale také pomohl odhalit zapojené podvodníky. Od té doby jsem pana Browna doporučil dalším obětem podvodů, které zoufale hledaly pomoc, a mnoho z nich vyjádřilo spokojenost s výsledky. Není žádná ostuda stát se obětí těchto sofistikovaných operací. Oběti podvodů mohou kontaktovat TRUSTWAVE CYBERDEFENSE prostřednictvím trus­twave­.cyber­defen­se @ gmail.com, kde vám poradí a pomohou.
.
.
lug70
Při minulých volbách se provalilo, že ta slavná kolektivní opozice dostala na kampaň a ovlivnění voleb v přepočtu přes 100 milionů korun od americké (ne)ziskovky Action for democracy. Bidenova administrativa se snažila pomocí dolárků a zkorumpované a zaprodané kolektivní opozice Orbána odstranit. To bylo právě zajímavé, jak se naprosto nesourodá opozice najednou dala do kupy, i přes to, že si dřív spolu nemohli přijít na jméno. Jó, korupční penízky nesmrdí. Naštěstí se to nepovedlo. Teď je u moci v USA Trump a to je Orbánův spojenec. Kdo asi tu povedenou maďarskou opozici podplácí teď? Brusel nebo Británie? Britové jsou taky pěkní Jidáši. Jak vyhraje Orbán, ono to zase vyleze na povrch.
Petr Klimánek
Ukrajina je nepřítel ne jako nepritel pro voliče Madarska
Pavel Hanzl
@lug70
Jak Orbán vyhraje (i když to zfalšuje) tak nalže to samý jak dycky, normálka. Ale nenávist se tam stále zvyšuje, Maďarsko se propadá a i úplní tutani vidí, že to tam jde dodža. Ale u nás jsou koblihy asi ještě blbší, nechápu to.
bella.
🟥@Pavel Nyklicek
jo ?
říkáš " mě taky UA ukradli pocit, že nás rusák napadne...."
🟥 Hele víš co, požádej o audienci u prezidenta Petra Pavla, ať se ti omluví za svoje poplašné zprávy, které šířil , že " padne-li Ukrajina, padneme taky "
🟥A chtěj omluvu , protože Ukrajina ti ukradla pocit, že tě Rusák napadne , takže nenapadne .
-----
Hele, když se v předkolu pan prezident ostentativně a před celým světem a zeména před Bruselem omlouval desetileé Ukrajince, která si natáčela naše školáky co bys to nezkusil i TY ! ?

(Mimochodem, ukrajinská školačka nenatočila, čím ty školáky ona vyprovokovala, (typické chování Ukrajinců zde - natáčet a bonzovat , k čemuž je naváděl Fiala a " úřad " Foltýna ) , ale bylo jasné, že škola kde jí cpali češinu do hlavy, aby se zde mohla uplatnit po holčičce sklouzla, mluvila rusky)­.Před­poklá­dám, že vyjde a zmíří na pracák pro podporu pro" jazykovou bariéru ") 😆

Nyklíčku, ušetři mě svých odpovědí
bella.
🟥@Vlada Stastny
anebo když to tvrdí Seznam.cz Lukačevič a Reflex .
Ale on stačí i Petr Pavel , to je pak tutovka 😁
bella.
🟥Adámku,
přečetla jsem některé Vaš články - odkazy v Linkedin a jsem přesvědčena, že politologie je pavěda a polovinu z toho co říkáte bych proškrtala.Nevím na kolik stran jste musel odevzdat, ale polovina je plytká vata, vata, vata!Tím se živit musí být únavné. Vaše kariéra ? No nevím, mě by to mentálně zabilo.Vám to ke štěstí stačí .
Ani na vteřinu nepochybujte o tom, že Vám fakt nezávidím 🟥
Pavel Hanzl
@Vlada Stastny
Boj proti agresorovi za právo Ukrajinců na normální život není žádný fanatismus, to je právo na život. Já vím, ty jsi bytostný vohnout a tak budeš otrokem v každém režimu, ale Ukrajinci prostě NE.
Pavel Hanzl
@Vlada Stastny
Především tobě se nejen matematika, ale i kupecké počty vykouřily z koblihy. Už nejsi schopen pochopit, co je to procento HDP a co je to růst platů a státní dluh a jak se to počítá, tak kušuj.
Pavel Hanzl
@Vlada Stastny
Netvrdím, že je to pravda šuldo. Proto sem dávám zdroj informace, ať si to každý přebere. Ty nepřebereš, to vím dávno.
Pavel Hanzl
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Pavel Hanzl
@Vlada Stastny
To je samozřejmě vylhaná Orbánova provokace, jak dycky.
Pavel Nyklicek
@Vlada Stastny
Mě taky ukradli pocit, že nás rusák napadne....