Divoký kačer

Zpět na článek

Andrej Babiš nominoval Filipa Turka do StarDance. Prezident Pavel je proti

10 komentářů

Miroslav Zita
Zdá se, že autor je už Turkem posedlý a vede si deník své posedlosti. Spíš než o cokoliv jiného jde ale o obsedantní poruchu, nebo možná i o závist. Pravděpodobně to bude obojí.

Prozatím se budeme těšit, až Turek otočí hlavou – a co „vtipného“ autor zase sesmolí.
Uživatel_5700640
Tohle není fake news, tohle je budoucí pravda.
Uživatel_5700993
Dan Nekonečný odešel do věčných lovišť, přišel Filip Turek. ještě vyfutrovaný Macinkou, Dvě postpubertální jelita, česká politika popojela o dva štoky do suterénu...
Pavel Nyklíček
V rámci zábavy má zítra šestadvacátého Slabiš své výročí střetu zájmu.
Jistě náš úsměv na tváři vyvstane, až tato chvíle nastane....
Nebo, že by zas udělal z lidí blbce?
Jiří Ježek
Soudruh prezident při příležitosti Vítězného února odrajzoval do Leningradu. Prezident Putin (kolega komunistický rozvědčík) mu umožní vystřelit z Aurory. I soudružka první vyžírka si tím splní celoživotní sen...
Eliška Janalíková
@Jiří Ježek
Ani jako vtip ten Váš příspěvek nestojí za nic. A ta dehonestace prezidenta a Pavlové vypovídá nejen o Vaší inteligenci, ale i o Vás jako o člověku.
Jiří Ježek
@Eliška Janalíková
V čem se u soudruha Pavla, agenta Pávka mýlím? Komunista, komunistický rozvědčík, tedy soudruh. Žena komunistka, studovaná soudružka politručka. Co je na pravdě dehonestujícího? Jako člověk si o komunistech nemyslím nic dobrého. Vím proč!
Uživatel_6286584
@Eliška Janalíková soudruzko , probudte se! Jo vy vlastne branite kolegy soudruhy na hrade. Jeste v 1987 ve svych 26 letech obhajoval verejne srpen 1968
Uživatel_5700993
@Jiří Ježek
já jsem rád, že tu podobné příspěvky jsou, uvědomím si tak lépe realitu dneška, že totiž větší část obyvatelstva jsou hlupáci a já žiji jen v nějaké bublině
Uživatel_6286584
@Uživatel_5700993 jako v bubline, ze Pavek je od mladi slusny clovek?