Komentáře

Zpět na článek

Konspirace není lež, ale pravda, která má grády aneb Co je nového na vlastenecké scéně

21 komentářů

Uživatel_5577504
Největším dezinformátorů je Česká televize. Po dlouhé době jsem si pustí zprávy na této goebbelsovské stanici. To je dezinformační hnus. Fuj! Déle nez55 minut se na to dívat nedá....
Eduard Sykora
ale tak teorie QAnon byla cca dvacet let pokládána za konspirační no a během pár dní se z ní stala smutná realita (a omluvil se někdo z mainstreamových novinářů za lži o QAnon?)
Alois Rudý
@Jaroslav Lindner ....ale to je mystifikace 😑
Jiří Červený
@Eduard Sykora Myslíš tohle:
http­s://cs­.wiki­pedi­a.or­g/wi­ki/QA­non
Zatím se tak akorát prokázalo, že mega bohatí idioti včetně Trumpa jezdili Epsteinovi na ostrov a tam si užívali s mladými ***kami a chlapečky. Je brutálně nechutný, co se tam dělo, ale kde v tom máš tu konspiraci? Já tam vidím akorát partu bohatých uchyláků, co mají pocit, že jim všechno patří a nemůže se jim nic stát.
Jiří Červený
@Anton Augustin Asi jsi se málo modlil, anebo za války tví předci stříleli do vzduchu, chlapče.
Anton Augustin
@Jiří Červený
Internet mám od roku 2007, v životě mi řetězák nepřišel, kde jsem udělal chybu hochu? 😁 poraď starci.
Jiří Červený
@Uživatel_5577504 Až je ti mě líto, jak nelidsky jsi trpěl. Musí to být rána vidět taky něco jiného než řetězové maily a facebook od Máňi a Jarouše od vedle. Hnus, co se to děje, že jo?
Anton Augustin
@Jóža Oltec
Tobě něco vysvětlovat je stejné jako zázraku TOP 00 Jakobovi.
Jaroslav Lindner
Rajchl nerozezná konspiraci od mystifikace.
Jóža Oltec
@Milan Šmid Zapomněls selektivně dodat, že největší tunel započal a prováděl český bolševik r 1948 znárodněním (čti ukradením) celého hospodářství.
Pepa Zahrádka
@Anton Augustin Vy jste proti svobodě, osobní zodpovědnosti a tržní ekonomice, že slovo liberalismus je pro vás nadávkou?
Pepa Zahrádka
@Anton Augustin Třeba vám nedochází jak si informace ověřit.
Pepa Zahrádka
@Milan Šmid Tolik slov a stačilo napsat, nemám rád Pražáky a nevím, že kapitál nezná hranice. Já jsem také žil a pracoval v době kdy mi také vše v zemi patřilo, ale za vstup do hradů a zámků jsem musel platit, zboží z těch firem co mi patřily, pokud bylo k dostání, normálně platit a to že to byl průmyslový zaostalý skanzen se zaostalým bytovým fondem a plný lidí nedožívajících se ani průměrné doby dožití jako v sousedních zemích je jen smutná tečka. Místo psaní o věcech, kterým nerozumíte, zkuste studovat třeba tu historii a zjistíte, že Masaryk nezaložil žádné Česko­....­....­....­...
Milan Šmid
Masaryk s pomoci USA založil Českou republiku a pak Československou Masaryk při vzniku prohlásil kdo tu chce podnikat tak tu musí platit daně až do roku 1938 jsme byli samostatná země až v roce 1942 slibovalo na 200 tisíc občanu v Praze na Václaváku slibovalo podporu svým kamaradům s Velké řiše kteří nás okupovali ,Po roce 1989 tu Havel Klaus a spol rozprodali a nechali v drtivé většině beztrestně vytunelovat a rozkrást statni firmy !! Všechny zákony totiž musel podepsat Prezident HAVEL . A co je třeba dodat veškeré ministerstva velké úřady kde se to rozdělovalo byli v Praze a proto se tam žije politikům a voličům pěti koalice blaze ! A zahraniční firmy a banky tu v drtivé většině ani neplatí daně !! Tak je třeba sedřít s kůže luzu co vytváří hodnoty !!To se to většině komediantům s milionu chvilek žije když si hodinu vydělají vice jak vydělal horník za měsíc ?
Jiří Červený
@Anton Augustin Vždycky pobaví, když se myslitel tvého formátu pustí do hlubokých úvah. Na všechno přijde, všemu rozumí, všude byl a odhalí úplně každé tajemství. Kdepak na vás, kluci ušatí. Nic, jdu něco dělat, pokec s Rudým Lojzou, s tebou Antone a tobě podobnými je fakt ztráta času. Vás pojmenoval tenkrát ten Foltýn naprosto přesně.
Anton Augustin
@Anton Augustin
@Jiří Červený
Hmm, tvoji soukmenovci zase na drátech, fifty fifty.
Richard Sebesta
@Uživatel_5577504 👍👍👍
Jiří Červený
@Pepa Zahrádka Úplně zbytečný. Mám v rodině antivaxerku. Jinak fajn a celkem chytrá ženská a v Covidu tomu propadla a je to velká taškařice. Neuvěříte, čemu je taky možný věřit. Všichni máme samozřejmě změněnou DNA a máme to spočtený, protože Bill Gates potřebuje zredukovat počet obyvatel na Zemi.
Pepa Zahrádka
Může se nám některý z obhájců konspirací vysvětlit kam zašantrošil Rajch žalobu po zvěřejnění videa kde hrál havní roli. Žaloba se podle něj a Hamplové psala sama a ono nic?
Jóža Oltec
@Eduard Sykora Co to meleš?
Anton Augustin
@Jiří Červený
Odpověď na otázku nahoře
Sloní paměť a zkušenost stáří je bič na vás mladé lokaje liberalismu
hochu. Neboj, po našem odchodu nás nahradí další, možná to budeš
také ty.