Komentáře
Psychopatické Rusko: Duševně nemocného uklidní lékař se sedativy. Domluvy a sliby útoky nezastaví
13 komentářů
Fučík Jakub
3
Jde o válku mezi dvěma státy které ještě relativně nedávno byly vedoucí součástí SSSR. A protože z vlastní zkušenosti víme jak se SSSR choval, tak bych za "psychopatické pacienty" považova obě tyto postkomunistické země. A když se střetnou dva psychopati, tak je nejlepší, když se vzájemně vybouří.
Přejít do diskuze
Byl jsem podveden o 178 400 dolarů poté, co jsem svěřil nesprávné osobě investici do kryptoměny, o které jsem se domníval, že je legitimní. Komunikoval jsem s Kanaďanem jménem pan Harrison, který se prezentoval jako profesionální obchodník a postupně mě přesvědčoval, abych poslal velké množství bitcoinů. Když jsem se pokusil vybrat své peníze, následovaly výmluvy, zpoždění a požadavky na další platby a uvědomil jsem si, že jsem téměř o všechno přišel. V tu chvíli pan Brown včas a strategicky zasáhl, zkontroloval záznamy o transakcích, sledoval aktivitu peněženky a identifikoval podvodné vzorce použité proti mně. Díky svým odborným znalostem úspěšně získal zpět celých 178 400 dolarů v bitcoinech. Jsem mu nesmírně vděčný za pomoc, protože nejenže získal zpět mé finanční prostředky, ale také pomohl odhalit zapojené podvodníky. Od té doby jsem pana Browna doporučil dalším obětem podvodů, které zoufale hledaly pomoc, a mnoho z nich vyjádřilo spokojenost s výsledky. Není žádná ostuda stát se obětí těchto sofistikovaných operací. Oběti podvodů mohou kontaktovat TRUSTWAVE CYBERDEFENSE prostřednictvím trustwave.cyberdefense @ gmail com, kde vám poradí a pomohou.... .
Všichni normální lidi ví už staletí, že Rus rozumí jen síle, každé vyjednávání považuje za slabost a důvod k útoku.
Takže maximálně vyzbrojit Ukrajnu a maximálně zablokovat Putinovi přísun dolarů z ropy, je jediný reálný postoj, ten oražovej pitomec to pořád nechápe.
Takže maximálně vyzbrojit Ukrajnu a maximálně zablokovat Putinovi přísun dolarů z ropy, je jediný reálný postoj, ten oražovej pitomec to pořád nechápe.
Terminátoři věděli co přesně činí obsadili teď země kde ještě před pár léty žili lidé, na docela slušné úrovni. Zahrnuli země (bordelem)zbožím, který zde ještě před rokem bylo nedostatkové, a teď již přes 20 let vyvolávali a platili za konflikty v poslední nepřátelské zemi lidí a v jejich sousedních zemích. Na majdan dovezli odstřelovače i provokatéry z celé země. Nyní chtěli sice jen předkrm jednu z největších zemí na západě státu lidí, ale i tak to byla odvaha a tak tam ještě před tím zaváděli, znovu to co jinde rušili vlastenectví fanatické jednotky na úrovni fašistů a jim podobným komunistickým bezpečnostním složkám. Byla to oběť za to že konečně bude stát lidí mít hranici s terminátory.
@Pavel Hanzl
A nebo od Kasparova?
"Není cesty zpět. Buď Rusko bude na Ukrajině poraženo, nebo pohltí ukrajinské zdroje a bude pokračovat směrem na Evropu." Garry Kasparov.
A znáte ruskou mentalitu Hordy? Co to je a kde se vzala? Obávám se, že víte kulový s přehazovačkou.
A nebo od Kasparova?
"Není cesty zpět. Buď Rusko bude na Ukrajině poraženo, nebo pohltí ukrajinské zdroje a bude pokračovat směrem na Evropu." Garry Kasparov.
A znáte ruskou mentalitu Hordy? Co to je a kde se vzala? Obávám se, že víte kulový s přehazovačkou.
@Fučík Jakub
Tak, že žiju na Zemi a vidím a slyším, rád si čtu v historii a přemýšlím hlavou, ne koblihou. Chcete třeba citát od Karla Marxe?
„Ruský medvěd bude schopný všeho, dokud ví, že ostatní zvířata se mu nebudou bránit. Existuje pouze jediný způsob, jak se chovat k mocnosti, jakou je Rusko – neukázat strach. Jestliže se Evropa dá na ústup, nebude to znamenat jenom porážku, ale bude to trvalé ujařmení.“ Karel Marx 1856
Tak, že žiju na Zemi a vidím a slyším, rád si čtu v historii a přemýšlím hlavou, ne koblihou. Chcete třeba citát od Karla Marxe?
„Ruský medvěd bude schopný všeho, dokud ví, že ostatní zvířata se mu nebudou bránit. Existuje pouze jediný způsob, jak se chovat k mocnosti, jakou je Rusko – neukázat strach. Jestliže se Evropa dá na ústup, nebude to znamenat jenom porážku, ale bude to trvalé ujařmení.“ Karel Marx 1856
@Fučík Jakub
Vedoucí stát SSSR byla původně čingischánova Horda, později usídlená v Moskvě a přejmenovaná na Rusko. Ostaní národy jsou porobené a zmasakrované, zcela vykořeněné, mluvící rusky a chodící dobrovolně na jatka.
Vedoucí stát SSSR byla původně čingischánova Horda, později usídlená v Moskvě a přejmenovaná na Rusko. Ostaní národy jsou porobené a zmasakrované, zcela vykořeněné, mluvící rusky a chodící dobrovolně na jatka.