Komentáře

Zpět na článek

Jana Bendová: Postačí místo prezidenta vrátný? Malé i velké chyby Aleny Schillerové a 437 611 českých uší

23 komentářů

Pavel Hanzl
@Vlada Stastny
Lžeš jak Lavrov. Fiala žádné ceny neurčuje, ty jsou dány inflací, kterou on nezavinil. A dluhy sekala Schillerová asi +6,5% HDP ročně, Stanjura 1,9%, ona za 3 roky zdvihla zadlužení státu o +13%, Stanjura za stejné období o +2%. čus vole.
Pavel Hanzl
V Evropě se objevil velmi zajímavý "syndrom Meloni". Tahle italská politička před volbami jela velmi dezolátní, protievropskou rétoriku a jak byla zvolena, otočila úplně naopak a dnes je jedním z pilířů EU, člen E6.
Jistě, volili ji zblblí hlupáci a tak si té změny ani možná nevšimli.

Já spolíhal na něco podobného i v našem politickém rybníčku, jenže na to je potřeba dost nejen politiké inteligence, ale i rozumu.
U nás se o to částečně pokouší Slabiš, ale je potácník, co mele pokaždé něco jiného a tvrdí fašouni a dýzláci nemají na to, to pochopit.
Pavel Hanzl
Tohle je vláda totálních potácníků a demagogů, ve vedení stojí superpotácník a superdemagog. Nejvyšší jsou trestně stíhání a schovávají se před soudy, prostě je to jen peleš lotrovská a tak se nedivme, když se propadneme snad ve všem.
Pavel Nyklíček
Preference klesají a Oky bude muset něco vymyslet.
Nějakou pecku!
Žádné štafle. To je málo.
Kecy navic už nestačí a protože pořád tu máme před sebou popeláře, moc se těsim na odpadky a hlavně další kombinaci léků na tlak Slabiše.
Tato vláda je vláda Hurvínka co má v plánu nám nejen vše zlevnit, ale ještě všem přidat....
Vzorem nám mohou být jeho zpřátelené země Maďarska a Slovenska !
Tam už diktát zaveden je a pokud se tohle Slabišovi povede, neb na tomto podkladu vyrostl a angažoval se, přijdeme o možnost i myslet.
Třetina národa si myslela, že myslí, ale za ně už myslí někdo jiný.
Proto zde vidíme naprostý nesouhlas u zde přítomných a i doslova alergii na Milion chvilek!
Vzhledem k pokročilém věku Slabiš stejně padne a výhled do budoucna tu není.
Cca do roka všechny sliby opadnou. Elektřina levnější nebude, ČEZ se nekoupí i když se to hlásí do.médii, aby spadly ceny akcií, potraviny nezlevní, protože agrobaroni by zchudli a tak zůstanou jen sliby, se kterými odejde muž se špatnou minulostí a bohužel i přítomností.
Uživatel_6288056
@bella. Jak se stát Bellou?
Strčit do záchodu hlavu celou.
Pavel Nyklíček
@Leo Podstanicky
Si zas vstával ***í napřed ne?
Vlada Stastny
@Pavel Nyklíček Fiala všechno zdražil a ještě zasekával každoroční sekeru skoro 300 miliard. Napadlo tě se zeptat sám sebe, kam ty peníze jdou?
Pavel Hanzl
@Leo Podstanicky
Proč tyhle sprostoty Reflex nezablokuje? Tohle je přece už trestný čin rasismu!!!
Pavel Nyklíček
@Vlada Stastny
Ekonomické ukazatele hlásí zcela něco jiného?
Doslova se celé Evropě vymykáme!
bella.
🟥Bendovou nečíst!
Pro ty chytré ztráta času, pro blbé taky, protože co říká ona, říkají taky.🟥
-----------------------------------------------------------------------------------------

Jak se stát z novináře poli­tolo­gem,ps­ycho­logem, demografem, ekonomem snadno a rychle ?
Zaměstnat se v Respekt a Seznam.cz. 😂
Henderson Maya
Byl jsem podveden o 178 400 dolarů poté, co jsem svěřil nesprávné osobě investici do kryptoměny, o které jsem se domníval, že je legitimní. Komunikoval jsem s Kanaďanem jménem pan Harrison, který se prezentoval jako profesionální obchodník a postupně mě přesvědčoval, abych poslal velké množství bitcoinů. Když jsem se pokusil vybrat své peníze, následovaly výmluvy, zpoždění a požadavky na další platby a uvědomil jsem si, že jsem téměř o všechno přišel. V tu chvíli pan Brown včas a strategicky zasáhl, zkontroloval záznamy o transakcích, sledoval aktivitu peněženky a identifikoval podvodné vzorce použité proti mně. Díky svým odborným znalostem úspěšně získal zpět celých 178 400 dolarů v bitcoinech. Jsem mu nesmírně vděčný za pomoc, protože nejenže získal zpět mé finanční prostředky, ale také pomohl odhalit zapojené podvodníky. Od té doby jsem pana Browna doporučil dalším obětem podvodů, které zoufale hledaly pomoc, a mnoho z nich vyjádřilo spokojenost s výsledky. Není žádná ostuda stát se obětí těchto sofistikovaných operací. Oběti podvodů mohou kontaktovat TRUSTWAVE CYBERDEFENSE prostřednictvím trus­twave­.cyber­defen­se @ gmail com, kde vám poradí a pomohou.
Petr Klimánek
nejsme Okamurovi voliči a uši a souhlasíme s ním , co to je za zavádějící počty
Vlada Stastny
@Pavel Hanzl Jak si vysvětluješ, vole, že ty procenta vůbec nekorespondují s nominální částkou zadlužení, kterými nás počastovaly obě vlády? Jistě, Fiala žádné ceny neurčuje (ještě to tak) ale třeba prosadil zvýšení některých daní, které se pak do těch cen propíšou.
Tak čus vole a bádej, ať tu pořád nepíšeš k.k.tiny.
ramazo
Naozaj majú voliči SPD len po jednom uchu?
Pavel Hanzl
@Pavel Nyklíček
Vymykáním bych nešermoval, ale patříme mezi njelepší. Zajímavé je, že českému národu stačí mít jedno období normální, solidní a průměrně kvalitní vládu a okamžitě jde nahoru.
Richard Sebesta
@Pavel Hanzl 👎👎👎👎
Leo Podstanicky
Reflex - H.ov.no špinavého žida ktorý je v rozpore s človekom.
Igor
@Pavel Hanzl To bude volič SPD? Proč plýtvat slovy na tyhle vysokoškoláky života? 🤣
Igor
@Pavel Hanzl Nahlásit a blokovat u sebe, proč takovým hlupákům věnovat čas? Reflex má asi dost práce na to, aby řešil podobné štěky!
Igor
Tak ta galerie je opravdu, až na PP, jako FB hlupáků a totálních morálních kryplů, pár jich chybí.

Kdo je to ten Okamura? 🤣🤣🤣 Voliči SPD mají asi uši obě, good point kolego, ale mozku max. půlku! 🤣🤣🤣
Uživatel_6288056
@Pavel Hanzl Musíš to nahlásit. Tři tečky vpravo.
Uživatel_6288056
@Leo Podstanicky Těrazky si sa odkopal ty múdrý bačo. A čo ovce? Ovce trtkáš?
Leo Podstanicky
@Pavel Hanzl ***